[Discuţii] Versiunea 17.1

• Foarte interesant , probabil cel mai asteptat e butonul de schimbat ch , desi cred ca e prea frumos sa fie moka , bine gandita si imbinarea blessuriior , perle etc.
    Evenimentul de paste va fi frumos , chiar ma miram cand apare camila pe metin .

• Update mult asteptat care rezolva multe probleme. Butonul de schimbat ch nu cred ca va fi contra cost intrucat e o optiune din setari. Stackarea obiectelor imi va elibera cateva caractere. De asemenea introducerea noilor arme va fi o oportunitate pentru cei care isi doresc sa farmeze map1. Un alt videoclip al update-ului apartine lui Valentin Hanci (Luigi) Versiunea 17.1 . Felicitari echipei pentru noile implementari!

[align=center]DON'T BE AFRAID TO LOVE WORK !

Play4Fun !

RETRAS:FlameStrike

• Salutare!

Câteva mici informaţii suplimentare la clipul lui barthegreat.

În cadrul Eventului de Vară 2017, monştrii vor dropa Cupe de Înghețată şi nu Pâine cum apare în clip. Pâinea este dropata în comunităţile musulmane unde se sărbătoreşte Ramadan-ul.

La noile arme pentru level 1-70, armele care ajută pe cei de nivel mic. Bonusurile date exemplu în clip sunt pentru un nivel inferior.

De exemplu, pentru o armă primită atunci când atingi nivelul 70, bonusurile sunt mult mai mari.
    (ex: valoarea atacului +50%)

• Am venit si eu cu un sir de intrebari care sper sa raspundeti la ele,care m-ar putea reapuca de metin2ro
    1.In ce zi va aparea versiunea 17.1?
    2.Evenimentul de paste va fi ca cel de anul trecut?
    3.Si skinurile de arme le voi primi incepand de la nivel 10? si in plus daca eu in mana am sabie voi primii sabie?

• Versiunea 17.1, din punctul meu de vedere, va fi una dintre cele mai de succes versiuni implementate.

• Insfarsit nu imi vine sa cred ce vad , deci se va rezolva problema cu itm de upgrade lvl mic ,se va rezolva problema cu playeri mici , se va rezolva problema cu schimbarea ch ului si chiar va fi ultila faza cu imbinarea itm de upgrade , MULTUMIM METIN2 RO ca se baga si la noi ,caci pe altecomunitati ,sunt totusi umpic mai avansati ca noi , puteti urmari niste video uri de la turci .
    Sa nu mai zic ca md urile vor fi consumate in greu ,pt schimba bonusurile ,si se va stabili piata gen , voucherele vor reveni la o valoare.

• Salutare tuturor!
    As avea nevoie de un sfat de la voi toți in privința farming-ului la metinele ou !

Am un sura arme level 75!
    Sa raman la acest level sau sa trag tare pana la event pentru level 90?
    Ma refer strict la farmatul metinelor ou!
    Mulțumesc!

• Este bine ca implementam, upgradam....si scadem sansa de reusita la alchimie ca na, face lumea alechimie se imbogateste...de 1 saptamana continu cu 45 de cor-uri zilnic nu am facut un antic....misto...tineti-o tot asa ca e super.

• Va fi interesant de vazut cum din cele 3 caractere lvl 1 pe care le-am facut si le am pline cu pergamente binecuvantate voi putea stoca pe doua spatii in inventar toate pergamentele :) , sper sa se aplice la cat mai multe iteme care nu permiteau asa ceva pana acum.
    Interesante acele camile,noul pet si noile arme pana in level 70, ramane de vazut cat de utile vor fi ...

La schimba ch am rezervele mele , oricum dupa ce se vede in video vom avea doar doua posibilitati , ori noi avem momentan 6 ch -uri , cel mai probabil va fi posibilitatea schimbarii pe ch-ul imediat urmator, deci daca va fi implementata asa e acceptabil. In mare va fi o versiune binevenita , asteptam sa si testam :) .

• La schimba ch am rezervele mele , oricum dupa ce se vede in video vom avea doar doua posibilitati

Cred ca pe beta sunt doar doua ch-uri, de aceea sunt doua posibilitati, altfel nu vad de ce ai putea alege doar dintre doua ch-uri.

• Din punctul meu de vedere, eu cred ca o sa fie ceva foarte reusit si frumos, sper ca prin acesasta imbunatatire,metinul sa atraga tot mai multi playeri.

• Frumos update. Stivuirea blessurilor si al perlelor este chiar buna si asa am caractere de lv 1 pline cu asa ceva iar schimbarea ch-ului o idee geniala. Poate cu ocazia acestui update se mai castiga jucatori noi si astfel poate se mai ridica si piata.

• De abia astept ca acest update sa fie implementat! Mai ales schimbarea ch ului mi se pare o chestie foarte importanta. O parere contra ar fi ca nu o sa mai prea gasim metine/sefi :))