Display MoreAnul trecut, venind din siajul eventurilor anterioare cu ploaie de metine ou, avand si timp foarte limitat pentru joc ,plus alti factori ,am concluzionat ca eventul a fost unul prost.Anul acesta pot sa stau cat doresc la joc ,asta si fac,iar concluzia ca eventul va fi unul profitabil era usor de anticipat.Pentru a evita eventualele polemici nu am sa spun cat am farmat si ce castig am , in definitiv nu ar trebui sa intereseze pe nimeni acest lucru,insa tot ce pot sa spun este ca timpul si experienta acumulata in joc sunt direct proportionale cu profitul obtinut la FINALUL eventului.Asadar,tinand cont de acesti doi factori, eventul este unul profitabil dar in continuare ramane un event prost.
Am sa-mi spun imediat parerea,dar mai intai as vrea sa transmit un mesaj stafului nostru din partea unui tanar erou care inca nu e familiarizat cu jocul si cu forumul.L-am vazut la depozit pe un Muffin maro si l-am intrebat de unde-l are.Mi-a raspuns ca l-a dropat la maimuta de piatra in temnita incepator pe durata eventului aditional.Mi-a mai spus ca a durat aproape o ora pana sa ajunga la maimuta de piatra,deoarece nu stia drumul.Apoi mi-a spus ca a pierdut toata experienta pentru a nu da restart oras si pentru a avea o sansa sa ramana in timp.Nu a vrut sa renunte la portalele inselatoare din temnita, a insistat si a ajuns.Mi-a mai spus ca pe primul ch unde incerca sa bata maimuta a venit un colorat, l-a batut si pe el si pe maimuta dupa care a plecat.A schimbat ch-ul, a batut maimuta, nu a dropat sigiliul.Timpul se scurgea, fara manusa sansele erau si mai mici, a mai schimbat inca de trei ori ch-ul,dupa care si-a vazut numele jos,pe un sigiliu Muffin maro.Mi-a spus ca asa mare a fost surpriza ca nu a stiut ce sa faca, sa-l ia sau sa nu-l ia.S-a hotarat sa-l ia in momentul cand a vazut ca-l ataca maimutele din centru camerei si risca sa piarda Muffinul.Apoi s-a decis sa nu dea restart oras,ci a luat-o inapoi pe unde a venit ,calare pe Muffin, ca sa se razbune pe maimutele care i-au facut viata grea pana la monument,chiar cu pretul a catorva minute cheltuite din sigiliu.L-am mai intrebat daca a dropat ou magic, mi-a raspuns ca da,doua ,dar de obicei ori nu rezista, ori vine altcineva si trebuie sa o ia de la capat.In final l-am intrebat daca e multumit de event,mi-a raspuns ca da,i-ar eu i-am promis ca in numele lui le voi multumi celor care i-au facut posibila bucuria.
Dupa toate astea, m-am uitat in inventar si in depozit. Uitati-va si voi,cei care ati postat pana acum.Vedeti vreo diferenta?Da?Nu?Si da si nu?Acest player, "rupt in coate" de pv,ratacit in temnita, fugarit de maimute,batut de colorat si cu doua oua in inventar,acest tip de player poate spune daca eventul este bun sau nu,deoarece la nivel de incepator si nu numai,se creeaza emotie.Ce greutate mai au spusele tale ca evetul este unul prost,atata timp cat tu ai poate zeci daca nu sute de iteme castigate,in comparatie cu Muffinul,doua oua si bucuria la pachet?Nici o greutate.Sunt nule.
In continuare caut eventul care sa produca ceva, acea emotie si bucurie ca a tanarului erou,altceva decat incrancenarea unor dezbateri absolut fara nici un sens.De ce spun fara sens?Pentru ca indiferent de opinia ta, datoria si succesul tau este sa te adaptezi jocului si nu sa ai impresia ca jocul se va mula dupa tine.Celor care inca nu cred asta,le spun sa caute interviul cu Product Director din sectiunea Community News,unde spune clar ca aproape orice item din IS poti sa-l procuri si in joc DOAR prin munca si timp si nu GRATIS.Se doreste o implicare in a castiga ceva,sa fi parte activa in joc,sa cauti metinul,sa-l bati, sa-l aperi si sa te bati pentru el,sa ai sansa sa dropeze oul magic iar in final sa se creeze acea emotie si bucurie. In cazul eventului nostru daca se depasea numarul de metine alocat ch-urilor se considera ca deja e gratis.
Ce spune consumatorul ala de carnati si bere nefiltrata , nu este o parere,un punct de vedere sau o opinie,ci este o pozitie la care tu nu ai decat sa te adaptezi sau nu.Si ar trebui sa-i credeti,pentru ca acestia isi fac meseria altcumva nu farmand la metine.
See you !
Mai aveam putin pana la lacrimi! :))
Un super event: zeci de perle ,schimba, citite, adauga etc. Cu un simplu farmer de map2 ![]()
Felicitari staff,Gameforge etc.