[Discuții] Versiunea 17.3

• oameni buni si la asta ma refer la cei care tot intra si se lauda ca au facut una sau alta cu x conturi deodata.Voi stiti oricum de la atata pescuit cand si in ce caz se primeste banul pentru hack din cauza asta voi oricum ati pescuit cu hack iar cei care nu au facut asta au primit banul doar pentru-ca au stat la pescuit mai mult decat super sistemul de detectare al hackului permite asta pentru-ca e setat pe ore de pescuit.Pentru ca un hack sa fie detectat conform regulamentului un staff trebuie sa se deplaseze acolo iar lucrul asta e stiut de 10 ani de zile asa ca sistemul de detectare automata a hackului pe timp este pentru hackari.Ca sa nu o lungim asa cum va tot laudati si asa cum revolta cineva mai sus si spune ca el face videoclip cum pescuieste el pe 3-5-10 conturi am o rugaminte la voi si faceti fiecare care a-ti reusit aceasta performanta de a pescui dupa x conturi sa faceti cate un filmulet si sa-l postati aici pentru a vedea si noi restul turma ce inseamna sa fii bun pescar la clik.

P.S.fac pariu ca nu va iese asta decat la event ca dupa"gibt kein lust"

• oameni buni si la asta ma refer la cei care tot intra si se lauda ca au facut una sau alta cu x conturi deodata.Voi stiti oricum de la atata pescuit cand si in ce caz se primeste banul pentru hack din cauza asta voi oricum ati pescuit cu hack iar cei care nu au facut asta au primit banul doar pentru-ca au stat la pescuit mai mult decat super sistemul de detectare al hackului permite asta pentru-ca e setat pe ore de pescuit.Pentru ca un hack sa fie detectat conform regulamentului un staff trebuie sa se deplaseze acolo iar lucrul asta e stiut de 10 ani de zile asa ca sistemul de detectare automata a hackului pe timp este pentru hackari.Ca sa nu o lungim asa cum va tot laudati si asa cum revolta cineva mai sus si spune ca el face videoclip cum pescuieste el pe 3-5-10 conturi am o rugaminte la voi si faceti fiecare care a-ti reusit aceasta performanta de a pescui dupa x conturi sa faceti cate un filmulet si sa-l postati aici pentru a vedea si noi restul turma ce inseamna sa fii bun pescar la clik.

P.S.fac pariu ca nu va iese asta decat la event ca dupa"gibt kein lust"

Din pacate nu mi-a trecut prin cap sa filmez, nu m-am gandit niciodata ca va trebuii sa explic si desenez in acest context incat sa fac pe cineva sa inteleaga o anumita treaba. :) data viitoare o sa-ti dau mesaj cu un video special facut doar pentru tine, ca sa nu mai ai dubii. Nu se lauda nimeni cu nimic, doar am afirmat faptul ca ce a spus un coleg de pe acest forum este adevarat, ca tu nu vrei sa crezi, e strict problema ta. De cand joc, n-am avut in calculator niciun fel de hack sau orice altceva. Nu stiu la ce ma agit sa mai explic :))) o zi buna in continuare va doresc

• dc toti spuneti din pacate nu m-am gandit cu ce este asa de complicat sa filmezi acuma.Este acelas lucru dar dupa cum am spus mai sus vor veni raspunsuri gen: pescuitul pe timpul eventului nu este la fel cu pescuitul fara event...!!!!! si nimeni nu vrea privat mesaje cu filmari astea doar sunt laude,vreti sa demonstrati ca asa este faceti un filmulet 5-10minute si postatil aici,adica aia este gargara doar ca puteti spune filmez si ti-l trimit privat.Daca tot afirmati ceva macar si demonstrati ca asa este fara alte ocolisuri gen:TRIMIT PRIVAT;NU ESTE LA FEL CA PE TIMPUL EVENTULUI;etc. iar daca nu faceti un lucru simplu ca un filmuleti in loc sa aberati in a spune vai uite nu m-am gandit sa filmez pe timpul eventului dar nu se poate la fel si acuma mai bine cititi postarile si mergeti mai departe fara a intervenii in niciun fel.Deci simplu,pescuitul dupa mine e la fel pe timpul unui event cat si in afara lui asa ca un filmulet de 10 minute este suficient pentru a dovedii ceea ce afirmati si nu in privat doar ci aici pe forum pentru-ca eu nu vorbesc si cred ca nici multi altii nu vorbesc cu voi in privat iar voi la randul vostru faceti afirmatii pe forum nu in privat deci clar pentru a dovedii o afirmatie turmei trebuie sa o dovediti tot pe forum nu in privat.

