[DIscuții]Eventul de Paște - 2017

• Un minus mic fata de anul trecut, tombla si cele doua ploi de metine care anul acesta au lipsit si alte mape in care picau oua. Ca profit, a fost un event bun pt cei care au dorit asta. Insa daca ai vrut sa spargi din placere metine sau sa farmezi doar pt simplul fapt de a face asta, a fost un event pentru cei cu nervi de fier. Sa speram ca la anul nu vor scoate dropul de a pica ou magic :)))

Edited once, last by ApaPlata ().

• deci ,,sa tragem linie,,
    17 perle albe
    4add
    3 schimba bonusul 18-19 perle albastre,7 citite concentrat ,yang cit cuprinde
    sincer slabut tinind cont ca am farmat cu war aura de lv 93 alchimie ,buff , roua etc lipsa dropului din metinele ou chiar ca m-a dezamagit au fost cazuri cind luam un ou magic la 10 metine
    dropul slab din ouale magice in fine nu m-ai revin cu amanunte am mai discutat in 2 postari asupra acestui fapt
    felicitari colegilor care au fost mai norocosi ( se pare ca metinu nu este pentru toti)mult noroc in continuare cu jocul eu am decis sa ma retrag de pe ro e greu sa iti faci iteme sa te dezvolti chiar daca investesti si ceva banuti va spun din propria experienta am incercat sa imi fac un semiom ful bns cu add de la event bine inteles ca nu mi-au intrat toate era de asteptat :missilelauncher: asa ca am decis sa i-au din item shop 4 add ,din 4 add 0 reusite X( tinind cont ca erau din item shop speram sa aiba totusi o sansa mai mare de reusita doar dai bani pe ele nu e primul esec de acest gen am incercat sa fac si o casca de war ful bns si tot la fel din 4 add 0 reusite ,la semiom aveam un ciob am cumparat 10 maturici de scos ciobul surpriza a fost sa nu intre piatra deloc ultima maturica am folosito sa scot ciobul si l-am lasat asa ;( dupa toate esecurile astea am zis asta e un sut in fund un pas inainte hai sa ma apuc sa cresc war si samanca la l95 sa pot farma in mapa de 95 + acolo as avea ceva sanse sa fac yang mai bine din itemele de upgrade care pica acolo si as putea sa ma dezvolt un pic mai bine ,surpriza iara se creste fffoarte greu nu zic ca samanca mi-au omorito setauri de citeva ori si am pierdut tot exp pe care il facusem cu greu in aceste conditi m-am gindit ca poate e mai bine sa ma las de ro nu am timp de pierdut cu zilele sa stau sa cresc 10-15% pe zi sa ma chinui pe degeaba sa investesc niste bani si sa am aproape numai esecuri
    va doresc spor la joc si distractie placuta (cei care joaca pe apollo fostul trianguli va saluta fostul hex :*:*:*:* spor la joc vad doresc si distractie placuta indiferent daca mi-ati fost prieteni sau adversari)
    GAME OVER PREFER SA JOC PE UN PRIVAT( ori cum privatele sunt mai actactive decit ro )

:missilelauncher::dash::dash::dash::rocketlauncher::rocketlauncher::rocketlauncher:

Edited once, last by iHex ().

• Un eveniment foarte frumos, cu adauga schimba si marmura am reusit sa fac 2 iteme pe care le doream de mult timp si pe langa acestea am facut si multe alte iteme valoroase (perle, carti pet, fasole albastra, etc)

Half, stii ca toti ce care au luat multe obiecte au stat pe joc si au batut la metine de le-au sarit ochii din cap, nu?

Stii ca cineva care lucreaza 5 ore pe zi nu are acelasi salariu ca cineva care lucreaza 10 ore,oare de ce ? :thinking:

If you can't win, you 're just a loser

• Si eu sunt Nostradamus,HalfOp! Puteam sa jur ca iei cateva comentarii pozitive si impingi concluzia ca feedbackul general este pozitiv.
    Metine ou insuficiente, rata scazuta de drop la magice, nici o sansa sa scoti ceva profit farmand cateva ore pe zi, in perioade normale ale zilei si cand mai esti si inimos din fire sa nu te bagi peste altii. Cei care prezinta prada aia bogata cu zeci de albe, ori au fost pasari de noapte ori au stat toata ziua doar cu pauze de WC. Foarte bine, bravo voua, munca v-a fost rasplatita. Dar daca asta inseamna sa faci ceva pe metin, sa pierzi zile intregi si nopti nedormite, atunci va salut din mers...
    Eventul a fost slab in premii, scopul principal fiind cel de exaspera jucatorii pana scot cardul sa cumpere ce au nevoie, nu sa alerge la metine. Cam asa sta treaba la orice event, in ultima vreme. S-au dus vremurile cand dadeau sute de CL-uri doar ca intrai la OX, eventul cu mingi de fotbal timp de 1 luna, Paste cu drop 100% la magic... etc Bani, bani si iar bani. Atat se urmareste..

