Era bine venita si o tombola. A luat cineva recompensa de la iepuras pe oua ?
[DIscuții]Eventul de Paște - 2017
- magicSocco.
- Closed
-
-
Cam bătaie de joc.
Metine ou putine "bonus" sansa redusa de ou magic (o sugestie-> bagati măcar drop 100% la fiecare Metin spart), prea multi jucători si prea putine oua.Itemele din item shop puse si alea in bătaie de joc (dar na probabil vor sa dea prime de paste la angajti)
*Astept cămila aia "bagati-o la 200 md 30 zile"*POATE SE REZOLVA CEVA LA MENTENANTA INSA MA INDOIESC

-
Aiurea rau, la 2 s-au respawnat la 2:08 numai era nimic :)))))))
-
Acum 2-3 ani cand jucam metin pe vechile servere erau mult mai multi jucatori si erau metine OU pentru TOTI, drop 100% la OU MAGIC, nu doar atat, si la bosi pica OU MAGIC.
Era tot la jumate de ora - o ora cate o ploaie de metine OU.
Acum, sunt mai putini jucatori dar nu sunt metine, de fapt, 2-3 metine per CH per MAP.
Sa nu mai zic ca le spargi, cu manusi activate de pe site si din metinele de 90 si tot nu pica OU MAGIC. Este atat de magic incat nu il vad eu?
Ce e asta? bataie de joc? Va mai mirati de ce nu mai aveti jucatori. Pai, uite din cauza asta nu mai sunt jucatori.
Ma intreb oare, cine vine cu ideile astea pentru evenimente?
Sincer, scoateti evenimentul cu SEFI, e o prostie, daca tot e PASTI, lasati oameni buni metine OU, care sa dea OU MAGIC. Si daca nu cer prea mult, nu 2-3 petine per CH la 100 de jucatori.
Va multumesc. -
1:00, ce eventuri de Paste se faceau inainte....pana s-au hotarat sa schimbe asa cum e acum. La fel ca si pe cel de Craciun etc. Sa le schimbe clar in rau, nu in bine. Ca doar ne imbogateam pe spatele GF...
P.S. HalfOp, asta era jucator de metin adevarat, nu barthegreat care cumpara yang pe bani reali si "io sono Luigi" care nu stie unde este situata Grota Exilului....Just sayin'. -
-
De ce vorbesti aiurea? Asa a fost pana acum in toti ani. DROP 100%, si erau metine cu sutele, peste tot unde te uitai numa metine ou erau.
-
La ce v ati fi asteptat de la un event international??? credeati ca este la fel ca anii trecuti??? NU, in fiecare an eventul este diferit fata de anul trecut. Sa ne multumim cu ce event Paste 2017 + eventurile aditionale avem in derulare si sa ne facem datoria de jucatori metin2. NU are rost sa comentam vrute si nevrute,ne convine eventul jucam,nu ne convine nu ne obliga nimeni sa jucam...SUCCES
-
Frumos acest drop... 5 metine ou , si doar oua de paste am primit...
-
Frumos acest drop... 5 metine ou , si doar oua de paste am primit...
Ce te astepti,asa picau si anul trecut,uneori picau 5/5 alteori 1/5 se intampla,imi amintesc ce mai ma ofticam cand le gaseam spawnate in pereti sau cladiri prin templu,eu iti spun pe bune cum a fost si anul trecut,nu stau sa ma ascund dupa scuze gen " sa ne multumim cu ce primim"sau ïti place joci nu-ti place nu mai juca" astea-s pupincurisme,cel mai bine e sa incerci sa spargi cat mai multe oua inaintea celorlalti,ca sa ai o sansa sa aduni ceva,din experienta proprie.
-
Camilele tulu nu se mai implementeaza ?
-
Camilele tulu nu se mai implementeaza ?
