Templu Ochao / Padurea Fermecata - intrebari crescut,drop,iteme necesare

• Salut, sunt lycan am 98 lv as vrea si eu cateva pareri despre setul meu pentru Templu Ochao
    Set:
    -armura vanator+5 2kpv ,atac+15, +4 grab,echiv,pitulari
    -coif 60+8 20diavol ,rez vant +15,6 orci,reg pm+12, 5 daune
    -bratara aur alb +9 20diavol ,10 orci ,4 rez foc,2 semiom ,5 patrunz
    -colier de aur+9 1.5kpv 5patrz,reg pv +20%
    -cizme de piele+9 2kpv , 3 blocare, 6 sageti

-cercei de abanos+9 20diavol ,10 eso,3 jefui sp,8 obiecte,4 gheare
    -scut leu+9 imun 20animale,6 vampir,10 corporal, 4 orci
    -gheare ascutita +8 43 pm +4 mobi ,fatala,patrunderi si gheare ascutita +8 37 pm ,2diavol,2vampir,2 sansa incetire +4 mobi ,fatala,patrunderi

Cum credeti ca pot rezista in Templu Ochao cu Atac-Auto sau fara ? locul harta ? ce imbunatatiri sa fac pe viitor? Multumesc anticipat.

• Sper ca esti deschis la critici pentru ca ce vad eu acolo sunt iteme sub mediocre , nu vad in postarea ta insa cele mai importante lucruri spun eu si anume un pet decent / alchimia/ esarfa ...
    Te sfatuiesc sa schimbi cizmele cu quilini / ai nevoie de corporal nu de sageti acolo / colierul de aur cu unu de lacrima cer / schimba scutul cu unu 20 diavoli imun. Daca faci schimbarile astea si folosesti roua ar trebui sa stai destul de bine la inceptul templului sa bati la mitril cu auto.

• Salut!
    La lv 111-120 ramane dropul exact ca si cum ai avea lv 110 sau se pierde dropul?
    Ma intereseaza mai mult daca la lv 120 mai e drop la garda ochao care are lv 108

• Dragi jucatori,

la mentenanta de maine vom trece la versiunea de client 17.6.9.
    Misc: caracterele de nivel 110+ se vor comporta (la capitolul drop) ca si caracterele de nivel 110.

Toate cele bune,
    Echipa Metin2

Mai așteaptă sa vezi o părere si de la ceilalți..

Life it`s good.. :dash:

• Topic unit cu cel dedicat (pentru eventuale pareri legate de drop).Dupa cum ai primit deja raspuns si tinand cont de diferenta de level (110)- Garda(108) ai drop.

• Unde se creste cel mai bine in padure cu un sura AM si ce itm imi trebuie ?
    P.S. Am si buff

Metinul Pădurii de level 120 până la level 115, de la 115 până la 120 doar pe misiunea cu Piatra Driadelor.

Roata de alchimie opacă (minim) cu bonusuri, minim 50% diavol, 30% magie, 20% săgeți și 50% Rezistență la vânt.

Ca un sfat, cel mai bun colier în Pădurea Fermecată este Colierul de argint.

Edited once, last by Crius ().

• Adaug la ce a spus colegul mai sus, stai pe metine de 120 pana la 120, nu 115. Ca bonusuri pune maxim vant si diavol, fara magie si fara sageti.

• Colier de argint+9 20 regenerare pv 15 sageti 1k pv 5 abs PM 10 pumnal
    Pap ornati cu aur +9 10 critica 2k pv 30 pm 6 yang 6 maini

Sunt buni pentru Padure pentru sura AM ???

Sura AM CU :
    27vant(pap+colier (de mai sus)+alchimie)
    roata alchimie completa
    80 Diavoli
    20 sageti(fara colier)
    +60 Medie(alchimie+otravita)
    20 magie
    + BUFF cu P-uri

Vreau sa mai cumpar un talisman de vant si sa il +

• iti trebuie vant cel putin 50% sa bati metine fara buff

• Merge si cu 30% rez vant pe Sura Am, bati linistit, la peste 50% daca mai ai si reg pm(recomand cercei smarald+9) deja nu mai bagi nici-o licoare.

• Salutari!
    Imi spuneti ce imi este esential sa rezist in padure ca war corp?
    Am nevoie neaparata de buff sau rezist singur?