• Cat de cat ok eventul, pana in momentul in care apucai 2-3 hack-eri pe ch cu tine si strica toata distractia...am reclamat multi...nici unul banat erau prin map1.....schimba am strans si eu...am cumparat... per total am ajuns la 40 si toate bagate pe ghiara de 65...sa prind ceva ...in schimb am prins praful de pe toba sa nu zic alt ceva......Ziceti de albe ca sunt multe pe server nu?.....la cat se esueaza nimic nu este prea mult....asa ca va doresc nervi de otel la+ va asigur ca ve-ti avea nevoie:)

HalfOp, o mica sugestie.....sa facut update, o data cu versiunea 17.1....arme pentru eroi din 10 in 10 lvl-e, foarte bune pentru incepatori nimic de zis, dar o data cu "incepatorii" care vor veni (ceea ce nu cred...fara suparare), actualii playeri care foloseau inainte hack....dar cu simtul resposabilitati de frica ca pierd armele +9.......acum folosesc fara retineri ca daca ia ban pe cont...fac altul arme au, o armura o face repede +4-6 ca sunt ieftine...si poate farma linistit, revin cu aceasi fraza "Schimbati protectia anti-hack, sa baneze orice tip de hack aparaut pe server, sau banarea pana la ultimul cont", inteleg ca sunt multi si odata banarea lor duce la scaderea numarului de playeri, dar aduti aminte 2009-2010, cand nu se faceau conturi in prostie si nu isi permitea nimeni sa foloseasca hack ca ramanea fara cont, si fara supararea....era destul de populat atunci fata de acum (acum avand si fuziunea asta). Pe scurt BAGATI FRICA IN EI......vom ajunge sa nu mai iesim din cerc in ritmul asta, ca iei bataie fara sa poti riposta cu tot cu itm pe tine...de la hack-eri......Ne plangem ca a picat piata mult....oare de ce?...datorita hack-erilor a picat....ei nu stiu cum este munca cinstita sa stea cu orele la farmat in fata pc-ului , ei lasa contu sa farmeze pentru ei si vand sub pretul pietei....si asa se duce piata... sia sa astia care farmeaza de nebuni sa faca un ban cinstit sunt obligati sa lase la pret ca nu cumpara nimeni de la ei....si tot asa.

• Eu m-am bucurat de event, a fost frumos si profitabil@
    120 albe
    44 citite
    22 curajoase
    40 schimba
    30 add
    75 zen-uri
    60 albastre
    70 visinii
    cate 20 de carti insotitor 1 si 2
    30 minereu cupru
    11 trasfera bns
    20 piatra falacara rosie
    15 minereu fier
    35 marmure

+600 de verzi 400 violete 2 seminte si un nisip cuat de la Iepure :D

Valoarea nu e ceva ce se cumpără sau cu care te naști și nici ceva ce dobândești.

Cu toate astea eu o am!

• Rezultatul :
    - perla alba - 2 buc
    - perla albastra - 1 buc
    - perla rosie - 1 buc
    - boaba zen - 1 buc
    - minereu magic de fier - 1 buc
    - schimba - 1 buc
    - adauga - 3 buc :rolleyes:
    - yang - aici presupun dar a fost in jurul la 1,5kk

la iepure: putine verzi, putine violeti, mult sushi, nu chiar asa de multe sageti, licori rosii si albastre

Toate astea jucand in timpul saptamanii cate 3-4 ore pe zi si 5-6 ore in week-end-uri pe un carater sura de 87(cu farmerul de map 1 nu aveam loc si farmer de map 2 , vale, desert nu am).

Deci se poate :)
    Apropo, azi e ziua mea. Primesc ceva?
    Si daca tot pot edia: Era buna o tombola. Multi au asteptat-o.Chiar si eu :)

Edited 2 times, last by babadochia ().

• Off:Cam mult zic eu...Ai vreo 600 obiecte dropate din oua.Asta ar insemna 200 oua magice dropate...asta fara yangul dropat.200 oua metin farmate.Deobicei rata de drop era 1 ou magic la 3 oua metin distruse...Ar insemna 600 oua metin distruse.Acum daca mai punem si yangul din metine care in cel mai bun caz are sansa de drop de 50 la suta ajungem la minim 1.200 metine ou farmate.Asta minim.
    Mie mi se pare posibil...Acum ma gandesc ca pe serverul pe care joci erau putini care sa farmeze ca tine...Ca daca ar fi cel putin 10 ar fi cam trist pentru tine.Cam te lauzi...Ai avut drop mai bun la perle albe decat la perle visinii...
    On: Un eveniment care putea fi facut mai distractiv.Nu reusesc sa realizez cum altii au avut drop asa bun, fara yang 80 procente, si altii nu.Oricum, chiar daca nu am farmat 24/24 am reusit sa strang ceva.Am cumparat perle de la cei care au farmat la un pret relativ mic.Voi sta linistit o perioada.
    Acum astept sa vina unu sa posteze ca a facut mult mai mult...Stiti...Varza mea din gradina e mai mare...
    P.S. Am plecat sa caut o galeata sa incapa si varza lor la murat. O seara buna!

