Cornetele de inghetata se sterg din inventar dupa event ?
[Discutii] Vara, Caldura si Raze de Soare!
- XAlexandru
- Closed
-
-
Cred ca se duce din ce am citit eu in descriere "durata se activeaza la achizitionare"
DA, durata dromadelului scade imediat cum este achizitionat din item shop.
Sa ne bucuram in aceasta vara atat de eventul cu inghetata dar si de eventele mini care asteapta sa fie activate...SUCCES
27.05 - Cutie Verde de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
28.05 - 50% exp pentru 8h de la ora 14:00
31.05 - Sigiliu Muffin - maro 4h (la metine si bosi - 12-16:00)
03.06 - Cutie Albastra de Ebonita 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
05.06 - 100% exp pentru 8h de la ora 14:00
07.06 - 15% drop iteme pentru 4h de la ora 20:00
10.06 - Drop cufere clar de luna (evenimentul lunar 6h la metine si bosi)
11.06 - Cutie Rosie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
13.06 - Sigiliu Muffin - albastru pentru 4h (la metine si bosi - 12-18:00)
15.06 - 15% yang drop pentru 4h (Serverele Vechi) / Cutii Hexagonale 4h(Serverul nou- ) de la ora 20:00
17.06 - Cutie Purpurie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
18.06 - Cufere clar de luna 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
21.06 - 15% Item drop pentru 4h de la 20:00
24.06 - 75% exp pentru 8h de la 14:00
25.06 - Cutie Rosie de Ebonita (la metine si bosi - 12-18:00) -
unde se afla npc?
-
Cornetele de inghetata se sterg din inventar dupa event ?
Dispar ele din inventar pentru că au un timp în care le poţi folosi.
Să fie o aproximare, undeva la 30 de zile. Imediat cum începe Eventul, o să poţi vedea exact câte zile au.
-
Probleme ? a scris de 6x la ora 11 ca eventul de vara a inceput dar nu vad sa pice inghetata..

-
Ce sa pice ? Cupe ? Doar cu numele pica ^^. 30 de minute de batut in continuu si nicio cupa, ca de obicei Gameforge strica eventurile si isi bat de noi. Suntem buni doar cand donam
-
Bat de 43 de minute in map2 si nu am dropat nimic , am batut 5 metine ale geloziei de event si tot nimic
-
Bat de 43 de minute in map2 si nu am dropat nimic , am batut 5 metine ale geloziei de event si tot nimic
Din moment ce vedeti ca este bug cu drop-ul de la eveniment, precum si " Vara " NPC-ul sunt 5 intr-un singur loc, clar ceva nu este tocmai ok. Ganditi oameni buni. Ori se va da un rr, ori se va face o mentenanta de urgenta. Spor la joc
-
aveti ma rabdare ca o sa pice si cupe
DIn 3 cuvinte 2 sunt cu "event praf". nici nu a inceput si deja nu e bun:))
Rau ca e event, rau ca nu e event. Nu ati invatat nici acum acest joc? e un joc greu
-
Din moment ce vedeti ca este bug cu drop-ul de la eveniment, precum si " Vara " NPC-ul sunt 5 intr-un singur loc, clar ceva nu este tocmai ok. Ganditi oameni buni. Ori se va da un rr, ori se va face o mentenanta de urgenta. Spor la joc
Nu stiu unde vezi tu 5 intr-un loc, e unu pe ch. Sa stii ca am prieteni carora le-au picat cupe

-
Salut, intr-o ora a picat doar o cupa de inghetata ..si multi se plang ca nu au drop asa e normal sau va fi marit dropul sau ceva ?
Un loc bun unde pica mai multe ?
Multumesc -
Nu stiu unde vezi tu 5 intr-un loc, e unu pe ch. Sa stii ca am prieteni carora le-au picat cupe

La un moment dat, asa apareau.

-
Cand o sa se bage vaucherele?
-
Daca ziceti ca au picat totusi cupe ....atunci e clar .
Inseamna ca e calculat dropul la cupe de inghetata astfel in cat sa poti aduna pt. un cal de 60 zile doar daca joci 16-20h/zi pe toata durata eventului
Asa ca si de data asta eventul consta doar in chestiile ce le putem cumpara din Item Shop, si posibil Tombola verii ... daca nu cumva e uitata pana la iarna.
In concluzie,bucurati'va de costumele reduse la 104 md si restul chestiilor din IS,spuneti in gand vorba romaneasca "asta e, ce sa faci?" si nu mai H8'uiti eventul,mai bine :
. -
Salut,
am resetat eventul. Ar trebui sa fie ok acum.
-
Da este ok. de acum 20 min de la ultimul meu post cand nu luasem nici o cupa
am deja 7. Multumim!
PS : si nu am manusa...presupun ca e mai bun dropul daca ai manusa site,sau macar echipabila. -
Mulțumim. Se vede diferența mare la drop de la restart.
-
Bonusurile camilelor care sunt?
+20% viteză de mişcare şi + 1500 PV.
Timpul Cămilei Tulu (7/15/30) de zile este timpul efectiv de călărie.
Este exact ca la Mamutul Manny!
-
Drop bunicel dupa rezolvarea problemei.
#1: Calul se poate lua doar unul per cont ?
#2: Pica cupe in map1 la playerii -30 ? -
Salut! Acum ceva timp a fost un event cu cl si am zis sa farmez la arahanii din vale. Timp de aproximativ o ora... am avut 0 cl! 0! Cu manusa si cercei 20% sansa de drop... Acum la cupe de inghetata.... tot 0 cupe. Cum m-am mutat altundeva pica.
Va rog rezolvati!GYLDA//Topic mutat.