Unde sa bat la metine ou la lvl 55? nu imi spuneti de templu sau vale, nu se gaseste nimic
[DIscuții]Eventul de Paște - 2017
- magicSocco.
- Closed
-
-
Unde sa bat la metine ou la lvl 55? nu imi spuneti de templu sau vale, nu se gaseste nimic
Ai mai multe optiuni : Desert , Munte Sohan ...si daca ai iteme bune si buff cu M8+ poti bate si Valea cu Serpi , Padurea Fantoma , Tara de foc...
Eu unu am tot 55 si bat templu si fac cam 5-6 oua pe spawn...dar trebuie sa sti si ora de spawn -
Sunt metine de paste si in map1?
-
-
Nu inteleg de ce va tot plangeti. E un event nimic mai mult, daca aveti impresia ca o sa va alegeti cu sute de perle si citite dupa eventu asta ati inteles gresit! Uni jucatori sunt mega pregatiti pentru event si e normal sa gaseasca mai repede decat alti. Cat despre donatii(impropiu spus donatii) e normal sa dispuna de prioritati. Pentru cei care nu inteleg un joc free to play ineamna ca nu aveti nici o legatura cu aceste cuvinte(puteti sa jucati acest joc gratuit comparativ cu alte jocuri unde trebuie sa platiti lunar sau sa cumparati jocu). Daca vreti sa jucati un joc in ziua de azi care e free to play fiti siguri ca va exista un sistem de donatii care sa iti usureze progresu.
Ne plangem ? Pentru tine ce inseamna termenul " Event " ?
Event inseamna eveniment , deci prin definitie ceva mai special , o perioada cu o mai mare insemnatate, deci o oportunitate pentru playeri sa faca ceva in + .. nu zic sa fie 100 metine ou si drop incredibil si etc.. DAR NICI ASA.. SA FIE ECHILIBRAT ! ACUM NU E !
Cea ce se intampla aici e orice dar nu EVENT.. sunt nervi , timp pierdut , injuraturi si stare negativa.. nu crede ca asa trebuie sa fie un event.
Vai de lumea in care traim , in care toti se uita doar dupa bani , nimic nu mai conteaza DECAT BANII ! Toti uita de bun simt, respect , recunostinta si altele .. fiecare cu treaba lui.. vai de noi.
-
O sa incep din a-mi spune parerea despre acest event.
@HalfOp sper sa citești si sa trimiți un feedback celor de sus.
Bineinteles feedbackul meu este negativ.
Sunt jucător care donează frecvent, pot sa spun că poți sa ai si mama lor de iteme sa fi pregatit pentru acest event pana in gât.
Aici intervine norocul si ghinionul, Norocul fiind sa fi singurul din cei 50+ de jucători care sunt prin templu/orci/desert s.a.m.d
Care gaseste un Ou.
Ghinionul fiind ca unul sau mai multi jucătorii să se bage efectiv peste tine ceea ce rezulta un drop 0, acum sa vorbim despre drop, Din cele 8 metine de paste pe care am reusit sa le sparg de unul singur, le-am batut cu manusa atenție! cu mănuşa cumpărată din IS si cu toate că am avut mănuşa din acele 8 metine au rezultat exact 2 Oua Magice.
Bun lăsând deoparte ca se bagă alti peste tine, pai e posibil asa ceva sa scoateți dropul de 100% de la metinele de paste?Extravaganță la maxim - Evenimentul de Paște rupe topurile
Rupe, Rupe in ItemShop.
Felicitări ati reusit să mai stricați inca un event. -
Ne plangem ? Pentru tine ce inseamna termenul " Event " ?
Event inseamna eveniment , deci prin definitie ceva mai special , o perioada cu o mai mare insemnatate, deci o oportunitate pentru playeri sa faca ceva in + .. nu zic sa fie 100 metine ou si drop incredibil si etc.. DAR NICI ASA.. SA FIE ECHILIBRAT ! ACUM NU E !Cea ce se intampla aici e orice dar nu EVENT.. sunt nervi , timp pierdut , injuraturi si stare negativa.. nu crede ca asa trebuie sa fie un event.
Vai de lumea in care traim , in care toti se uita doar dupa bani , nimic nu mai conteaza DECAT BANII ! Toti uita de bun simt, respect , recunostinta si altele .. fiecare cu treaba lui.. vai de noi.
tia raspuns colegul de mai sus ce inseamna eveniment
Daca tu ai 24/24 eu am 2ore maxim 3 ore
Cum pot eu sa ma bucur de acest event?
