Eroare "???????" - edit by Kendall

• Salutare! De cateva zile ma scoate exagerat de des de pe client, cand nu sunt in map1, si imi apare eroarea "??????????????????????". Ce pot face in cazul acesta?
    Mai ales in temnita maimutelor, nu pot sta 5 minute fara sa ma scoata... si acolo e drop foarte bun pentru mine.

Daca folosesti windows 7 iti sugerez sa cauti pe yt rezolvarea acestei erori pe mine m-a ajutat

If you can't win, you 're just a loser

• Salutare, nu este cazul, am windows 10. Laptopul nu are probleme, ecran full HD, placa video dedicata 2gb ddr5 nvidia 940mx, procesor quad i7.. si totusi daca nu sunt map1, si merg undeva sa farmez nu ma tine mai mult de 10 minute, cum ar fi cand merg DT, sau experte unde am drop FOARTE BUN... fix acolo ma trezesc ca ma scoate din 5 in 5 minute.. Deci efectiv nu pot sa stau pe joc sa farmez..

• Haideti in sistemul de tickete mai multi cu aceasta problema poate rezolvam ceva . Aici se asteapta minim 3 zile daca nu mai mult pana apare un moderator . Eu la eroarea cu memory am stat o saptamana cred ....Nu inteleg de ce unii au altii nu au .... Am win 7 pe Pc si ma da afara si pe laptop la fel win 8.1 PRO I7 8 GB RAM ... problema nu este la noi nici la antivirus sau cu ce vor ei sa scape mereu , problema este la joc .

• salutare, eu nu cred ca e o problema a win sau a jocului. Eu sunt 100% convins ca eroarea este provocata intentionat pentru a nu putea farma in zonele de importanta maxima. Mai ramane o singura chestie s-o vad, o replica de genul - logativa de pe Steam sa vedeti ca merge.... fara alte cuvinte....

• Despre ce "bug" vorbești? Ce problemă ai?

Presupun ca vorbeste despre eroarea " ???????? " ... pe care si eu o am in anumite zone ( DT - Teminta Maimute )
    Poate odata si odata se va rezolva ... este deranjant sa fiu scos din client la fiecare 10 minute .

:lol:

• Vă rog să înțelegeți că problema este raportată și se așteaptă soluționarea ei. Dacă veți spama în continuu aici, nu veți rezolva nimic. Aveți însă răbdare! Orice informație primită, cu privire la eroarea cu pricina, vă v-a fi anunțată.

• Se va rezolva bug-ul din dt e chiar stresant la fiecare dt trb sa imi ieasa din client.Acest bug este intalnit la toti jucatorii sa nu va aud cu faze de-astea ca ai pc slab si prostii ca nu e chiar asa.

Canal Youtube Oficial : www.youtube.com/c/xSpYeR
    Dacă va place ceea ce fac nu uitați să dați like ✌ & subscribe ✔

• Are mai bine d eo saptamana problema asta si nimeni nu a raspuns din staff. A facut cineva ticket si au trecut 24 ore si nu a raspuns nimeni. Intre timp noi pierdem drop la cioburi cupe suvenire mai ales cei care au nevoie de ele la biolog .

• Din nefericire toti suntem nemultumiti atat comunitatea noastra cat si restul comunitatilor fiind o problema internationala iar din pacate staff-ul nostru nu poate face nimic decat sa raporteze problema sa nu le mai sarim in cap degeaba, ei ca si restul au raportat problema catre gameforge , mai mult de atat nu pot face. Dar cum de fiecare data exista un dar am ajuns sa cred ca aceasta ''eroare'' a fost intentionata fiind raportata deja de peste 10 zile , perioada in care a avut loc o mentenanta si nu sa intamplat nimic. Personal cred ca deja suntem luati in batjocura de catre gameforge facand de fiecare data ce vor sau treburi pe jumatate rezolvate e si normal cat timp doar ne plangem dar nu trecem la fapte , fac ce vor cu noi ''nu suntem obligati sa bagam bani in joc s-au sa jucam'' , corect dar cat timp bagam bani pt md-uri mi se pare normal sa fim respectati. Propun ca asa cum ei isi fac treaba si noi sa mai bagam bani doar cand suntem respectati, sa facem un fel de greva nu mai bagam md-uri si atunci sa vedeti cum se rezolva totul. Sper sa sustineti ideea sa nu mai cadem de ''prosti'' mereu...

• Vă rog să înțelegeți că problema este raportată și se așteaptă soluționarea ei. Dacă veți spama în continuu aici, nu veți rezolva nimic. Aveți însă răbdare! Orice informație primită, cu privire la eroarea cu pricina, vă v-a fi anunțată.

• De cand am deschis acest topic, am facut samanca 61-75, inca nu s-a venit cu o rezolvare, ba chiar mai mult, acum primesc aceasta eroare si in v4. Multumesc frumos!

• Da, am și eu o problemă cu acest bug, și în DT, și în temnița maimuțelor. Și folosesc același windows/client de mult timp, asta s-a întâmplat după o mentenanță.

• Inca o mentenanta a trecut si eroarea inca persista, cat mai aveti de gand sa ne chinuiti, mam saturat sa esuez 3 meley din 4 incercari faceti ceva ca asa nu se ma poateeeeeeeeeee!!!

• Aveti și voi răbdare, așa cum a spus și Half, eroarea a fost transmisă mai departe și se așteaptă o rezolvare de la webzen, daca nu mă înșel. A spus și pe live la barthgreat.
    Ei nu au cum sa o rezolve, 2-3 zile nu cred că muriți. Și din ce am observat eroarea o primești atunci când schimbi ch sau treci etaje (dt, catacombe).
    Momentan cred că sunt destule evenimente care sa compenseze și la care puteți participa fara probleme.