[DIscuții]Eventul de Paște - 2017

• Felicitari organizatorilor !
    Ati reusit încă o data sa distrugeri un eveniment atat de asteptat de intreaga comunitate de jucători.
    Cum noi ne umplem de nervi căutând 2 metin ou pe o harta cu respawn de 1h unde sunt in medie 40-50 jucatori, asa sa va bucurati si voi când luati salariu de pe urma prostilor care baga bani in joc (Aici sunt si eu cel care baga bani in buzunarul companiei GF)
    Din pricina asta se creează si tensiunile si certurile intre jucători, ne dam pe liber ,injuram regatele adverse ca vin la noi, ne injuram chiar intre noi.

Ati avut grija sa aduceti in item-shop costume , inele, pet-uri si tot tacamul la un pret exagerat...tacamul prostului donator".

Ma bucur ca sti realizat din timp ca eventul e atat de JALNIC, încât iar ne dat pe la bot frumos BONUS EVENIMENTE ADITIONALE

Sănătate va doresc si aveti grija când mancati sa nu va rămână mâncarea in gat la cate înjurături veti primi pe timpul acestui eveniment de rahat.

Eu-----GF-------Alti jucatori
    :minigun::grumble::rocketlauncher:

PS: Floricica Dansatoare va transmite: HUOOOOO!!! SA VA FIE RUSINEEEEEE!!!

• Citez : "Din pricina asta se creează si tensiunile si certurile intre jucători, ne dam pe liber ,injuram regatele adverse ca vin la noi, ne injuram chiar intre noi." Nu este vina gameforge-ului ca romanii sunt niste oameni inapoiati, fara cultura ( unii ). Pe celelalte servere : UK , US , etc acolo de ce nu se injura? Tot din cauza gameforge-ului? O seara frumoasa si mult, mult respect pentru un "player" care baga bani in joc (nu te obliga nimeni sa bagi bani, e decizia ta).

• Urat sa bati 4 metine magie si sa drpezi 0 oua na ce sa zic 3 ore am putut sa stau pe joc undeva la 1 ora mia trebuit sa vad respamul
    Un event bun pentru aia care stau 24/24 on in rest pentru cei care lucreaza
    :dash:
    Un drop la ou magic la metine normale ar fi mai ok pentru toata lumea asa ar face toti omleta

• citez : "Din pricina asta se creează si tensiunile si certurile intre jucători, ne dam pe liber ,injuram regatele adverse ca vin la noi, ne injuram chiar intre noi." nu e vina gameforge ului ca romanii sunt niste oameni inapoiati ( unii ) fara cultura . pe celelalte servere : UK , US , etc acolo de ce nu se injura? tot din cauza gameforge ului? cu mult respect pentru un "player" care baga bani in joc ( nu te obliga nimeni sa bagi bani . e decizia ta. tu ai hotarat sa platesti compania )

Hai sa spunem ca suntem inapoiati, prosti etc...da cat timp sunt 2 metine si 40 de jucători care fiecare vrea sa sparga acel Metin ar trebui sa ii zic "gg
    bosss te felicit sa-ti trăiască mama, eu caut de 3 ore un Metin , te pup"
    Referitor la donare, am decis sa donez sa am "un beneficiu in + " fata de restul da nu se cunoase deloc degaba am iteme sa bat daca nu am ce .

• Nu stiu unde bateti voi de va vaitati atat dar eu unu am batut in 4 respawn-uri si am reusit sa fac 13 oua magice :| si sunt destul de multumit de drop. Asta e si chestie de noroc sincer sa fiu :) sunt momente in care prind din 2-3 metine 2-3 oua si sunt momente cand din 5 metine nu prind nici unul...

• Cititul creste sansa de reusita cu 2,5 ori chiar si cand citesti ss, cel putin asa scrie pe wiki. Cat despre event..ca sa fiu ontopic, mi se pare o mare aiureala faptul ca suntem asa multi playeri si asa putine metine de paste..decat sa bat 2 metine pe ora si sa nu fac niciun ou magic, mai bine deloc..mi-a pierit cheful de joc de cand e event :/

• Cititul creste sansa de reusita cu 2,5 ori chiar si cand citesti ss, cel putin asa scrie pe wiki. Cat despre event..ca sa fiu ontopic, mi se pare o mare aiureala faptul ca suntem asa multi playeri si asa putine metine de paste..decat sa bat 2 metine pe ora si sa nu fac niciun ou magic, mai bine deloc..mi-a pierit cheful de joc de cand e event :/

Tin sa precizez ca sunt 4 metine pe ch per mapa iar in Valea Seungryong sunt 6 metine pe ch (2 de 30 , 2 de 40 si 2 de 50) ca sa nu va mai vaitati atat...mai intai informati-va nu doar din auzite