Si aceasta inrebare o pun si lui halfop
Cum se poate bucura un jucator care lucreaza de acest eveniment care mai mult de 5 ore nu poate sta pe joc -
Metinul a ajuns sa fie genul ala de joc pe care trebuie sa stai 24/24 ca sa faci ceva, s-au bagat atatea chestii gen alchimie, esarfe samd, banii se fac greu, speram sa ne mai relaxam si noi cu eventul asta, pentru ca asta ar trebui sa faca un joc, sa te distreze, nu sa te enerveze.Asa, ne plimbam aiurea pe harti in speranta ca gasim un ou...si la sfarsit ne umplem de nervi.Cine ar vrea sa joace asa ceva?Eu sigur nu...
-
daca stai 5 ore inseamna ca ai si timp. Sa iti dovedesc ca nu ai treaba cu cea ce postezi tu. Zi te rog cum ai dedus tu ca eu stau 24din24? Inainte sa te afirmi cu ceva fi sigur ca ai ceva de spus. Spre curiozitatea ta joc cam 2-3 ore pe zi(sa nu mai spun ca sunt zile cand nici nu intru).
-
In 4 ore am reusit sa adun aproximativ 10 oua. Mi-a picat ceva frumos din ele. Acele 4 ore le-am farmat de la 06:00 pana la 10:00 intre aceste ore lumea dormea. Daca ar fi fost drop 100% eu zic ca ar fi fost foarte foarte reusit acest event.
-
Stie cineva daca sigiliul muffin pica si la metinele normale sau doar la cele de paste ?
-
Dupa ce am facut ce ar trebui sa faca altii, adica am testat personal cum decurge eventul si am vorbit cu jucatorii, vreau sa spun ca este un drop "infect". Ouale normale abia pica, iar cele magice...n-am ce zice. Sa nu lasi tu drop 100% nici in situatia in care sunt zeci de playeri ce cauta 4 metine e... Sa nu mai zic de faptul ca cei mari, lvl 100+ si-au facut toti conturi mici, deoarece nu au drop la metinele de lvl mare, acestea fiind maxim lvl 95 si pe deasupra nu se renteaza comparativ cu usurinta cu care bati metinele de lvl mic, timpul si resursele consumate.
Nu stiu daca ai citit si comentariul anterior in care te-am mentionat @HalfOp , dar pe langa plangerile legate de eventul acesta, la fel ca si de cele trecute, multi se plang ca si pe mIRC abia mai este activitate din partea staff-ului si cei care intrati stati acolo DOAR ca sa fiti online si sa va faceti norma minima de ore ca sa aratati cui trebuie ca este activitate. Asta nu da dovada decat de superficialitate si nu va rezolva niciuna din probleme prea curand.
Jocul se duce de rapa si daca nu ii acordati atentie curand, nu prea va mai exista cale de intoarcere. Oare cum credeti toti ca s-a ajuns la PRIMA fuziune a serverelor? Acela a fost primul semn, iar faptul ca este in plan o viitoare fuziune nu arata decat ca lucrurile merg in aceeasi directie.
Daca se vrea o rezolvare, ar trebui ca cei ce sunt la "carma" tuturor comunitatilor de metin sa aiba o vedere de ansamblu, iar fiecare CM ( @HalfOp in cazul nostru ) sa transmita, dar si mai important de atat, sa inteleaga principiile ce pun jocul si economia lui in miscare.
Prin PRIVIRE DE ANSAMBLU pot sa gandesc si ca unii dintre cei care cauta doar profit din acest joc, insa modul in care o fac, reprezinta o solutie nu prea inteligenta ce obtine un profit mai mic si pe termen scurt, in locul unui profit mai mic, dar pe termen lung.
La fel cum am zis si in comentariul anterior, ganditi-va ca in prezent sunt mult mai putini playeri care baga bani decat erau in trecut si acestia baga sa zicem, fiecare 500 - 1000 lei de persoana lunar sau la doua luni ( sunt doar exemple, fara date concrete pentru a incerca sa ma fac inteles ), iar in ritmul in care evolueaza jocul, profitul va continua sa se diminueze pana la punctul in care jocul nu va mai renta pentru Gameforge si la fel ca si alte exemple, va fi inchis.
De ce sa se intample asta, cand prin SIMPLA schimbare a evenimentelor, o masa mult mai mare de playeri ar putea fi atrasa, economia jocului s-ar pune pe picioare si profitul companiei ar fi pastrat pe o perioada mult mai mare, chiar daca ar fi sustinut de plati de o valoare mai redusa din partea fiecarui player, deoarece cei ce baga acum sume insemnate ar plati si ei mai putin, obtinand ce au nevoie din schimburi cu jucatori ce nu baga bani, insa obtin ce trebuie din evenimente. In acest mod, pe o perioada mult mai lunga, tragand linie se va constata ca a fost obtinut un profit mult mai insemnat decat daca ar continua totul in acest mod.
