[DIscuții]Eventul de Paște - 2017

• Foarte PRAF ! drop-ul la oua...ei or avut grija sa le iasa lor banutii pentru vacanta.

Nici macar bani nu vor scoate,cel putin nu de la mine,la cat am asteptat camila aia,si de aseara to verific IS-ul si nimic,express am bagat md-uri pentru acel mount. X/

• Nici macar bani nu vor scoate,cel putin nu de la mine,la cat am asteptat camila aia,si de aseara to verific IS-ul si nimic,express am bagat md-uri pentru acel mount. X/

sincer sa fiu singurul mount ce isi merita bani in functie de bonusurile care le ofera sunt mistretul si elye altceva nimic nu te ajuta camila este praf, doar aspectul e de ea la fel ca multe mounturi, pe asa ceva nici nu ma gandesc sa arunc bani

• sincer sa fiu singurul mount ce isi merita bani in functie de bonusurile care le ofera sunt mistretul si elye altceva nimic nu te ajuta camila este praf, doar aspectul e de ea la fel ca multe mounturi, pe asa ceva nici nu ma gandesc sa arunc bani

Fiecare din noi cu parerea lui,mi se pare ceva nou mount-ul ala,mistretul,da face toti banii, problema e sa-l gasesti/sa-ti pice.

• Dezamagitor.
    Inteleg ca nu voi ati organizat eventul si este unul international insa sugerati mai departe sa creasca sansa la drop ou magic si sa fie schimbat numarul metinelor spawnate.Toate lumea spune acest lucru si nu sunt vocile unor jucatori lacomi ci realitatea din joc.
    Jocul a evoluat playerii sunt multi si puternici, pietrele sunt prea putine si se sparg imediat.
    Eu la nivel 86 nu ma pot bucura de aceste oua magice. In padurea rosie si taramul gigantilor am gasit numai oua de nivel 70 sparte cu manusa bineinteles si nimic. Daca abia gasesc un ou de 80 nici macar la acela nu am dropul garantat la ou magic.
    In viziunea voastra ar trebuii sa stam non stop pentru a castiga ceva din acest eveniment.De jucatorii ocazionali nici nu are rost sa mai discutam ca nu se pot lipi de nimic din acest event.
    Nu veniti cu lozinci "nu esti obligat sa participi,etc." Eventul este facut cu un scop, iar in cazul de fata nu aduce nici avantaje,nici distractie.

• Foarte bine spus, eu nu sunt lacom, am asteptat prea mult acest event, lucrez, nu am timp toata ziua sa ma joc sa prind 4-5 metine ou si din alea daca imi pica vre-un ou magic.
    Am bagat pana acum peste 5000 lei in metin, pe toate conturiile pe care le-am jucat.
    Pe unu am pus itemele de pe ala mare pe Samanca si am batut v2 camera mare la lv72 cu saman. A venit GM si mi-a dat ban, ca nu are cum sa reziste eu atat. Nici in ziua de azi dupa 3 ani nu mi-a deblocat contu. Dati seama.

Mess With the Best, Die Like the Rest!!!
    xttrust

• O dar cata lume pe forum , au picat serverele cumva? o fi de la noii jucatori ademeniti de ultima implementare sau de evenimentul de Paste :) . Am cautat si eu jumatate de ora metine ,dar sunt o persoana care se plictiseste usor am renuntat, m-am plimbat putin printre rafturile din item-shop si,da ca o prima impresie pot spune ca e un eveniment din seria celor de toata jena :thumbdown: pe care le propun in ultima vreme cei de la GF, evenimente care sufera mereu modificari in primele zile din cauza protestelor masive venit din partea jucatorilor , nu doar pe ro si pe alte comunitati, evenimente care trebuie suplimentate cu altele aditionle pentru ca sunt facute mai degraba sa creeze uzura si stres pe joc , astfel incat sa recurgem cat mai des la item-shop. Pe masura ce lucrurile vor avansa voi reveni cu feedback ;) dar nu inteleg de ce s-au format doua tabere aici in topic, pentru ca nu suntem la sectiunea pro si/sau contra , efectele acestui event( asa il numesc ei) le simtim toti iar proverbul divide et impera functioneaza si azi si e folosit cu succes de unele companii , asa ca si GF

• Buna! Am si eu o intrebare, vor fi bagate si costumele de iepure in itemshop?

• Cu parere de rau trebe sa spun acelas lucru, am spar cu sura de 104 imediat dupa ce sa dat drumul la servere 2 metine ou unul de 95 si unul de 90 ce sa zic nici umbra de ou magic si de atunci caut in nebunie metine ou dar degeaba, asta este eventul de acest an, macar sa baga ouale magice si la metinele normale avand in vedere ca rata de drop este foarte mica si pe langa asta se gasesc si rar ouale magice!!!

• 3 ore am de cand caut un ou metin si nimic, asta chiar este bataie de joc

Metinele ou au respawn la o ora,doua metine in fiecare harta.Șansele sunt aproape infime având in vedere numărul de jucători.E al 3-lea an daca nu ma înșel când metinele ou apar in stilul asta si nu se face nimic in privința asta.Ar cam fi cazul sa realizeze ca nu e un raport tocmai corect(metine-jucatori) si ca asta nu înseamnă in niciun caz distracție si sa mărească spawn-ul de la 2 la macar 4 metine

• Cine imi poate spune si mie va rog daca se vor baga si costumele de iepure in itemshop?