• Si ti se par multe 6 metine pe ch ?Nu stiu daca il pot numi ghinion, dar caut metine de dupa mententanta adica de pe la ora 17:00 pana la aceasta ora si nu am reusit sa gasesc nici macar un metin ou

• Si ti se par multe 6 metine pe ch ?Nu stiu daca il pot numi ghinion, dar caut metine de dupa mententanta adica de pe la ora 17:00 pana la aceasta ora si nu am reusit sa gasesc nici macar un metin ou

Frate nu stiu unde bati tu dar eu de la mentenanta pana acum am facut in jur de 20 de oua magice :| si bat in Templu

• Stiti nuntiile alea de se fac joi ? Alea de Rromi .. Zice..."o sa cantA copilu minune mancatias !" Si vine Copilu Minune..si incepe sa cante ...Oooof viata mea .. 200 lei de la nasu pt. miri sa traiasca..500 de le socru mare sa traiasca...1000 de la socru mic sa traiasca! si tot asa ...pana trec alea 2h cat a fost arvunit...pe urma.."sa mananca lautarii" ..si pleaca. Si ai ascultat marele eveniment cu copilu minune care a cantat 2 vorbe si atat .

Ezakt ezakt cu nuntile alea seamana si eventul asta cu metine de paste.
    Asa am zis si noi .."Mama abea astept metinele ou " si am ramas doar cu scumpirile din item shop ..si cate 2...3 coji de ou pe zi.

P.S. eu nu cred ca sunt 2 metine pe ch ... poate pe CH'uri :lol:

• Joc metin inca de cand a aparut. Mi-a placut si inca imi place acest joc, insa mare parte din farmecul sau a disparut, la fel ca si mare parte din playeri. Degeaba se fac statistici ca sunt nu stiu cate mii de playeri online, deoarece acele statistici sunt facute in baza conturilor logate si stiu jucatori ( prieteni ) care de multe ori, mai ales la evenimente folosesc 10-20 conturi deodata.

Ca sa isi revina piata si sa isi recapete farmecul acest joc ar trebui oferit ceva si jucatorilor care nu baga bani, cum erau de exemplu evenimentele de Paste si cel de Craciun, asteptate cu drag de toti, din care facea fiecare cate "un banut" sa isi cumpere ceva si asa se mentinea "economia" jocului pe fiecare server. Am bagat niste bani in joc si eu in perioada in care am facut un record cu care personal ma pot mandri pentru vremurile de acum 3 ani si intentionam sa revin cand imi permitea timpul si anume tot bagand niste bani pentru a recupera timpul in care nu am jucat.
    In directia actuala a jocului si tinand cont de sperantele pe care si eu le aveam fata de acest event, la fel ca si mine cred ca din ce in ce mai putini sunt tentati sa bage bani in joc si tot cum am facut si eu, multi incep sa se indrepte spre jocuri populare de tip MOBA ( fara exemple ca se considera reclama din pacate ), cateva cunoscute la nivel mondial si cu competitii televizate ( pe sport.ro de exemplu ) si premii in bani pentru participanti.

Cu toate ca sunt atat de populare, stiti ce ofera ele tuturor jucatorilor? Acestea ofera sanse egale, prin faptul ca singurul lucru pe care il poti obtine investind in joc sunt niste skin-uri pentru caracterele pe care joci, acestea modificand decat aspectul, fara a oferi vreun avantaj jucatorilor care baga bani, totul depinzand de indemanarea personala.

La fel ca si genul ce l-am exemplificat aici, cred ca o incurajare pentru a reveni cat de cat la popularitatea de pe vremuri, ar fi sa ofere jucatorilor eventuri macar apropiate celor de pe vremuri cand, de exemplu la eventul de Paste, totul incepea cu UN singur metin ou, apoi la o perioada de timp dupa ce era spart apareau doua in locul lui si tot asa, pana cand harta era plina de astfel de metine si atunci erau o multime de jucatori ce cautau continuu, desi singurul "premiu" semnificativ era "citit concentrat" si aveai de muncit si de deschis o multime de oua magice sa strangi cat aveai nevoie si astfel era mentinut constant online un numar semnificativ de jucatori 24/24.

Daca cei ce ar trebui sa se ocupe si sa gandeasca aceste strategii de piata, de relansare a jocului si recastigarea popularitatii lui printre jucatori nu fac altceva decat sa fie orbiti de gandul de a obtine profit si acest joc va avea aceeasi soarta ca si altele care dupa o vreme si-au anuntat "inchiderea portilor" si le-au multumit celor ce au pastrat comunitatea respectiva atata timp cat a durat.