ASTA inteleg eu prin privire de ansamblu si cred ca e ceea ce ar trebui sa gandeasca si sa aiba o perspectiva pentru a sustine un profit in crestere al @Gameforge pentru ca de asta sunt platiti. Relansati evenimentele in vechiul format si veti vedea si rezultatele! In caz ca ai rabdare sa citesti tot ce am scris @HalfOp , sper ca vei veni cu un raspuns nu pentru mine, ci pentru toti, deoarece cred ca ni se datoreaza un raspuns, CEL PUTIN DIN PARTEA TA, daca nu, chiar de mai sus.
Cat de curand cred ca o sa fac un tichet si catre companie, caci probabil parerile noastre nu ajung unde trebuie.
-
E calr ca 90% dintre noi suntem revoltati in legatura cu " eventul de paste" ( o imitatie de event din punctul meu de vedere) , dar faptul este deja consumat , părerile noastre nu sunt atat de importante, @HalfOp nu cred ca are ce sa facă , decât sa trimită feedback-ul cel mai negativ de pana acum in legatura cu "eventul" organizat.
Din păcate compania GF face din ce in ce mai multe alegeri proaste, o chestie a fost acum 1 an când s-a legat de youtube-ri, atunci o mare masa de jucători au renuntat la oficial. Acum au închis canalele de youtube celor care postau sv. private, iar vor pleca jucători. "Au reusit sa distrugă si munca acelor oameni de ani de zile"Din chestia asta ne putem da seama ca Metin2.ro este din ce in ce mai jos , neputând concura cu sv. private si recurgand la asta.
Domnilor de la GF stiti de ce aleg multi jucători sv private? Pentru ca doresc sa se relaxeze junadu-se nu facand-usi nervi peste nervi.Pe un sv privat eventul este event in adevăratul sens al cuvântului, se imbunatateste de la an la an si in sensul bun. Pe oficial se baga eventul bun 1 an apoi de la an la an devine din ce in ce mai slab.
Revenind la "SUPER MEGA FENOMENALUL EVENT DE PASTE CE RUPE TOPURILE" ,am testat si eu drop-ul la ou magic - pe timpul zilei ora 09:00-22-00 nu poti mai deloc sa prinzi un Metin ou. Seara ca obsedatii 24:00-03:00 am reusit sa găsesc 3-4 metine ou pe un ch . Pe tura am spart 11 , 13 , 9 metine din toate sparte (cu manusa pe mine) 10 magice raport de 3 spargi , primesti un magic.
Concluzie---> Sa continuati sa mai faceti astfel de evenimente la anul poate puneti metinele doar pe o harta 3 metine cu respaun la 4 ore .
INSA ati RUPT TOPURILE ati umplut item-shop cu costume pe care majoritatea nu le cumpara datorita pretului exagerat (se pare ca nu dati prime de paste angajatilor, degaba ati umplut item-shop-ul)
-
Perfecta dreptate ai ce spui mai sus, in legatura cu bagatl banilor in joc de exemplu eu am facut o alegere foarte buna, sau excelenta, nu am bagat nimic si stiti de ce? Deoarece costumele si inelul imi sunt inutile in pvm sa bat nimic decat nimic, nu vreau ploi de metine dar macar dublu metinele fata de cele ce sunt atata tot, pe fiecare harta dublu metinele, si asa sunt 100 de ayer care cauta metinele 90/95 daca ne dati cate 2 pe ch cautand cate 40 de oameni pe ch 2 au noroc restu se plimba decat, daca era macar dropul la oua si la bosi/metinele normale avand in vedere ca dropul este de 30% shansa sa iei ou trebe sa bati 100 sa iei 30 de oua, 100 oua le bati in 8 zile sa stai la fiecare respam si sa prinzi cel putin un ou pe respam, bai sunteti nebuni
Nu se mai numeste event ci carneficina.Halfulet tata tu ai obligatia ca sa ne dai un raspuns si sa transmiti cea ce noi cerem la GF deoarece noi le dam de mancare si noi hranim acele famili, stiu nu detin doar Metin2 dar asa facand o sa piarda in toate comunitatiile care le detin in loc sa castige!!! Credema ca si salarul tau depinde de noi asa ca o data inchis ro vei merge la sapa ca toti mortali avand in vedere ca probabil acum stai la pc acasa si te crezi un zeu castigand cine stie ce suma astronomica fata de salriile medi romanesti.
