[Discutii] Vara, Caldura si Raze de Soare!

• Salut, daca am luat cal de doar 7 zile pot sa fac alt caracter pe acelasi cont si sa iau cal si de pe caracterul ala? Si daca da, calul nu dispare dupa event nu?

• Salut, daca am luat cal de doar 7 zile pot sa fac alt caracter pe acelasi cont si sa iau cal si de pe caracterul ala? Si daca da, calul nu dispare dupa event nu?

Da poti face alt caracter de lvl 30 si sa iei alt cal si nu calul nu dispare dupa event ci cand i-se termina timpul

If you can't win, you 're just a loser

• dece nu se anunta/baga tombola cu jd uri??? adica am 8.5 k jd uri pentru ca beta si pentru ca manuale si degeaba tot esuat. :lol::minigun:

Considera jd-urile un bonus obtinut de la MD. Nu o sa vezi ca o sa fie tombola cu jd sau ceva super pt ca jd-urile le obtii cand cumperi ceva cu md.

• defapt colegul nostru nu intreaba de o anumita tombola unde sa castigi JD el doreste sa afle cand v-a fi activata Tombola Verii care normal care se activa odata cu Eventul de Vara iar acolo el putea sa-si cheltuie JD si eventual sa castige acele premii care sa-l ajute la plusarea itemelor si binenteles prin gastigarea si altor premii de top.Chiar daca el nu s-a exprimat cum trebuie intradevar intrebarea este pe buzele tuturor jucatorilor care au investit in MD pentru a primii JD pe care vor sa le cheltuie la tombopa si binenteles la roata tombolei.Pana acuma avem doa tombola cu MD-uri dar poate dupa un lunga discutie interna a stafului poate o sa avem si noi tombola verii activa sau poate nu atata timp cat se asteapta doar incasari enorme.Deci intrebarea corecta era:anul acesta tinand cont de anii precedenti o sa avem Tombola Verii?

• Nu ma plang pt cal dar nu mi se pare corect anu trecut am luat cal si anu asta imi zice ca nu mai pot sa iau ca am luat deja
    Da stiu pot sterge un caracter sa fac altul in loc
    Dar nu vreau si nu pot sa fac acest lucru
    Am likan 30 are deja g8
    Am sura arme 75 cu 3 p
    Am saman 95
    Am war aura 96
    Am sura arme 52 P tais
    Ce asi putea sa sterg pt a lua calu

• Trimite tichet sa iti reseteze misiunea daca chiar nu l-ai luat anul asta deloc

• 10.06 - Drop cufere clar de luna (evenimentul lunar 6h la metine si bosi)

atata scrie pe data de maine insa nu scrie de la cat incepe/cand se termina,e de la 12 la 6 ca si cel din zilele care urmeaza sa vina?

• 10.06 - Drop cufere clar de luna (evenimentul lunar 6h la metine si bosi)

atata scrie pe data de maine insa nu scrie de la cat incepe/cand se termina,e de la 12 la 6 ca si cel din zilele care urmeaza sa vina?

27.05 - Cutie Verde de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    28.05 - 50% exp pentru 8h de la ora 14:00
    31.05 - Sigiliu Muffin - maro 4h (la metine si bosi - 14-18:00)
    03.06 - Cutie Albastra de Ebonita 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    05.06 - 100% exp pentru 8h de la ora 14:00
    07.06 - 15% drop iteme pentru 4h de la ora 20:00
    10.06 - Drop cufere clar de luna (evenimentul lunar 6h la metine si bosi)
    11.06 - Cutie Rosie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    13.06 - Sigiliu Muffin - albastru pentru 4h (la metine si bosi - 14-18:00)
    15.06 - 15% yang drop pentru 4h (Serverele Vechi) / Cutii Hexagonale 4h(Serverul nou- ) de la ora 20:00
    17.06 - Cutie Purpurie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    18.06 - Cufere clar de luna 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    21.06 - 15% Item drop pentru 4h de la 20:00
    24.06 - 75% exp pentru 8h de la 14:00
    25.06 - Cutie Rosie de Ebonita (la metine si bosi - 12-18:00)

La revedere metin2ro

• si ce ii cu asta,de aici am luat si quote-ul meu :))
    intrebarea mea era alta insa se pare ca de la 12 a fost evenimentul pana la 6,oricum s-a dovedit a fii de tot rasul...

• Acum 1,2 ani cand a fost anuntat ca in fiecare luna intr o anumita sambata este un eveniment lunar cu cufere clar luna scria ca el incepe de la ora 12 pana la ora 18. Daca tineai minte de acest eveniment iti dadeai seama de la ce ora incepe si la ce ora se termina aceste eveniment.
    Eventul vara este frumos,placut si bun pentru ca ne pune la munca daca dorim sa facem cate ceva.

La revedere metin2ro

• Nu gasesc deloc... care e data si ora la care se termina eventul de vara ? Daca aveti un link careva rog postati.

Eventul se va termina pe 26 iunie daca vrei sa te convingi varifica-ti e-mail-ul pe care e facut contul tau de metin, acolo a fost anuntata data la care se termina eventul

If you can't win, you 're just a loser

• La ce metine sa farmez si eu CL-uri ca pica foarte greu,am farmer de 18 si un caracter de 62.

La toti ne pica greu, sansa de drop este exact ca la autorizatii. Dropul cel mai bun il ai la metinele mai mari ca tine si la cele cu cel mult 9 lvl mai mici. Si ai nevoie de manusa... nu ai ce altceva sa faci in rest pt drop.

• salut, stiti cumva de ce nu pot sa mai dau pe vara?
    Cu un cont pot si cu celalalt nu...
    Ce se intampla

• Eu nu am farmat pe timpul eventului asta(lipsa timp, munca, etc)Asa ca mi-am zis ca in ultima zi vin de la munca cumpar cu cupe multe si fac pe unele conturi pe care am caractere de lvl 30 cal negru. Dar surpriza: NU SE POATE!!!!! Degeaba dau click pe NPC.De ce? Imi poate spune cineva?