[Discuţii] Versiunea 17.1

• nu înțeleg de ce va tot agitati cu armele de 70... dupa 15 zile vor expira si o sa fiti din nou calmi ca inainte! Calmati-va pana atunci si profitati 15 zile!

• Quote " La fiecare 10 nivele, inclusiv nivelul 70, jucătorii vor primi arme speciale de începători pentru a putea să urmeze calea către putere."

Am primit sabia doar la lvl 1.. acum am lvl 17 si nu am primit sabia de lvl 10.. imi spune si mie cineva ce trebuie sa fac sa primesc sabiile din 10 in 10 levele ? NU imi apare nicio misiune ..

Sau am inteles eu gresit ce scrie acolo ?

• Quote " La fiecare 10 nivele, inclusiv nivelul 70, jucătorii vor primi arme speciale de începători pentru a putea să urmeze calea către putere."

Am primit sabia doar la lvl 1.. acum am lvl 17 si nu am primit sabia de lvl 10.. imi spune si mie cineva ce trebuie sa fac sa primesc sabiile din 10 in 10 levele ? NU imi apare nicio misiune ..

Sau am inteles eu gresit ce scrie acolo ?

trebuie sa apesi pe misiunea aia pt arme... e o misiune in care selectezi tu ce vrei sa ti dea

• Probabil nu poti sa detii mai mult de o sabie, si probabil trebe sa astepti sa expire timpul de la prima sabie, nu vreau sa vorbesc prostii dar eu asa cred ca va fii, altfel faci 70 si iti umpli inventarul cu sabii care nu se pot depozita vinde etc, acum mai asteapta si alte pareri!!!

• arma de 70 mai buna ca otravita 42 pm+9 =)) , pacat ca nu se pune si in itm shop , ar fi chiar utila .. gen facem si noi ceva si voi :D

Realizezi ca ceva similar este deja in item shop, dar sub alta forma? Toate obiectele ce iti maresc damage-ul; acest update este pentru incepatori, insa tot ceilalti profita de el. O sa treaca febra asta in 15-30 zile.

• Realizezi ca ceva similar este deja in item shop, dar sub alta forma? Toate obiectele ce iti maresc damage-ul; acest update este pentru incepatori, insa tot ceilalti profita de el. O sa treaca febra asta in 15-30 zile.

lumineaza ma te rog ca nu m am prins , ce e in itm shop la momentul actual? inafara de cuti pet , site , care sa iti mareasca dmg ul?

• Cam multe buguri sau inconveniente ca sa zic .In cateva ore de cand cu noua versiune ce am gasit eu :
    1.la transformare pierd aura.
    2.auto atac merge impiedicat,chiar ia pauza de tigare cate'o data ...si se gaseste ezak ezak cand ai multi mobi in carca.
    3.aceeasi grupa pe toate canalele

Presupun ca mai sunt..dar sper ca stafful le v'a raporta spre rezolvare.

• Aseara am facut diferenta dintre arma de lv 70 si otravita+9 pgm 50.Rezultatul este asemanator asa ca bucurati-va de armele lv 70 cat mai au zile,v-ati facut "TITANI" !

Edited once, last by desire ().

• updateu are si parti bune si rele
    Partile bune sunt schimba ch si itemele care se stacheaza
    Partea rea e armele bonusate exagerat arma de la lv 70 are dmg foarte mare fata de o otravita +9 pm 35 nu mi se pare normal sa dau 1kkk pe otravita si arma primita gratis sa fie mult mai buna chiar daca tin doar 15 zile sunt prea exagerat bonusate

Armele primite gratis au termen de 14 zile dupa ce o sa faci? O sa ramai tot la vechea otravita, chiar daca sunt puternice armele gratis tot va trebui sa investesti in arme gen otravite fms, rib etc.

Who am i :?: None of your business :!:

• Probabil este cel mai bun update din ultimii ani si va avea un efect pozitiv in reapucarea playerilor pe metin2ro, chiar daca arma de 70 tine 15 zile este foarte bine primita, bucurati-va ca macar de data asta ne-a fost dat si noua ceva, celor de lvl mai mare si ca nu trebuie sa o luam de la 0 cum a fost cu cufarul ucenic acum cativa ani. Armele au un dmg foarte mare si e bine ca sunt limitate deoarece daca ai putea sa le cumperi din itemshop pai armele de 75 cu pm mare si care sunt pe piata nu ar mai avea valoare.

Schimba ch-ul este foarte util, mai ales la minerit si la farmat de metine, iar rezolvarea bugului cu minereurile din zid care in sfarsit a avut loc este si el foarte bine primit, ca ma saturasem sa ma uit la zacamintele de lacrima si abanos din ziduri :)) .

Din punctul meu de vedere asta a fost o munca foarte bine primita, felicitari !

• Pe mine ma deranjeaza ca se dau armele din 10 in 10 lv fiindca pe ro nu avem un sistem anti hackeri bine pus la punct cum au inele private si o sa fie plin de hackeri de paste bani pe itm nu mai dau ca au arma buna,staful poate sa le baneze cate conturi vrea ca fac altele si primesc arma gratis in rest updateu e ok