PS Halfulet vezi ca la sapa e grele tata si te doare spatele nu iei pauzele cum si cand le vrei tu plus ca iarna stai inchis in casa si nu stiu ce interviuri vei mai avea eventual despre sapa daca vei mai avea ce povesti nu despre jocul Metin2, credema daca as reusi sa iau legatura cu toti playeri de pe ro as face putina greva 2/3 luni de donatii 0 sa vedem ce mai faceti apoi!!!
-
Perfecta dreptate ai ce spui mai sus, in legatura cu bagatl banilor in joc de exemplu eu am facut o alegere foarte buna, sau excelenta, nu am bagat nimic si stiti de ce? Deoarece costumele si inelul imi sunt inutile in pvm sa bat nimic decat nimic, nu vreau ploi de metine dar macar dublu metinele fata de cele ce sunt atata tot, pe fiecare harta dublu metinele, si asa sunt 100 de ayer care cauta metinele 90/95 daca ne dati cate 2 pe ch cautand cate 40 de oameni pe ch 2 au noroc restu se plimba decat, daca era macar dropul la oua si la bosi/metinele normale avand in vedere ca dropul este de 30% shansa sa iei ou trebe sa bati 100 sa iei 30 de oua, 100 oua le bati in 8 zile sa stai la fiecare respam si sa prinzi cel putin un ou pe respam, bai sunteti nebuni
Nu se mai numeste event ci carneficina.Halfulet tata tu ai obligatia ca sa ne dai un raspuns si sa transmiti cea ce noi cerem la GF deoarece noi le dam de mancare si noi hranim acele famili, stiu nu detin doar Metin2 dar asa facand o sa piarda in toate comunitatiile care le detin in loc sa castige!!! Credema ca si salarul tau depinde de noi asa ca o data inchis ro vei merge la sapa ca toti mortali avand in vedere ca probabil acum stai la pc acasa si te crezi un zeu castigand cine stie ce suma astronomica fata de salriile medi romanesti.
PS Halfulet vezi ca la sapa e grele tata si te doare spatele nu iei pauzele cum si cand le vrei tu plus ca iarna stai inchis in casa si nu stiu ce interviuri vei mai avea eventual despre sapa daca vei mai avea ce povesti nu despre jocul Metin2, credema daca as reusi sa iau legatura cu toti playeri de pe ro as face putina greva 2/3 luni de donatii 0 sa vedem ce mai faceti apoi!!!
uni sunteti culmea:)) eu nu donez , cumpar!!!!!!!!!!!!! CUMPAR MD URI lunar de 100/200 de lire , si sunt multumit si cum e eventul , dece sa faceti voi 1/2 conturi cu g aura?:)) lasa vere munciti , anyway sau bagat si schimba/adauga e ft bine , in rest nu am apucat numa 3 oua magice dar sunt multumit , citite nu imi trebuie , am ful p uri , iar schimba la fel , am md uri , ar fi mai ok pt restul incepatori macar un m5 aura sa faca sa se bage niste ploi de metine , dar tot noi astea mari avem de castigat , ca batem tot , ei prind 1/2 metine cand noi facem 50:) , + ca rata de drop e mica, ce fac astea mici ?
Costumele sunt binevenite ,le ador , ceva nou unic, si pretul e ok , nu trebuie sa avem toti , daca nu iti permiti muncesti sa iti permiti , nu voiai sa fie 20 md uri ??:)) sa lasam ironia , inca astept camila , sunt curios ce bns ofera , si imi place mult muffin , e haios :)) dar voiam alta culoare:D
-
uni sunteti culmea:)) eu nu donez , cumpar!!!!!!!!!!!!! CUMPAR MD URI lunar de 100/200 de lire , si sunt multumit si cum e eventul , dece sa faceti voi 1/2 conturi cu g aura?:)) lasa vere munciti , anyway sau bagat si schimba/adauga e ft bine , in rest nu am apucat numa 3 oua magice dar sunt multumit , citite nu imi trebuie , am ful p uri , iar schimba la fel , am md uri , ar fi mai ok pt restul incepatori macar un m5 aura sa faca sa se bage niste ploi de metine , dar tot noi astea mari avem de castigat , ca batem tot , ei prind 1/2 metine cand noi facem 50:) , + ca rata de drop e mica, ce fac astea mici ?
