[DIscuții]Eventul de Paște - 2017

• Daca farmezi 2 3 ore pe zi
    Prinzi 3 respamuri de metine daca e aglomerat mai mult de 3 metine nu poti prinde

In astea 3 ore faci 10 metine din care daca ai noroc prinzi 2 5 oua magice

Vorbesc de conturi 75 90+

Pt noi care farmam 2 3 ore e un eveniment ratat

Acum sa revin
    Duminica luni si marti am fost liber practic am stat 20/24 pe joc
    Abia atunci pot sa zic ca da a fost eveniment frumos

Dar totusi sa stai 20/24 la un eveniment nu cred ca e ok ca sa poti intelege ceva

E un eveniment in care daca stai on cel puin 12 ore ai sansa sa te imbogatesti cum zice half
    Dar se putea face ca in anii trecuti drop la ou magic cu ape de toate felurile citit yang zen si nu mai stiu sincer ce pica

Pana la urma acest eveniment multi il asteptau pt citite sa faca un g la cont
    Si parerea mea multi sar fi apucat sa joce iar pt acest eveniment stind ca au un g asigurat

In oarecare masura ce am scos in alea 3 zile stand ca un disperat pe joc sunt multumit
    Dar ce faci in 3 ore pot zice ca e un eveniment ratat

• Salutare, știe careva se mai bagă acel Mount de Cămilă?

Cel mai probabil o sa se bage in timpul EVENIMENTULUI DE VARA la fel ca si CUPELE DE INGHETATA pe care le dai pentru calul negru ca tot era cineva dezamagit ca nu pica cupe de Paste

If you can't win, you 're just a loser

• Nu ai loc la metine din simplu fapt ca celelalte doua evenimente sunt ratate in stil mare. Ouale de pasti iti dropeaza sageti de argint ( am dus 60 de oua si am luat sageti :))). ) Iar evenimentul cu sefi are drop prea jalnic ca sa merite sa farmezi la ei puncte de lovitura. Deci ca tot omul care prinde event pe metin de ro cauti sa te imbogatesti si/sau sa ramai cu ceva dupa eveniment, in consecinta toti jucatorii de metin 2 ro sunt la farmat metine de paste.

• Acest eveniment este creeat pentru a nu te imbogati sau cum cred altii , in schimb altii fac x30 perle albe , iar altii x10 perle albe .. numarul lor nu conteaza ,tot ce conteaza e ca ai posibilitatea de a produce ceva in acest timp ... era culmea sa bage pe metin oua fierte sa mergi in map1 si sa ciocnesti oua cu anumiti playeri, este imposibil sa nu faci nici un fel de profit cat timp evenimentul de paste este activ , cum am mai spus nu conteaza numarul lor, conteaza ca faci ceva ce nu poti face in fiecare zi ... tin sa precizez ca in anul 2014-2015 din oua magice primeai ape pentru roua si lumea farma special pentru citite concetrate , dar unii tot erau multumiti si cu acest drop ..sincer mie imi pare nespus de rau pentru toate com-urile de pana acuma , si ii rog si pe ceilalti sa nu mai vorbeasca daca nu cunosc jocul , ACEST EVENIMENT TREBUIE TRATAT CA SI UN BONUS din partea comunitati !

234531245676890-=90876.jpg

• ** E ok eventu a fost facut pentru distractie si in acelasi timp si pentru a face o suma de bani **.

* Daca esti lihnit si stai 24/24 asta e pentru bani si altele. pana la urma de ce se cheama eveniment? e distractie fratilor, ca vrei tu sa faci bani e problema ta.

Oricum din 2 sapt de event la 2-3 ore de farm scoti macar 30 oua magice daca nu 20 sigur scoti adica 100 kk pe putin ai asigurat din 20 oua magice..

In plus zic eu daca stai 2ore pe zi nu merita sa te apuci de un joc ;) fiecare joc necesita 5ore + pe zi mai ales daca iti place, vorbesc din experienta eu stau 9-10 ore pe metin in vacanta etc ca nam face frig afara ninsoare/ploua, etc.

Si mna 2-3 ore nu e de ajuns zic eu ;) farmezi auto si in rest? 5ore + e ok pentru aj uca un joc calumea.

* > Te bucuri la o teapa aiurea, Dumnezeu iti da sa pierzi de 10 . 000 ori dupa ;) < *

& * > Alti ti-au dat tie, insa altii exact, nu acel om ;) < * &

& Experienta proprie ! :bday::bday::lol::rocketlauncher:

* Trag in tepari :sniper::stick::missilelauncher::minigun::missilelauncher::shit:

* Respect celor de nota 20.