• fantasy88
    Intradevar am farmat mult cu farmeri buni map1 si map2 cu P-uri ambii mamut pet costume, in map2 stateam 7-8 sec la un metin de 20, si map1 10 sec la unu de lv 10. Yang am facut aproape 30kk din oua deci pot spune ca am luat rau.

Stiu ca am luat mai multe albe ca visini si albastre ( aproape cat ambele) contul de map1 a avut noroc mai mare la albe si citite, (nu stiu de ce. am observat ca asa sunt unele caractere) dar avea ghinion la add si schimba.
    am avut drop la cam 1/2 din metine gasite deci dupa calculul tau erau 400 de metine :) clar au fost mai multe

Acum daca crezi sau nu e treaba ta, nu am niciun motiv sa ma laud avand in vedere ca nu-mi stiti nici macar caraterul sau serverul pe care joc

Valoarea nu e ceva ce se cumpără sau cu care te naști și nici ceva ce dobândești.

Cu toate astea eu o am!

• Pana la urma, cand s-a terminat eventul cu oua magice? Eu stiam ca-n 24.. pe la 11 dimineata..
    Aseara inca vedeam oua prin map1.. care-i treaba?
    Si Mr.b si aialalti cica in 24 aprilie s-a spus ca dispar peste cam 10.000 minute..

Sa-mi spun si eu parerea, am luat cam 15 20 albe, pe care le-am dat rapid sa fac banuti..
    Vreo 8 add bns, vreo 7 schimba, fasoli vreo 20 in total, banuti cat incape.. event bunicel.
    Am bonusat si o pereche de abanosi+9.. marmuri am vreo 15

• Eventul cu șefi nu mai este, metine ou încă mai sunt, am spart 18 după mentanta dar nu a picat nimic, deci probabil au uitat să le scoată sau sunt adăugate pentru înfrumusetarea mapelor

• Nu vreau decat sa-l trag de ''urechi'' pe stimatul Half. Domnule Half dvs ca si Coma sa veniti sa ne criticati spunand ca evident ca in fiecare an va plangeti de event si la final da-ti un feedback pozitiv , nu inteleg cum ai ajuns coma cu atitudinea asta. Fiecare player are dreptul sa-si exprime parerea si da chiar daca am scos o gramada de perle, citite, add si schimba asta nu schimba faptul ca eventu a fost jalnic ( am pierdut minim 6 h pe zi , ok asta e problema mea) dar nu veni si ne baga pumnul pe gat ca vezi doamne a fost un super mega event , personal sper sa-ti schimbi atitudinea pt ca eventul a fost doar pt cei cu timp mult liber sau pt cei care au putut farma noaptea sau cum a zis cineva mai sus '' a avut nervi de otel''. Si inca ceva ca si leader al comunitati ro , ne reprezentati pe noi jucatori indiferent daca suntem multumiti sau nu si nu va criticati propria comunitate.

Edited once, last by Cronos ().

• Prea multa bataie de cap. Din ce in ce, jocul cere mai mult timp pentru a fi placut...
    Mare anunt '' Super/ Mega/ Extra Eveniment, 10 Ani de Metin2'' numai abureli. Iti trebuie 20 ore pe zi sau '' norocul prostului' sa merite timpul pierdut.
    Half , mereu ai avut de comentat la adresa celor de clasele 1-8 (nu au nici buletin si ... cum tot zici tu acolo) , nestiind ca ei sunt cei ce se bucura de evenimentele voastre.
    Prea usor jocul pentru cei ce ''folosesc'' item-shop. In ultimii ani evenimentele sunt 90% pentru item-shop si 10% pentru ''fraierii'' care aleaga in joc.
    Referitor la cei cu parteneriat, daca tot primesc o nimica toata pentru munca lor, de ce nu se face public acel nimic, este ceva de ascuns? De ce sa beneficieze pe ascuns de unele facilitati pe care-i pot pune in avantaj fata de restul care INCA MAI JOACA.
    Momentan nu mai joc, ma simt pacalit, dezgustat si plictisit de marile voastre anunturi ( 10 ani M2, etc ). Poate o sa mai joc daca face jocul inapoi ''jucabil'' nu ''cumparabil''
    Ma repet, bataie de joc... Pay to Win.
    O zi faina tuturor celor ce citesc !

• a-ti inceput sa va prindeti ca metinul este un MEGA EXTRA jalnic.. cand zic jalnic nu ma refer nu mai la eventuri la tot ce tine de metin..am incercat sa mai joc dupa o pauza ..am fost in v4 sa mai fac ceva yang alt undeva nuprea mai ai unde .este jaleee de abia am umplut un inventar ..in 6 ore ..2 ore intro zi si 4 ore a doua azi nu mia venit sa cred cat de slab a fost dropul ..nu are rost sa fac comparatie cum era dropul la inceput in v4