[Discuţii] Versiunea 17.1

• caracter lican!! Din cate mi sa spus int-un post zicea unul ca e tot instinct ca si likanul normal doar ca e mai destept :rofl2: , eu prefer sa cred ca fata va avea un nou rand de skiluri sau asa ma lasa sa inteleg din postarea lui half citind printre randuri nu cred ca vor lasa likanul singurul caracter cu un rand de skiluri, si daca se va baza pe atac magic vor aparea noi arme desigur cum este pentru sura bm, acum va ramane de asteptat si vazut, desi int-un post de a lui half spune clar ca multe inplementari trebuiau sa fie deja de la sfarsitul lui 2016 dar au avut ceva probleme si au amanat pe acest an, si mai spunea inca ceva ca in acest an ne vor surprinde cu multe noutati de la inceputul anului, unul a fost eventul de 10 ani al doilea versiunea 17.1 acjm cred ca urmeaza likan fata cu noi skiluri pe care probabil si baiatul va putea beneficia de ele, mah trai si vedem, mai e putin si se vor baga desigur daca nu miercuri saptamana viitoare vor baga inpreuna cu eventul de paste!!!

• Daca am lv 15 si imi expira arma pe care am luato cadou de lv 1 o sa primesc una de lv 10 sau trebuie sa fac lv 20 si pe aia de lv 10 am ratato?

• Nu e ma nici un 1 aprilie, uitate pe toate comunitatiile la arabi nu se tine 1 aprilie si sa postat despre acel caracter, e doar un caz fac pariu pe ce vreti ca este un caz, o sa vedem acuma cand se va implementa, si apropo nici int-un an gameforge nu a facut vreo farsa de 1 aprilie de ce sa ii apuce acuma glumele ma faceti sa rad cei ce traiti in bazme inca :lol:

• Nu este nici un caracter nou , a fost pacaleala de 1 aprilie (doar pe comunitatea spaniola se pare ca a fost anuntat ca a fost o gluma de un membru al staff-ului lor).

Sper ca am voie sa postez link de pe forumul comunitatii ".es" (tot gameforge este pana la urma). Cei ce nu inteleg pot folosii google translate pentru traducerea postului lui "Albus"
    https://board.es.metin2.gamefo…ostID=1217224#post1217224

• Cred ca se va implementa in viitor (apropiat sau indepartat), nu cred ca isi pierdeau timpul sa creeze o imagine pentru caracterul feminin lycan. Cine stie :P

• Cred ca se va implementa in viitor (apropiat sau indepartat), nu cred ca isi pierdeau timpul sa creeze o imagine pentru caracterul feminin lycan. Cine stie :P

sunt perfect deacird cu tine, doar pentru o gluma sa faca imaginea de likan?? Ori cun treb sai faca pereche si inca un rand de skiluri, doar toti sunt asa war/sura/shaman/ninja obligatoriu vor face mai de vreme sau mai tarziu!!!

• Tot incerc sa gasesc o explicatie pt. schimbarea ordinii pagubelor pe arme dupa 10 ANI !!!
    Pt. ce primim acest inconvenient ? La ce ajuta ?
    Sper sa fie tratat ca un bug .. sau poate la un viitor upgrade o sa trebuiasca sa inversam si noi numele de cont,sa'l scriem de la sfarsit la inceput. :lol:

P.S. Cu Lycanita ..pe mine m'ai pacalit Half :beer: ..era sa cumpar otel si gheare pt. noul char ..acum sunt.... ;( E prea urat lycanul ca sa fac unul .. :monster:
    Dar cum orice minciuna are si un sambure de adevar ..mai astept.

Edited once, last by Papadie ().

• Deja a fost anuntat ca este "un bug" si o sa fie rezolvat la urmatoarea mentenanta.
    Dar este greu sa cititi in spate sau chiar postarile lui Half.

nnM9PI.jpg

• Tot incerc sa gasesc o explicatie pt. schimbarea ordinii pagubelor pe arme dupa 10 ANI !!!
    Pt. ce primim acest inconvenient ? La ce ajuta ?
    Sper sa fie tratat ca un bug .. sau poate la un viitor upgrade o sa trebuiasca sa inversam si noi numele de cont,sa'l scriem de la sfarsit la inceput. :lol:

P.S. Cu Lycanita ..pe mine m'ai pacalit Half :beer: ..era sa cumpar otel si gheare pt. noul char ..acum sunt.... ;( E prea urat lycanul ca sa fac unul .. :monster:
    Dar cum orice minciuna are si un sambure de adevar ..mai astept.

Raspunsul lui HalfOp :

Totodata, va aduc la cunostinta ca odata cu versiunea 17.1, ordinea bonusurilor de pe armele de 30 si 75 a fost inversata, astfel ca: paguba competentei este acum inaintea pagubei medii.
    Va rugam sa fiti atenti cand schimbati bonusurile pe aceste iteme, pentru a nu a pierde un bonus bun, pana cand vom primi o inversare a lor

Deci nu trebuie sa ne speriem,dar trebuie sa fim foarte atenti cand punem vrajeste obiectul pe o arma de lvl 30/70...SUCCES

La revedere metin2ro

• Le poți face omletă și cu puțin noroc poți găsi un valoros Ou Magic înăntru

Deci ...nu o sa gasim ou magic in toate metinele ou.Mda...sa vedem macar ce recompense ne da iepurasul pt. ouale colorate.

• Ba de ce tot sunteți nemulțumiți?Nici macar nu s-a băgat eventul sa vedeți cum e dropul si deja începeți sa credeți ca va fi un drop mai prost,cu toate ca era mai Ok sa pice la fiecare metin un ou având in vedere raportul playeri,metine,dar eu sunt mulțumit si cu puțin.Sunt si alte metode sa faci bani la lvl mare cat si la lvl mic daca știi sa joci.