• normal ca sunt playerii noi multumiti si cineva a spus ca eventul este ca "anu' trecut". Am participat la eventul precedent si doresc sa spun ca stiu cum erau dropul la oule magice,dar acum am batut 8 metine ou pe 2 ch-uri in aceeasi mapa si rezultatul e 1 ou magic,deci sigur e exact ca anu' trecut eventul ???

• In legatura cu ItemShop-ul pentru acest eveniment ...
    Pe canalul de yt la Cristi ( barth ) am vazut prezentarea event-ului de paste din acest an , si erau 2 mount-uri ( camila sau ce era aia si muffin albastru ) care nu au aparut in IS
    Stie careva , vor mai fii bagate sau nu .. ??

:lol:

• In legatura cu ItemShop-ul pentru acest eveniment ...
    Pe canalul de yt la Cristi ( barth ) am vazut prezentarea event-ului de paste din acest an , si erau 2 mount-uri ( camila sau ce era aia si muffin albastru ) care nu au aparut in IS
    Stie careva , vor mai fii bagate sau nu .. ??

Salut. Cred ca e vorba de o neintelegere. Camila si celelate lucruri din IS vin o data cu Versiunea 17.1, nicidecum cu extravagantul event de paste...Ca fapt divers poti vedea aici: [ItemShop] oferte de Paste. obiectele disponibile in perioada eventului.

• Salut!

Versiunea 17.1 este deja implementată, aceasta include Eventul de Paşte şi Eventul de Vară 2017.

Mount-ul cămilă o să fie disponibil în cadrul Eventului de Vară, nu are nici o treabă cu Eventul de Paşte.

• Anul trecut, venind din siajul eventurilor anterioare cu ploaie de metine ou, avand si timp foarte limitat pentru joc ,plus alti factori ,am concluzionat ca eventul a fost unul prost.Anul acesta pot sa stau cat doresc la joc ,asta si fac,iar concluzia ca eventul va fi unul profitabil era usor de anticipat.Pentru a evita eventualele polemici nu am sa spun cat am farmat si ce castig am , in definitiv nu ar trebui sa intereseze pe nimeni acest lucru,insa tot ce pot sa spun este ca timpul si experienta acumulata in joc sunt direct proportionale cu profitul obtinut la FINALUL eventului.Asadar,tinand cont de acesti doi factori, eventul este unul profitabil dar in continuare ramane un event prost.
    Am sa-mi spun imediat parerea,dar mai intai as vrea sa transmit un mesaj stafului nostru din partea unui tanar erou care inca nu e familiarizat cu jocul si cu forumul.L-am vazut la depozit pe un Muffin maro si l-am intrebat de unde-l are.Mi-a raspuns ca l-a dropat la maimuta de piatra in temnita incepator pe durata eventului aditional.Mi-a mai spus ca a durat aproape o ora pana sa ajunga la maimuta de piatra,deoarece nu stia drumul.Apoi mi-a spus ca a pierdut toata experienta pentru a nu da restart oras si pentru a avea o sansa sa ramana in timp.Nu a vrut sa renunte la portalele inselatoare din temnita, a insistat si a ajuns.Mi-a mai spus ca pe primul ch unde incerca sa bata maimuta a venit un colorat, l-a batut si pe el si pe maimuta dupa care a plecat.A schimbat ch-ul, a batut maimuta, nu a dropat sigiliul.Timpul se scurgea, fara manusa sansele erau si mai mici, a mai schimbat inca de trei ori ch-ul,dupa care si-a vazut numele jos,pe un sigiliu Muffin maro.Mi-a spus ca asa mare a fost surpriza ca nu a stiut ce sa faca, sa-l ia sau sa nu-l ia.S-a hotarat sa-l ia in momentul cand a vazut ca-l ataca maimutele din centru camerei si risca sa piarda Muffinul.Apoi s-a decis sa nu dea restart oras,ci a luat-o inapoi pe unde a venit ,calare pe Muffin, ca sa se razbune pe maimutele care i-au facut viata grea pana la monument,chiar cu pretul a catorva minute cheltuite din sigiliu.L-am mai intrebat daca a dropat ou magic, mi-a raspuns ca da,doua ,dar de obicei ori nu rezista, ori vine altcineva si trebuie sa o ia de la capat.In final l-am intrebat daca e multumit de event,mi-a raspuns ca da,i-ar eu i-am promis ca in numele lui le voi multumi celor care i-au facut posibila bucuria.
    Dupa toate astea, m-am uitat in inventar si in depozit. Uitati-va si voi,cei care ati postat pana acum.Vedeti vreo diferenta?Da?Nu?Si da si nu?Acest player, "rupt in coate" de pv,ratacit in temnita, fugarit de maimute,batut de colorat si cu doua oua in inventar,acest tip de player poate spune daca eventul este bun sau nu,deoarece la nivel de incepator si nu numai,se creeaza emotie.Ce greutate mai au spusele tale ca evetul este unul prost,atata timp cat tu ai poate zeci daca nu sute de iteme castigate,in comparatie cu Muffinul,doua oua si bucuria la pachet?Nici o greutate.Sunt nule.
    In continuare caut eventul care sa produca ceva, acea emotie si bucurie ca a tanarului erou,altceva decat incrancenarea unor dezbateri absolut fara nici un sens.De ce spun fara sens?Pentru ca indiferent de opinia ta, datoria si succesul tau este sa te adaptezi jocului si nu sa ai impresia ca jocul se va mula dupa tine.Celor care inca nu cred asta,le spun sa caute interviul cu Product Director din sectiunea Community News,unde spune clar ca aproape orice item din IS poti sa-l procuri si in joc DOAR prin munca si timp si nu GRATIS.Se doreste o implicare in a castiga ceva,sa fi parte activa in joc,sa cauti metinul,sa-l bati, sa-l aperi si sa te bati pentru el,sa ai sansa sa dropeze oul magic iar in final sa se creeze acea emotie si bucurie. In cazul eventului nostru daca se depasea numarul de metine alocat ch-urilor se considera ca deja e gratis.
    Ce spune consumatorul ala de carnati si bere nefiltrata , nu este o parere,un punct de vedere sau o opinie,ci este o pozitie la care tu nu ai decat sa te adaptezi sau nu.Si ar trebui sa-i credeti,pentru ca acestia isi fac meseria altcumva nu farmand la metine.