Asta as vrea sa stiu si eu,daca tot am pregatit ceva md-uri.Da lasa acolo daca nu mai baga ,luam cutii cu pui":))
-
La ce v ati fi asteptat de la un event international??? credeati ca este la fel ca anii trecuti??? NU, in fiecare an eventul este diferit fata de anul trecut. Sa ne multumim cu ce event Paste 2017 + eventurile aditionale avem in derulare si sa ne facem datoria de jucatori metin2. NU are rost sa comentam vrute si nevrute,ne convine eventul jucam,nu ne convine nu ne obliga nimeni sa jucam...SUCCES
Sa fim seriosi, asta e event? 3-4 metine per ch? respawn la 30 min? cu 100 jucatori care le cauta?
Eu imi amintesc altcumva eventu de paste, unu care era asteptat cu nerabdare fix pentru ca erau multe oua de paste care aveau drop 100% la OU magic.
Acum l-au modificat, au bagat adauga, schimba, dar au redus la 20-30% dropu la ou magic. Mai bine ma lipsesc, ma multumeam cu perle si cu Citit Concentrat, dar macar aveam in inventar cate 30-40 Oua Magice tot timpu. Asa am , (... _)_ ..), daca ma intelegi. -
Eu ori sunt norocos, ori nu stiu. Prin templu si munte, cam 5 metine ou batute, 3 oua magice.
cele 3 oua deschise de 2 ori pana acum: x2 Perla alba, x1 Vrajeste, yang.
30kk in o ora si ceva facuti
-
1:00, ce eventuri de Paste se faceau inainte....pana s-au hotarat sa schimbe asa cum e acum. La fel ca si pe cel de Craciun etc. Sa le schimbe clar in rau, nu in bine. Ca doar ne imbogateam pe spatele GF...
P.S. HalfOp, asta era jucator de metin adevarat, nu barthegreat care cumpara yang pe bani reali si "io sono Luigi" care nu stie unde este situata Grota Exilului....Just sayin'.
Nu mai e metinu ce era candva acuma cine baga bani in joc face cine nu sta .Deja gameforge e doar pentru profit nimic alceva
-
Sa fim seriosi, asta e event? 3-4 metine per ch? respawn la 30 min? cu 100 jucatori care le cauta?Eu imi amintesc altcumva eventu de paste, unu care era asteptat cu nerabdare fix pentru ca erau multe oua de paste care aveau drop 100% la OU magic.
Acum l-au modificat, au bagat adauga, schimba, dar au redus la 20-30% dropu la ou magic. Mai bine ma lipsesc, ma multumeam cu perle si cu Citit Concentrat, dar macar aveam in inventar cate 30-40 Oua Magice tot timpu. Asa am , (... _)_ ..), daca ma intelegi.Respawn la 1h nu 30 mn:)
-
Stie cineva ce recompense iti poate da iepurasul pentru oua?Si cate trebuie sa duci ca sa iei ceva bun?Pentru 1 ou am primit 3 licori verzi
-
Păcat ca nu au băgat timp de respawn la metinele ou ca la vrăjitoare era perfect, in schimb ei s-au ocupat de item-shop ca sa bage "reducere" la costum 104 md costumu si 170+(nu stiu exact) un inel de 7 zile PE BUNE?
Au avut grija sa implementeze un event total idiot, asa cum l-ai băgat tot asa l-au si scos ca nu merge. -
Stiu ca jocul e facut sa evolueze,dar era ok daca evolua spre bine,nu spre rau...eu personal am vazut maxim 2 oua magice per ch,dropul la ou magic cu manusa echipata lasa de dorit,metinele de lv 50 spawneaza giganti cu damage`ul anormal de mare,mai ales pentru cineva cu iteme decente sau chiar bune (in pvm) ,nici dropul din ouale magice nu e prea luminat,dar inca e pe linia de plutire,fata de drop/respawn.
-
Foarte PRAF ! drop-ul la oua...ei or avut grija sa le iasa lor banutii pentru vacanta.