Costumele sunt binevenite ,le ador , ceva nou unic, si pretul e ok , nu trebuie sa avem toti , daca nu iti permiti muncesti sa iti permiti , nu voiai sa fie 20 md uri ??:)) sa lasam ironia , inca astept camila , sunt curios ce bns ofera , si imi place mult muffin , e haios :)) dar voiam alta culoare:Dbai vi la mine cu vrajeli din astea a fost luna ca am bagat 1200€ pe joc in schimbari si am prins pe vultur imun si atat, si tu imi spui ca esti multumiti cu 100/200 lei pe luna, am si eu ful P pe toate conturile si subconturi farmeri cu shamance cu tot pe fiecare caracter, este vorba de event in sine la ori ce noutate se baga prima data eventul este super, in al doilea an decent si din al 3-lea an este praf, ori nu pui de la inceput dorpul ala exagerat ca sa nu se planga lumea ori daca le pui lasale asa an de an, de exemplu cardurile ok in primul an a fost tot frumos, aveai drop bun plus ca se puteau si vinde seturile acum gata sau smekerit, bai deci eu nu zic ca nu trebe sa fie in shop costume etc si nu ma plang de preturile care sunt ci de event in sine, au avut grija ca item shop sa fie bine pus la punct ca doar e event ai lumea cumpara sa aiba avantaje, dar in halul asta ce sa bat aerul din mapele pline cu metine normale si bosi ca nui mai bate nimenia???
Este ca si un loc pustiu si macabru sa vezi playeri alergand in stanga si in dreapta ca nebuni pentru 2 oua pe ch, apropo ca tot aud ca sunt cate 4 sau 6 chiar pe ch, imposibil ca eu in mapele beta nu am gasit mai mult de 1 metin de lev 90 si unul 95, mai de exemplu de halowen a fost super frumos toate metinele erau la fel si acelas drop, anul viitor fac pariu ca o sa se modifice si acel event, stiti ce cred eu, de acuma ori ce event bun trebe dat fealback negativ sa nu se modifice nimic altfel se smekeresc astia!!! Hai bafta sa aveti cate unu traeste pe alta planeta!!!
-
Degeaba vorbim nu ne baga nimeni in seama
-
Cand o sa facem in mod sa nu mai aiba salarul lunar pe care il au multumita noua ne vor baga in seama, citeam si pe comunitatea italia de metin2 nici acolo nu sunt multumiti chiar deloc si acolo se baga bani mai ceva ca si la noi, erau in shopuri lame semiom la 800 kk acum 6 ani degi ganditiva cam ce diferenta este intre noi si ei ma refer la iteme, sa nu mai vorbim de nemti, lasa ca vor plange dupa ce vor varsa laptele!!!
-
Din păcate compania GF face din ce in ce mai multe alegeri proaste, o chestie a fost acum 1 an când s-a legat de youtube-ri, atunci o mare masa de jucători au renuntat la oficial. Acum au închis canalele de youtube celor care postau sv. private, iar vor pleca jucători. "Au reusit sa distrugă si munca acelor oameni de ani de zile"
Acei oameni ar fi trebuit sa se gandeasca ca odata ce posteaza un videoclip cu un privat ei promoveaza ceva ilegal devenind astfel complicii cu cei ce detin serverul x din acest motiv nu au dreptul sa se planga ca le-a fost "distrusa munca". Si de ce ar trebui sa le pese celor de la GameForge despre munca lor? parca lor le-au pasat atunci cand au facut videoclipuri cu private si au indemnat lumea sa le joace pe acele private. GameForge ar fi putut sa inchida canalele din prima dar le-au dat sansa de a renunta la acest "obicei" si nu numai odata ci de doua ori dar cand curg banii din promovarii .... .Si in legatura cu stiti voi cine care "nu a mai postat metin de 6 luni" ar trebui sa se gandeasca ca o ilegalitate nu dispare odata cu timpul
-
@HalfOp nu cred ca are ce sa facă , decât sa trimită feedback-ul cel mai negativ de pana acum in legatura cu "eventul" organizat.
Ba are ce sa faca. Doar ca trebuie sa ii pese,sa vrea,sa fie de acord ca avem dreptate ca este cam bataie de joc numarul metinelor.
Poate CERE suplimentarea nr. metinelor, dar ce credeti voi ? ar face asta? eu nu cred ca'i pasa.
Ma astept la fraza " niciodata nu o sa fiti multumiti ...ca din sute de metine(cum erau la giganti)am redus la cate 4..6.. in loc sa spuneti "sarutmana GF pt. cele 2 metine pe ora..tot comentati ca nu va convine" "nu va obliga nimeni sa jucati ..sau sa dati pe un costum de la 60 la 125 MD"Am spart 89md pe manusa..ca sa vad diferenta .. nu e ! acelasi drop la magic..nu conteaza manusa.Dar inel costum freza si alti draci din IS .. 2 cuvinte :exclus