PROBABIL ca nu,cred ca saptamana viitoare la metenanta se lanseaza versiunea 17.1 impreuna cu eventul de paste.Nu aveti de cat sa asteptati update-ul la joc cuminti !
[Discuţii] Versiunea 17.1
- grandtheftauto
- Closed
-
-
Versiunea 17.1 Tocmai ce a fost anuntata
Absolut incredibil de la cap la coada.Schimbarea ch-ului,eventul,costumele..tot.
Ca sa fiu satisfăcut pe deplin,nu mai am decât sa aștept sa apăra câțiva care sa plângă ca ne-au băgat drop de autorizații in pădure.După asta,pot sa mor fara regrete

-
un update foarte reusit, parerea mea astept eventul
-
Am vorbit cu echipa noastră dragă și mi-au spus ca ne punem conecta de mai multe ori de pe Steam.
Baftă la joc !
-
PROPABIL ca nu,cred ca saptamana viitoare la metenanta se lanseaza versiunea 17.1 impreuna cu eventul de paste.Nu aveti de cat sa asteptati update-ul la joc cuminti !
no.. destul de rau atunci . Trebuie sa mai astept o saptamana pana ma reapuc.. mama si ce chef am

-
Am vorbit cu echipa noastră dragă și mi-au spus ca ne punem conecta de mai multe ori de pe Steam.
Baftă la joc !
deci chiar o sa se implementeze metin2 pe platforma steam... interesant...
-
Absolut incredibil de la cap la coada.Schimbarea ch-ului,eventul,costumele..tot.Ca sa fiu satisfăcut pe deplin,nu mai am decât sa aștept sa apăra câțiva care sa plângă ca ne-au băgat drop de autorizații in pădure.După asta,pot sa mor fara regrete

mare dreptate ai :))) exact ca si cu schimbare ch-ului pana acum se plangeau ca nu au implementata optiunea de schimba ch acum ca urmeaza sa fie implementata au inceput sa planga ca vezi doamne nu vad o chestie buna pentru ca nu o sa mai gasesti bosi si metine :))) apai e un joc competitiv cum x are schimbare ch si y are schimbare ch
-
deci chiar o sa se implementeze metin2 pe platforma steam... interesant...
Daca nu se poate conecta cu mai multe conturi ar fi cel mai bun update, acest joc ar ajunge la normalitate si probabil cel mai reusit lucru din aceasta versiune.
-
Daca nu se poate conecta cu mai multe conturi ar fi cel mai bun update, acest joc ar ajunge la normalitate si probabil cel mai reusit lucru din aceasta versiune.
Si ce faci daca ai shop, farmer, buff si cont principal? Te lasi?
Acest update este perfect. -
CONTRA : ar fi ceva anormal sa te poti conecta doar pe un singur cont la acest joc
-
Se pare ca vom mai astepta putin pentru noul client
totusi, update-ul se va face maine? -
Cel mai probabil se va face saptamana viitoare,dar cine stie poate avem parte de o surpriza si o sa avem maine update-ul!
-
sunt 100% sigur ca va fi maine update-ul. Nu avea niciun rost sa anunte cu 10 zile inainte. Parerea mea
-
sunt 100% sigur ca va fi maine update-ul. Nu avea niciun rost sa anunte cu 10 zile inainte. Parerea mea
De acord cu tine

-
-
maine se baga si la noi versiunea noua dar nu si eventul.
-
Apreciez acest update pentru faptul ca ajuta putin incepatorii. Iar acest lucru este destul de frumos.
-
ce vrea sa zica :
,,S-a reparat eroarea ce permitea jucătorilor să primească mai mult Yang în Templul Dragonului.,,? ( adica nu va mai fi bomba la dragon? , oricum era foarte rara)si iara
,,S-a modificat valorea de EXP de la Cristal Magmă.,,
-
CONTRA : ar fi ceva anormal sa te poti conecta doar pe un singur cont la acest joc
Voi sunteti constienti ca numarul mare de playeri pe Polaris se datoreaza celor cu 2 sau mai multe conturi on?...Shop...Buff...Caracter principal, daca ar scoate asta, nu ai mai putea face shop si farama in acelasi timp, nu ai mai avea buff si ai bate fara (in padure si harti mai mici ar fii ok, dar in mapa de 90+ va fi chin pentru unii), si activitatea pe server va fi limitata ca in momentul cand ai farmat trebuie sa si vinzi ce ai adunat si ai sta shop. Se va face 1 lvl pe luna atunci.
-
Deacord cu tine robertagabriela, in schimb contra cu domnul NoFate care probabil nu stie ce este acel farmer, shop, buf etc de acea vorbeste aiurea cred ca le are pe toate pe acelas cond doar ce da schimba caracter si a intrat pe buf, duba da schimba iar si intra pe contul mare, apoi pune shop si da iar schimba caracter , baaa dati foc baaa ca nu sti ce vorbesti!!!