Va fi cu inghetata sau cupe de inghetata mai exact
Pe wiki scrie ca dropul la cupe de inghetata se activeaza in timpul EVENIMENTULUI DE VARA deci de Paste nu mancam inghetata ![]()
Va fi cu inghetata sau cupe de inghetata mai exact
Pe wiki scrie ca dropul la cupe de inghetata se activeaza in timpul EVENIMENTULUI DE VARA deci de Paste nu mancam inghetata ![]()
Sigiliul Muffin se consuma doar cand stai pe el
http://wiki.metin2.ro/index.php/Muffin_Accesorii_(Maro)
nu intelg de ce ai pus linkul daca nu are nici o descriere!!!
nu intelg de ce ai pus linkul daca nu are nici o descriere!!!
Nu stiu de ce nu merge linkul acela dar uite aici http://wiki.metin2.ro/index.php/Mounti#Muffin_Accesorii_Maro
Merge şi acel link, dar doar dacă îi adaugi şi paranteza la sfârşit
Fără paranteza aia este incomplet.
Ce durata are petul Donnie?
Ce durata are petul Donnie?
30 de zile şi nu adună iteme de pe jos.
Salut. Ce fel de bonus e "100% neprietenos"? Nu de alta dar e listat alaturi de 15% monstrii si 50% EXP bonus si ma gandesc ca e ceva notabil din moment ce se mentioneaza de doua ori in descrierea sigiliului Donnie.
așadar la eventul "Spintecatorul de sefi" poti lua doar cufere se pare..din punctul meu de vedere nu mi se pare profitabil deloc
Respawn-ul este de 1h la metine ou?.....daca da este cam urat tinand cont ca suntem multi metine putine dropul mic la oua magice.....
Sunt doar 2 mt ou pe ch ? Când se baga cămilă in item-shop?
nu stiu ce sa zic , oua putine , sunt amestecate + ai sansa de drop la magic.
sigiliu muffin e buguit , se blocaza in anumite mape...
probabil main eventul e defapt cel cu loviturile ... adica oricum e mult lume pe oua, mai sunt si amestecate + sa ai si sansa la drop? sa speram la un mai bine
se pare ca sa umblat si la acest event , in care cititele sunt cam ,,baza,, acestuia , caci acum e momentul pt toti sa faca macar 1 g
Ce respawn au metinele ou ? Am gasit 4 la inceput si de 1 ora caut si nimic...Va bateti joc de noi ?
Ce respawn au metinele ou ? Am gasit 4 la inceput si de 1 ora caut si nimic...Va bateti joc de noi ?
1h
Stie cineva de urma acelui mount camila?
Poate cu aceasta mentenanta de la ora 15 se mareste si respawn-ul ca e bataie de joc..nu prinzi nimic..e full peste tot
Am asteptat cu nerabdare eventul. Patrulez in vale de o ora jumatate nici un ou...
Salut, eu sincer nu știu cum e anul asta pentru ca încă nu am ajuns acasă, însă dacă e ca anul trecut este destul de ok, trebuie doar sa găsești locuri în care nu farmeaza așa multa lume și sa le înțelegi puțin respawnul ![]()
În fine, succes tuturor la famat !!
Macar de ere la 30 mn respawn...sunt multi playeri si nu prinzi nimic+ ca sansa sa dropezi ou magic este mica
Nu prea sunt locuri unde nu farmeaza lumea...
Ce inseamna reducerea la costumele noi ?
Este doar astazi?
Este pt. toata durata eventului ?
Mai vad si scumpire foarte mare la unele chestii ..si asa..179 md inelul ...129 costumul ..hai sa fim seriosi.