[Discuții}Event 10 ani în Metin2!

• Vom trai si vom vedea ce surprize ne-au pregatit iar la sfarsit vom veni cu feedback-ul . Sper ca acele fanioane sa nu aiba dropul cardurilor okey de Craciun :) ,iar Monedele aniversare sa nu fie ca si cutiile de Craciun :D .

• Asa cum de eventul Craciun 2016 au fost eventurile suplimentare si cu aceasta ocazie cand incepe eventul ziua indragostitilor + event 10 ani metin, staff ul ne a pregatit evente suplimentare conform link ului de mai jos. Pe aceasta cale le multumesc celor din staffaceste evente suplimentare si tineti o tot asa ca este frumos atat pentru jucatori cat si pentru GF...SUCCES

[Event] Evenimente aditionale pentru Ziua Indragostitilor

La revedere metin2ro

• Cine a gandit ca ar fi bine la eventul cu bosi dupa ce il omori sa iti dea pe loc 100% exp 30 minute ?
    Eu de lvl 80 dupa ce omor bosul mai fac vreo 10 minute pana ajung in v4 sa bat pentru lvl. Raman cu 20 minute bonus exp ?? Ar fi fost mai bine sa ne dea un inel cu bonusul de exp si sa-l activam noi cand ajungem la locul de crescut.

• Vom trai si vom vedea ce surprize ne-au pregatit iar la sfarsit vom veni cu feedback-ul . Sper ca acele fanioane sa nu aiba dropul cardurilor okey de Craciun :) ,iar Monedele aniversare sa nu fie ca si cutiile de Craciun :D .

Continutul cutiilor de Craciun era clar mai bun decat cel din cutiile "aniversare"(Licoare Rosie (L),Licoare Albastra (L)
    Licoare Verde (L). Am vazut ca sunt doua tipuri de pet Bonsai. Cel ordinar - gratis si unul cu "+", bineinteles in Item Shop. Alt event Item Shop marca Game Forge.

• E bun si acel pet cu bonus xp 20%.
    Eventul asta mai mult se axeaza pe bonusuri exp din ce observ insa este gandit de-andoaselea.
    Poti lua maxim 7 monede traditionale sau cum le zice, pe zi de la acel NPC.In situatia de fata eu nu pot bate v4 sa cresc deoarece tre sa vin zi de zi la acesta sa iau recompensa.Explicati-mi si mie va rog cei ce au organizat eventul, va trebuii sa ies in fiecare zi din v4 ? Poate sunt sarac lipit si nu am yang de insangerate, tre sa stau zi de zi sa fac misiunea pentru a primi insangerata pe toata durata eventului ?
    Daca asta e situatia atunci in care alta mapa sa bat pentru nivel ?

• Pentru 50 de fanioane, veti primi o Moneda Aniversara. Cherie va putea sa va ofere pana la 7 monede pe zi.

Conform acestui videoclip in schimbul a 500 de Monede Aniversare primesti Cufăr Dragon Nobil (Multi-Color), dar dupa calculele mele daca eventul dureaza 30 de zile as putea avea in inventar 210 Monede Aniversare, cu alte cuvinte daca aceste monede nu se pot depozita/negocia acel cufar este pus doar de fațadă.

I think gold is made for kings - that's what I am.

• super tare petul:) chiar aveam nevoie de +20 exp pe durata eventului. astept sa inceapa eventul ca sa vad cate fanioane trebuiesc pentru o moneda si ce drop au. dupa cum au inceput nu trag sperante sa avem +20% distractie fata de o zi obisnuita fara event. totusi sper sa gresesc si acest eveniment sa ne bucure un pic . spor la joaca tuturor!

• Ce bonus are Sigiliul Bonsai de la negustorul aniversar????? tot 20% xp timp de 10 ani???? Cate monede aniversare ne transforma pe zi Cherie ???

La revedere metin2ro

• Monedele aniversare nu sunt negociabile, dar pe un cont ai 5 caractere, fanioanele ce cad la mobi sunt depozitabile, deci ai 5 caractere si 7 monede pe fiecare => 5x7=35 monede aniversare pe zi :)

Pet-ul de 10 e cel de la negustor si cred ca nu ofera nimic, adica nu poate oferi mare lucru atata timp cat il vei avea 10 ani :)

Edited once, last by dLzY ().

• Monedele aniversare nu sunt negociabile, dar pe un cont ai 5 caractere, fanioanele ce cad la mobi sunt depozitabile, deci ai 5 caractere si 7 monede pe fiecare => 5x7=37 monede aniversare pe zi :)

Pet-ul de 10 e cel de la negustor si cred ca nu ofera nimic, adica nu poate oferi mare lucru atata timp cat il vei avea 10 ani :)

Aoleu mama ei de matematica... 5*7=35. Petul ala de 10 ani probabil ofera tot exp pt ca daca nu ar da nimic nu vad rostul sa il ti degeaba .