dar petul are vre'un bonus? sau e doar de frumusete? il cumperi doar ca sa ai bonsai pentru 10 ani de frumusete sau te ajuta cu ceva?
[Discuții}Event 10 ani în Metin2!
- CristianVsl
- Closed
-
-
E doar de frumusete nu da nici un bonus a zis HalfOp ca ar fi nedrept ca doar ce care il cumpara sa aiba pet cu bonus pentru 10 ani
-
dar petul are vre'un bonus? sau e doar de frumusete? il cumperi doar ca sa ai bonsai pentru 10 ani de frumusete sau te ajuta cu ceva?
Al 2 lea, care poate fi cumpărat de la Negustorul Aniversar are o durată de 10 ani şi nu oferă nici un bonus.
Mai multe detalii, aici. -
Poate sa imi raspunda cineva daca costumul muschetar de la negustor care dureaza o zi poate fi pus ca si skin?
-
4 ore.
Atunci pe chat cum apare 1 data la 24 de ore ca azi am stat de la 9 dimineata in tara de foc la ora 14 a aparut mesajul si acuma e ora 22 50 si nu a aparut nici mesaj nici spirit
-
Felicitari pentru event si pentru organizare. Un event nu in care poti scoate bani multi,dar te poti distra
-
insotitorul de la aniversare pe 10 ani ,la achizitionat cineva cu monede aniversare si daca da,ce bonusuri ofera?
-
insotitorul de la aniversare pe 10 ani ,la achizitionat cineva cu monede aniversare si daca da,ce bonusuri ofera?
Al 2 lea (cel ce poate fi achiziționat cu Monede aniversare),poate fi cumpărat de la Negustorul Aniversar; are o durată de 10 ani şi NU oferă nici un bonus.
Mai multe detalii, aici. -
Atunci pe chat cum apare 1 data la 24 de ore ca azi am stat de la 9 dimineata in tara de foc la ora 14 a aparut mesajul si acuma e ora 22 50 si nu a aparut nici mesaj nici spirit
a fost un respawn la 8:6 după cum a zis Kendall ar trebui sa fie la 12:6 ....Nimic care 4 ore .....
-
e 4 ore daca nu stiti voi sa ii cautati asta e alceva
-
Salut!
Sunt 3 tipuri de Sigilii Bonsai!
1. http://wiki.metin2.ro/index.php/Sigiliu_Bonsai%2B
2. http://wiki.metin2.ro/index.php/%2BSigiliu_Bonsai%2B
3. http://wiki.metin2.ro/index.php/Sigiliu_Bonsai -
Frumuselul Bonsai+ ...e cam emotiv,ramane uimit sau ganditor nu stiu ezac ezac..se uita la cate 1 item ..si uita sa mai vina dupa mine....pana nu'l mai vad in harta mica
. Isi cam uita parintele..cred ca vrea sa fuga de acasa. -
Exista o problema pe Orion si nu cred ca este doar pe Orion cu celelalte regate ex eu sunt galben nu am loc de albastrii sa bat Spirit Razboinic am avut un mare noroc sa il gasesc si sa-l ascund am facut in jur de 10000 de lovituri
,dar de atunci nimic il gasesc dar este albastrii pe el -
Topic unit cu cel dedicat.
-
Exista o problema pe Orion si nu cred ca este doar pe Orion cu celelalte regate ex eu sunt galben nu am loc de albastrii sa bat Spirit Razboinic am avut un mare noroc sa il gasesc si sa-l ascund am facut in jur de 10000 de lovituri
,dar de atunci nimic il gasesc dar este albastrii pe elExact asta este problema.. Acest event a fost creat pentru a readuce in joc spiritul de echipa. Fa grupa cu alti jucatori si cautati toti pe cate un ch, iar atunci cand cineva gaseste boss, sa anunte si pe restul.. Asa se face treaba, nu sa bati de unul singur.
-
Si pentru ca tot avem parte de un event frumos ,lucru rar intalnit dar binevenit si mult asteptat,in semn de recunostinta pentru GF am sa fac doua recomandari umoristice pentru toti metinistii indragostiti in aceasta zi de Valentine's day, recomandari care sa umple conturile GF ,daca nu material macar sufleteste.
Recomandare pentru ei.In loc sa cumparati prietenei,iubitei drept cadou ,bikini de proasta calitate, care oricum nu o sa-i placa (baietii nu au gust la asa ceva,pentru ei culoarea conteaza) si veti ajunge sa va certati ireconcibiabil , mai bine investiti suma de bani in joc,unde ,daca sti sa cauti atent poti gasi chiar si bikini!.
Recomandare pentru ele.In aceasta zi magica astepti sa te scoata la un restaurant ? Renunta.Restaurant cu o atmosfera intima nu exista, te vei simti inconfortabila ,iar la final v-a trebui sa scoti o suma de bani pentru nota de plata ,nota pe care oricum nu poate sa o achite singur.Asadar investeste aceasta suma in jocul tau preferat,si gusta din delicioasa prajitura a lui Cherie.
Recomand tuturor acest event, in special acelora care citesc ocazional forumul si nu mai joaca , acelora care din diverse motive au decis inactivitatea in acest joc.
Happy Valentine's day !
-
4 ore.
4 ore de cand e batut sau de cand apare? dupa 4 ore in accelasi loc sau in alta parte?
-
4 ore de cand e batut sau de cand apare? dupa 4 ore in accelasi loc sau in alta parte?
Din momentul în care au fost omorâți.
-
Din momentul în care au fost omorâți.
toti dp toate mapele ?
-
in 4 ore fac cam 800 fanioane lv 35 manusa site , la salbatici @