Nu ati vrut voi un joc mai putin "pay2win" asta reprezinta un pas spre acel tel
Sau aici e vorba ca de ce ia altul si eu nu. Daca toti ar fi primit curraful chiar daca le-a luat si pe celelalte nu cred ca ar mai fi fost nimeni atat de revoltat
[Discuții] Versiunea 17.3
- CristianVsl
- Closed
-
-
normal ca la cei mici ce vor beneficia de cufar le place ca se baga acel drop
dar la cei mari de 90+ ce primesc pimesc fix
-
VA fi total invers odata ce nu vor mai fi bonusurile din cufarul de lvl 20 pretul armelor si armurilor va creste considerabil
Personal cred ca dropul extra va fi alcatuit din arme armuri scuturi si coifuriCeea ce nu inteleg unii este ca dropul va fi acelasi doar ca va fi stivuit, stacat, etc intr-un singur cufar care poate fi deschis de 2 respectiv 3 ori. Eu chiar nu cred ca este vreo diferenta in a vedea itemul pe jos sau faptul ca pica din acel cufar, defapt exista una si anume aceea ca poti lua un item de mai multe ori acesta fiind valoros sau nu
da o sa creasca pretul armurilor si a armelor de lv max 40 care nu sunt nici 20 % toti au lv mare si nu folosesc acele iteme itemele din care se facea bani o sa scada foarte mult deci 60 % din piata va fi cu un pret de nimic
-
Sunteti culmea ma!!!!!!!!!!!
Nici acum nu sunteti multumiti?????????
Daca muncesti poti face foarte usor iteme.Jocul nu mai este pay to win.
Bravo GF. -
degeaba nu e pay to win ma ca va muri piata toate itemele vor scadea in pret foarte mult si asa nu faci bani din nimic
-
Daca fac 70 dupa update,acum avand level 67, primesc noul cufar?
Cititele si exo din cufare se pot pune in depozit?
Ar fi bataie de joc sa primim tot cufarul vechie acelasi cufar dar dropul o sa fie diferit, poti sa faci si lvl 120 atata timp cat nu il deschizi inainte de update nu e problema, daca il deschizi inainte de 28 iunie vei lua dropul actual nu cel nou
.................................................................................................................................................
update-ul 17.3 e binevenit, cat despre cei de lvl mic, nu va pune nimeni sa nu faceti nivel mai mare, scopul jocului nu e sa ai lvl 35, e sa fii si bun si sa inaintezi si in nivel, mi se pare normal sa se faca update-uri noi pentru lvl mare, aveti armele alea din 10 in 10 nivele, care sunt FOARTE OP, arma de la nivel 70 e cat o otravita pm47+9 , puneti mana si cresteti daca vreti update-uri care sa va includa
singura schimbare in rau la update-ul actuale e diminuarea numarului de ch-uri -
Un update bine venit pentru cei care erau plictisiti de joc.din punctul meu de vedere aceasta versiune ne face mai activi pe joc si cu multa distractie si la pescuit o sa fie iara full.Asteptam de mult aceasta mare schimbare in joc!
-
e acelasi cufar dar dropul o sa fie diferit, poti sa faci si lvl 120 atata timp cat nu il deschizi inainte de update nu e problema, daca il deschizi inainte de 28 iunie vei lua dropul actual nu cel nou.................................................................................................................................................
update-ul 17.3 e binevenit, cat despre cei de lvl mic, nu va pune nimeni sa nu faceti nivel mai mare, scopul jocului nu e sa ai lvl 35, e sa fii si bun si sa inaintezi si in nivel, mi se pare normal sa se faca update-uri noi pentru lvl mare, aveti armele alea din 10 in 10 nivele, care sunt FOARTE OP, arma de la nivel 70 e cat o otravita pm47+9 , puneti mana si cresteti daca vreti update-uri care sa va includa
singura schimbare in rau la update-ul actuale e diminuarea numarului de ch-uriDe cand pana cand "nu ne obliga nimeni sa ramanem lvl mic?". Frate e un joc, pot sa raman si lvl 1 daca eu ma distrez. Astea sunt chestii de care trebuie tinute cont. update-ul 17.3 e 90% pentru cei de lvl mare. In momentul in care se implementeaza, jumate de server se lasa.