• Tin sa te anunt faptul ca si eu am pescuit cu 5 conturi in acelasi timp. Nu am prins prea mult timp eventul, inca cat l-am prins, am facut cate ceva. Vis a vis de ceea ce a dobandit al nostru coleg la eveniment, eu personal il cred :) fara orice hack, poti sa pescuiesti lejer cu 5 conturi. e mai nasol cand trage pe toate, dar te descurci destul de bine si la 2 din conturi prinzi cu siguranta. Am prins 2 zile de eveniment si am facut jumatate la ce a enumerat el. Tin sa te anunt faptul ca mineresc tot cu 5 conturi si ai fi surprins cate minereuri pot face intr-o zi intreaga :) spor la joaca.
    P.S: si in plus, daca pescuiai pe mai multe conturi, faci acelasi numar de cufere la sfarsit, sau aproximativ egal. deci tu daca ai pescuit pe 1 si ai facut 900 de cufere pentru puzzle, eu cum pescuiam pe 5, am facut intr-o zi 5 conturi cu 900 cufere, nu numai 1, ca sa-ti faci o parere. Ideea e ca daca faceai de pe mai multe, aveai mai multe sanse de castig. gen pe 1 singur cont, poate nu prinzi mereu, dar din 5, mereu prinzi pe cate 1 cont. sper ca ai prins ceea ce am vrut sa zic.

in sf cineva gandeste pe forumul asta !!!

• Tin sa te anunt faptul ca si eu am pescuit cu 5 conturi in acelasi timp. Nu am prins prea mult timp eventul, inca cat l-am prins, am facut cate ceva. Vis a vis de ceea ce a dobandit al nostru coleg la eveniment, eu personal il cred :) fara orice hack, poti sa pescuiesti lejer cu 5 conturi. e mai nasol cand trage pe toate, dar te descurci destul de bine si la 2 din conturi prinzi cu siguranta. Am prins 2 zile de eveniment si am facut jumatate la ce a enumerat el. Tin sa te anunt faptul ca mineresc tot cu 5 conturi si ai fi surprins cate minereuri pot face intr-o zi intreaga :) spor la joaca.
    P.S: si in plus, daca pescuiai pe mai multe conturi, faci acelasi numar de cufere la sfarsit, sau aproximativ egal. deci tu daca ai pescuit pe 1 si ai facut 900 de cufere pentru puzzle, eu cum pescuiam pe 5, am facut intr-o zi 5 conturi cu 900 cufere, nu numai 1, ca sa-ti faci o parere. Ideea e ca daca faceai de pe mai multe, aveai mai multe sanse de castig. gen pe 1 singur cont, poate nu prinzi mereu, dar din 5, mereu prinzi pe cate 1 cont. sper ca ai prins ceea ce am vrut sa zic.

ce treaba au minereuri cu pescuitul ?? Ai postat sa ce ? Sa ai acolo si tu scris ... una este la minereu unde dacă iti pica ai timp sa le iei nu trebuie sa tragi tu de târnăcop . Bravo vouă ca faceți cate 40 de add schimba când sunt videouri pe YouTube unde din 12 inventare văzute pe metin turcesc a luat cred pana în 20 de add si schimba . Chiar nu ati luat yang medalii Zen etc , chiar v-au ocolit fix pe voi tot aia de postati si la eventul de paste ca faceți sute de perle în 3 zile

• A aparut in item shop obiectul care te scuteste de cei 50kk pt transformare?

Nu, nu a aparut. Cand o sa apare o sa fim informati forum sau cand vom intra in client si ne apar acele poze:)

EDIT:

Edited once, last by q1onutzZ ().

• Daca eu am un cont mai vechi, si asta e nivel 35, la nivel 20 am primit vrajeste si adauga obiect (verde), la 40 am sa primesc iarasi?