[Discuții}Event 10 ani în Metin2!

• Sa am ceva inutil timp de 10 ani in inventar... uau! Asta da, e ceva. :))
    In afara de asta, evenimentele din luna februarie sunt reusite, felicitari!
    :thumbsup:

I think gold is made for kings - that's what I am.

• Valea Orcilor, Tara de Foc, Munte Sohan si Desert apare acest spirit care trebuie sa dropam la el si NU sa il omoram...SUCCES

La revedere metin2ro

• Salutari! Felicitari pentru organizare! Eventele de luna aceasta mi-au readus cheful de joc dupa o pauza de 2 ani. Cel de 10 ani nu este gandit pentru profit ci pentru spirit de echipa si am pierdut cateva nopti cautand acest boss desi reusesc sa dau doar 3-4 hituri. Dropul la fanioane este decent iar restul evenimentelor sunt o sursa uriasa de bani. Dropez zilnic cate 40-50 de ciocolate/trandafiri cu manusa in 2-3 ore in vale iar eventele aditionale nu lasa loc de plictiseala. Dupa parerea mea cel mai bun event de la deschiderea grotei exilului. Multumiri echipei de productie pentru event si felicitari staffului pentru ordinea pastrata pe servere pe parcursul eventului! (Pe Apollo nu vad hackeri prin map1-2 ca inainte) Succes tuturor si bucurati-va de aceste activitati !

[align=center]DON'T BE AFRAID TO LOVE WORK !

Play4Fun !

RETRAS:FlameStrike

• Da...o luna cu eventuri frumoase si placute...bravo GF pentru aceasta luna
    Am o nelamurire totusi la Portia de prajituri de la Cherie, care ne ofera bonusul 100% xp timp de 30 minute cand este activata si timp ramas 18 zile...ok ??. Intrebarea mea este daca pe data de 26 februarie imi transform fanioanele in portii de prajitura tot timp ramas 18 zile o sa am si dupa terminarea eventului?????? De ce intreb,pentru ca pe 26 feb doresc sa imi iau aceste prajituri si sa incerc o ultima incercare sa intru mapa95 sa cresc si eu lvl impreuna cu samanca,si aceste prajituri ma ajuta sa fac si eu lvl dorit mai repede pe langa inel site+inel metin,ca doar nu am timp mult la dispozitie de stat pe joc...SUCCES
    PS ...astept raspuns de la cineva din staff...va multumesc

La revedere metin2ro

Am o nelamurire totusi la Portia de prajituri de la Cherie, care ne ofera bonusul 100% xp timp de 30 minute cand este activata si timp ramas 18 zile...ok ??. Intrebarea mea este daca pe data de 26 februarie imi transform fanioanele in portii de prajitura tot timp ramas 18 zile o sa am si dupa terminarea eventului?????? De ce intreb,pentru ca pe 26 feb doresc sa imi iau aceste prajituri si sa incerc o ultima incercare sa intru mapa95 sa cresc si eu lvl impreuna cu samanca,si aceste prajituri ma ajuta sa fac si eu lvl dorit mai repede pe langa inel site+inel metin,ca doar nu am timp mult la dispozitie de stat pe joc...SUCCES

daca nu ma insel prajiturile dispar dupa 7 zile de la terminarea eventului

• daca nu ma insel prajiturile dispar dupa 7 zile de la terminarea eventului

Cel mai siplu daca azi te duci si iei prajitura si ai tot 18 zile si in ultima zi de event tot atatea zile ai daca azi ai mai putine zile inseaman ca scade timpul practic ai sa ai 1 zi in ultima zi

e cu limita de timp acele prajituri,se termina o data cu eventul, dropul de fanioane si probabil o sa mai fie activ NPC-urile cherie si negustorul aniversar inca 7 zile sa schimbam cu totii fanioanele la schimb pe monede sau prajituri .

• Eventul se incheie astazi,iar prajiturile si npc mai tin inca o saptamana.

Se pare ca s-au scos si NPC-urile, nu inteleg de ce pe fanioane mai scrie ca tin inca 7 zile, cand nu mai ai ce face cu ele din moment ce au scos NPC-urile.