Revenirea la vechile evenimente in "formula" in care erau cand au fost gandite prima data ar fi, nu stiu daca singura, dar cea mai buna solutie, insa ramane de vazut daca cineva deschide ochii la adevaratele solutii si daca se citesc parerile si sugestiile primite sau daca pur si simplu unii platiti pt anumite treburi doar inchid ochii, se relaxeaza si iau bani atata timp cat dureaza cate un joc pana se inchide pt ca mai apoi sa repete esecul cu urmatoarele generatii de jocuri ( nu, nu fac nicio aluzie la cei din comunitatea de pe ro pt ca stiu ca nu au ei putere de decizie si nici nu sunt platiti, cu exceptia lui @HalfOp care ar putea face ceva, cel putin sa citeasca si sa transmita parerile noastre mai departe asa bune sau rele cum le crede el si sa le lase sa ajunga la urechile cui trebuie indiferent de parerea personala....poate numai asa se mai schimba ceva ).

P.S.: Am uitat sa precizez ca multi folosesc conturi cu hack ( speedhack + detector metine ) sa gaseasca metinele rapid ( nu pot mentiona de unde stiu, insa stiu exact ), iar apoi se duc la ele cu contul cu care bat si asa dispar metinele frumos si repede.

Pana se mai modifica ceva ( slabe sanse ) ... MOBA vin!!! Spor la event tuturor celor cu timp si rabdare! :hf:

Edited 3 times, last by 1HitKill ().

• Deci poate sa zica cine ce vrea.. Ideea e ca NU E BINE. DECI NU E CUM TREBUIE SA FIE SI PUNCT. Nu se poate ca oamenii astia de la GF sa urmareasca doar profitul.. nu imi vine sa cred cata meschinatate, cata lipsa de respect fata de playeri .. fata de cei care doneaza si mai ales fata de incepatori care nu au nici o sansa de supravietuire, mai ales cand ei asteapta sa poata face ceva de pe urma acestui event, dar ce sa vezi , VARZA.

Am jucat o vreme pe Uk, anii trecuti .. si pot spune ca alte variante ale acestui event au fost foarte apreciate si bine primite. Ce se intampla acum aici e bataie de joc si incep sa regret ca am mai dat o sansa acestui joc , probabil o sa renunt cat de repede daca lucrurile nu se indreapta. Nu se poate sa fie atat de putine metine per ch per atat de multi playeri care le cauta => practic nu se poate face absolut nimic.. nu rezulta decat cearta, nervi, timp pierdut si insulte intre playeri. Chiar nu pot sa inteleg de ce nu l-au lasat ca si in anii trecuti.. vai de el joc.

mor de frustrare

• Eu inteleg ca GF trebe sa castige si ca costume bla bla trebe sa se cumpere dar puneti si voi shansa la ou la ori ce bos metin avnd in vedere ca si playeri trebe sa aiba un castig dupa acest event doar de asta este event, sau doar trebe sa fie asa de ochi lumi si atat?? Nu stiu daca ati observat dar ca ori ce event cand e prima data dropul este super wow dupa in ani care se petrec devine din ce in ce mai nasol totul drop etc, asa pierde playeri in loc sai atraga!!!

• Salutare. Singurul motiv pentru care m-am re-apucat de ro a fost eventul de paste. Mult..foarte mult feedback negativ. Nu mi se pare normal sa fie 4 metine ou/ CH intr-o comunitate asa de mare, cel putin pe Scorpius. Cum spuneam, dupa o pauza de aproximativ 2-3 ani de metin, Ro-ul a fost alegerea mea, si de asemenea, cu aproximativ 1 luna jumatate inaintea acestui event pentru a face iteme sa rezist la event. Nu am mai participat la nici-un event de paste pana acum pe Ro, dar l-am asteptat cu sufletul la gura doar din povestirile prietenilor si a noilor amici de breasla. Tin sa cred ca degeaba ne plangem, schimbare nu o sa fie. Ce pot sa spun, spor la farmat, fara nervi (imposibil) si va urez rabdare maxima.

+ Cum a spus cineva, de item shop au avut timp sa-l faca plin de "oferte". Pastele acestui an " rupe topurile ". Spor.

Edited once, last by SPHERICAL ().

• Nu inteleg de ce va tot plangeti. E un event nimic mai mult, daca aveti impresia ca o sa va alegeti cu sute de perle si citite dupa eventu asta ati inteles gresit! Uni jucatori sunt mega pregatiti pentru event si e normal sa gaseasca mai repede decat alti. Cat despre donatii(impropiu spus donatii) e normal sa dispuna de prioritati. Pentru cei care nu inteleg un joc free to play ineamna ca nu aveti nici o legatura cu aceste cuvinte(puteti sa jucati acest joc gratuit comparativ cu alte jocuri unde trebuie sa platiti lunar sau sa cumparati jocu). Daca vreti sa jucati un joc in ziua de azi care e free to play fiti siguri ca va exista un sistem de donatii care sa iti usureze progresu.

Who am i :?: None of your business :!: