Da vor fi metine ou map2, respaun 1h.
Poate vrei sa citesti descrierea la citit concentrat skilaruhttp://wiki.metin2.ro/index.php/Citit_Concentrat
[DIscuții]Eventul de Paște - 2017
- magicSocco.
- Closed
-
-
Da vor fi metine ou map2, respaun 2 ore.
Poate vrei sa citesti descrierea la citit concentrat skilaruhttp://wiki.metin2.ro/index.php/Citit_ConcentratDa boss dar oricate concentrate ai baga in ss-uri tot 36 bagi intr-un P

-
Nu mai stiu din ce an sa bagat ca cititul concentrat sa aiba efect si la SS inainte era tinctura cerului care cadea in v4 eu nu am vazut nici una in viata mea sincer sa fiu dar are dreptate ca merge la SS!!!
-
Deabra astept eventul. Unde imi recomandati sa farmez la lv 63?
-
Unde scrie despre dropul la acele cutii la bosi?
-
Da boss dar oricate concentrate ai baga in ss-uri tot 36 bagi intr-un P

Tin sa te corectez, si asta a fost modificat acum ceva ani in legatura cu cele 36 de SS o data cu cititul concentrat!! Poti baga 50 cum poti baga 10 si faci P de exemplu eu am G10 corp din 9 SS probabil o sa imi esueze 5 dar o sa fac P din 16 SS NU 36 cum era candva, varumeu de exemplu a bagat 55 de SS in sufletul rosu si mai sunt multe cazuri care le cunosc!!!
-
eu am bagat 41 ss sa fac P la Tais, si am 34 pana acum bagate in teama si este G10 esueaza de fiecare data
-
Este asa cum zic eu, asta sa intamplat acum 3 ani sa bagat concentratele sa mareasca sansa de a citi un SS si sa modificat treaba cu cele 36 de SS ai sanse sa faci din 10 cum ai sansa sa faci din 70 P la o competenta!!!
-
Nu va contrazic in legatura cu cititul concentrat dar 3 caractere pe care le detin full p-uri din 35-36 ss fara citite.
-
Depinde de noroc acum,
pe corporal aura a mers din 21 ss iar pe mental spiritul din 35(fără citite) -
Nu va contrazic in legatura cu cititul concentrat dar 3 caractere pe care le detin full p-uri din 35-36 ss fara citite.
Eu pe un droper, P aura l am reusit din 17 ss uri. Deci ce sa mai zic acum, depinde de noroc ca pe war ul meu abia l am scos P la 33 ss uri...SUCCES
Astept eventul paste 2017 sa inceapa si dupa cate am citit o sa fie ceva frumos si waw. Ma bucur ca este si eventul spintecator si mai ales ca in padurea fermecata nu apar metine ou,sa pot creste si eu linistit pe timpul eventului i padure:):) -
Am inteles ca odata cu evenimentul de Paste se vor baga in itm shop si costumele de samurai ?
-
Da si de iepure nu doar de samurai!!!
-
Va fi si evenimenul cu drop la paine pentru cal negru?
-
Va fi si evenimenul cu drop la paine pentru cal negru?
Va fi cu inghetata sau cupe de inghetata mai exact

-
Ca bonus la eventul de paste 2017 sa fie impacat toti jucatori staff ul ne a mai adaugat cateva evente aditionale...BVOO staff ului
-
Ca bonus la eventul de paste 2017 sa fie impacat toti jucatori staff ul ne a mai adaugat cateva evente aditionale...BVOO staff ului
păcat ca este fix in ziua de paste bonusul de xp
-
Sigiliu Muffin timpul trece si daca nu il folosesti?
-
Eu cred ca da.
-
Sigiliu Muffin timpul trece si daca nu il folosesti?
Sigiliul Muffin se consuma doar cand stai pe el

http://wiki.metin2.ro/index.php/Muffin_Accesorii_(Maro)