See you !

„Știu că sunt prost, dar când mă uit în jur prind curaj.” - Ion Creanga

• cred ca a zis tot despre acest event , un event reusit parerea mea am scos add schimba etc , multumit :P

:hf:

• Asa drop,e bătaie de joc,dupa ce ca sunt 2000 de playerul pe mapa,mai sunt si 4oua pe ch ,bat azi de la 1 la 4 și ghiciti cate oua am dropat? Fix 2, deoarece cei de sus au avut ei grija sa pice un ou magic la 9 metine sau alt ou magic la 6metine....Rușine, vă bateți joc de noi.Spun asta pt că asta e singurul event in care îți mai poți face ceva,un item bonusat,yang și etc....Dar cu asa drop ce sa faci?Sa bati 3 oua pt o fasole albastra sau ce îți dă din 2 magice?Că și așa deschizi 20de magice și în jumate găsești yang.

• Asa drop,e bătaie de joc,dupa ce ca sunt 2000 de playerul pe mapa,mai sunt si 4oua pe ch ,bat azi de la 1 la 4 și ghiciti cate oua am dropat? Fix 2, deoarece cei de sus au avut ei grija sa pice un ou magic la 9 metine sau alt ou magic la 6metine....Rușine, vă bateți joc de noi.Spun asta pt că asta e singurul event in care îți mai poți face ceva,un item bonusat,yang și etc....Dar cu asa drop ce sa faci?Sa bati 3 oua pt o fasole albastra sau ce îți dă din 2 magice?Că și așa deschizi 20de magice și în jumate găsești yang.

Dropul la metine este slab intr-adevar, la fel si dropul din ou. Nu esti singurul care-si face nervi si rabufneste, dar ce poti face? asa a fost eventul anul asta, iar dropul(probabil) s-a schimbat odata cu adaugarea obiectelor care pica din acel ou magic, de 2 ori mai diversificate fata de acum 2 ani si cu obiecte care se gasesc in IS. Dropul ar fi ok asa cum este, dar rata la drop yang este enorma, jumate din drop iei numai yang... . In mare sunt multumit, desi trebuie sa stai pe joc ca sa faci ceva, tocmai de aia aleg sa farmez dimineata, este mult mai liber pana in jurul orei 10. Spor la farm baieti! Noroc! :beer: