[Discuții] Versiunea 17.3
- CristianVsl
- Closed
-
-
Imi place ca jocul evolueaza, tot mai multe chestii de facut, nu te plictisesti.
-
Frumos, chiar foarte frumos dupa ce am vazut schimbarile la cufarul ucenic.
Videoul este de la Maverick
pentru cei curiosi de cufarul ucenicului.Felicitari echipa GameForge.
-
In sfarsit scapam de bonusurile de 20.Dar 8 licori exp pana la lvl 40 ..cam mult zic din ucenic.
Cat despre run-uri si astea de lvl mare..bun pentru cine lvl mare
-
Cel mai esuat update facut vreodata... oricum acest cufar al ucenicului a fost cea mai proasta idee de la inceput, iar acum, cel mai esential obiect al acestui cufar, Magia Verde, se ia la nivelul 50... cand pana acum toti au luat si au facut armuri si arme ( cel putin pe Dragon .. oho ) la nivelul 20; in schimb, macar is mai multe bless-uri, oarecum (OARECUM) compenseaza. In rest, celelalte chestii nu is rele, is foarte bune.
-
Si noi cei de lvl mai mare, primim ceva licori de exp? Sau nu ne ajuta cu nimic schimbările la cufere ucenic?
-
Doar caracterele facute dupa update primesc cufarul. Moneda aia gaya sau whatever e cam aiurea pusa doar pe Meley, din ce am inteles.Preturi astronomice,sansa de 30% care e mai mult 3%.Bine macar ca au drop de cufere bossii si sistemul asta de party-finder..a durat cam mult implementarea lui, dar macar o sa fie..acum ca o sa fim plasati in party cu caractere fara iteme care dau 1k damage in boss o sa fie o alta problema..
Cat despre cufar ucenic,foarte bine ca am scapat de preturile de 300-500kk pe o armura de 34... -
Un mare CONTRA pentru cufarul ucenic.. Nu ar fi corect deloc fata de cei noi.. adica astia vechi au armuri de 26/34 facute pentru seturi si cu bonusuri bomba iar noi astia noi.. daca vrem sa facem una.. o sa avem schimba tocmai la lvl 40
-
Doar caracterele facute dupa update primesc cufarul. Moneda aia gaya sau whatever e cam aiurea pusa doar pe Meley, din ce am inteles.Preturi astronomice,sansa de 30% care e mai mult 3%.Bine macar ca au drop de cufere bossii si sistemul asta de party-finder..a durat cam mult implementarea lui, dar macar o sa fie..acum ca o sa fim plasati in party cu caractere fara iteme care dau 1k damage in boss o sa fie o alta problema..
Cat despre cufar ucenic,foarte bine ca am scapat de preturile de 300-500kk pe o armura de 34...Zici tu ca nu mai dai 300-500kk ? Acum ca nu mai sunt la 20 si sunt mai greu accesibile, o sa coste si mai mult acele armuri.
-
Nu ar fi corect in primul rand. Sunt multi playeri care datorita bonusurilor din cuferele de lvl 20 au arme+ armuri facute pentru seturi pvm/pvp etc..Nu ar fi corect fata de ce noi care vor sa realizeze ceva.. Practic cei care s-au folosit de cuferele de 20 vor avea monopol pe piata. Si pana la urma, daca nu ma insel rostul unui update este de a aduce chestii noi si benefice.. nu de a lua chestii implementate acum ceva timp
-
Faptul ca au schimbat drop-ul din cufarul ucenic e o mare tampenie, nu e ok sa schimbi ceva implementat in trecut daca jucatorii au fost obisnuiti deja.. Ma rog, oricum nu beneficiez de cufar deloc, jucand pe un cont creat inaintea cuferelor, o tampenie si mai mare

-
Mie mi se pare chiar buna modificarea dropului la cufarul ucenic. Faptul ca primesti 6-7 licori intelepciune compenseaza faptul ca acum primesti bonusurile la lvl 40, tinand cont ca o sa faci destul de repede 40 cu acele licori. Cea mai buna modificare mi se pare adaugarea celor 3 pergamente exo. la level 40, asta numai daca o sa fie depozitabile.
-
Krysty, gandeste-te ca multi playeri au profitat de cuferele de lvl 20 si si-au facut iteme dupa bunul plac. Acum cei care vor incepe sa joace de la 0 pe servere vor fi intr-un dezavantaj ENORM fata de cei vechi care deja isi au itemele facute cu ajutorul bonusurilor de lvl 20. Un update are scopul de a aduce inbunatatiri... nu de a scoate.
-
Da, au un avantaj, dar eu cred ca nu e chiar asa de mare. Pentru ca acum primesti acele licori de 100% exp. si o sa poti face mult mai repede decat inainte level 40. Intr-adevar, daca puneau bonusurile macar in cufarul de la lvl 30 era mult mai bine, dar merge si asa.
-
E nasol ca au băgat bonusuri la Lv 40,daca vrei sa începi pe un server nou puteai prinde pv pe o armura la Lv 20 si te ajuta enorm.
-
o sa fie super daca poti depozita exo si licorile alea, din cate vad nu au b ul acela deci cel mai probabil , dam lvl cat se poate:)) ce tot va plangeti de schimbarile verzi? is la lvl 40 si cu licoarea tot acolo esti , dar na grele , totusi ar trebui oprit stregerea caracterelor peste 70 caci va trebui peste 50 acum , 50 se face super usor , facem g ul intr o saptamana lejer , scade pretul conturilor , creste pretul cartilor si a itm lor , per total nu e rau , e mult mai gandit + ai si manti care la fel te ajuta , GJ GF sa vedem ce o fi , mai evoluaza si lorzi lvl 55/61? :))
-
Cand se va implementa acest update?
Acest update aduce lucruri noi cum ar fi lista cu blocatul unei persoane care e geniala,iteme noi, sistemul de temnite plus o noua moneda(sunt curios cum putem face extinderea acelor sloturi si ce iteme se pot vinde, pacat ca acele bijuterii pt rafinare nu pica si la bossi de lv mic pt a putea si cei mici sa le procure). Am vazut si o noua licoare combinatie de pv+pm. In asamblu e ok.
Schimbarea bonusurilor de la cufarul de 20 se compenseaza cu acele licori de crestere.
Dar echilibrarea claselor cand se va face? -
Un foarte mare minus privind cuferele ucenic.update facut doar pentru cei de lv mare, in mare parte cam toate update-urile facute in ultima vreme sunt pentru cei de lv mare, de ce nu se face un dungeon si pentru cei de lv mic?ca temnita maimutelor nu mai reprezinta de mult ceva atragator.fara acele bonusuri de la lv 20 din cuferele ucenic ne va fi mult mai greu sa ajungem la nivel mare.repet mare avantaj pentru cei de nivel mare
-
Acele licori de 100% exp daca merg negociabile ne-ar ajuta sa dam si noi level mai repede dar nu cred ca se pot negocia
-
degeaba ai nivel daca nu ai iteme necesare sa rezisti