-
"Daca se implementeaza jumatate de server se lasa"....Inaintea fiecarei implementari mai serioase tot citesc asemenea posturi.N-ar trebui sa mai vad playeri pe servere.
Sau alta: De-as castiga 1 MD de cate ori am auzit asta, nu as mai farma deloc pe metin.
On: Din cate observ s-au luat in considerare si multe propuneri de-ale jucatorilor.Poti deveni foarte tare daca pui osul putin la treaba in v2 si pe urma in v4.Cresti caractere de 80-90 si ai add si schimba serios inca.faci iteme full si le schimbi pe alchimie, folosesti sistemul de plata nou implementat daca vrei esarfa sau alte iteme din IS.Mai pe scurt vom avea un ITEM-SHOP in joc fara sa bagi MD.De ce nu a mentionat nimeni asta? /...Oricum nu cred ca va fi atat de accesibil.
Consider ca este una dintre cele mai echilibrate implementari.Cat despre astia de lvl mic sincer nu vad ce te distreaza atat sa ramai lvl 35 atat de mult timp.Nu te-ai plictisit de map 2, vale si maimute? Itemele vor deveni ieftine, preturile cartilor vor creste.Ce te retine sa cresti? La un moment dat faci masterele si poti creste usor si sa te bucuri si tu de noile implementari.
Unii sunt suparati ca nu prea mai merge sa bagi hack deoarece nu este profitabil la nivel mic.Iar la nivel mare nu-ti convine caci ban tot ei.Trebuia sa se termine odata.
-
Unde scrie ca va fi diminuat numărul de ch-uri?nu am văzut asta.
-
Krysty, gandeste-te ca multi playeri au profitat de cuferele de lvl 20 si si-au facut iteme dupa bunul plac. Acum cei care vor incepe sa joace de la 0 pe servere vor fi intr-un dezavantaj ENORM fata de cei vechi care deja isi au itemele facute cu ajutorul bonusurilor de lvl 20. Un update are scopul de a aduce inbunatatiri... nu de a scoate.
inca au timp sa isi faca 10 conturi a cate 5 caractere fiecare .. pana miercuri .
-
cei care vor sa PROFITE in adevaratul sens al cuvantului, faceti caractere de lv 20 cate puteti, apoi luati cele 3 schimba si adauga si apoi dupa event faceti caracterele alea lv 40 si veti avea castig dublu pt ca luati de 2 ori adaugarile si schimbarile pe arme/armuri pana in lvl 40
-
Noi tot stam si asteptam...Nimic.
GF se pare ca a ales sa meargă spre progres in regres.
Marketing de Romania...
GF-stat
Jucători lv mare- Companii⬆
Jucători lv mic-I.M.M.-uri⬇Cum in Romania, in loc sa sustina statul I.M.M.-urile ,le ajuta sa dispara.
Asa in joc GF implementează orice pentru propiul lor profit si satisfacerea celor mari, însă ca si in viata reala cei mici sunt motorul societatii.Fara noii jucatori jocul nu are farmec însă se pare ca cei responsabili nu iau asta in calcul ci maximizare profitului(Dar o stiu destul de clar...insa se amână inevitabilul)
Eu unul joc pe Nemesis ...sv mort din punctul meu de vedere.
Galbeni-ora 13:00map1 ch1 -> 4 shop-uri si 3 jucători pe acolo
Rosii-"-->12 shop-uri 5 jucători
Albastri-"-->50-60 shop-uri , in jur de 25+ jucători.
Acum ceva timp la albasti nu puteai sta bine map 1 de lagul facut de shop-uri acum te plimbi linistit.
Am căutat un rubin antic 1 saptamana 1 singur am gasit la 110kk....Oare o fi de vina lipsa de jucători?In loc sa implementam versiuni pentru cei mai , cred ca este cazul sa "implementam" jucatori noi si o unire a sv, rate de scucces mai mari/drop...etc.
Zic si eu , ceva care sa iti faca plăcere sa farmezi/sa joci /sa mai dai ceva la + fara sa înjuri de toti si toate.
Oricum asteptam implementarile...oare costumele noi vor fi mai mult de 250 md? (gen Samurai, Steampunk *oferta 104 md*
) -
S-au scris multe referitor la beneficiile de care se bucura doar cei de lev mare. Ei bine cu cat levu e mai mare cu atat si cheltuielile sunt mari. Dropu se restrange la o singura harta sau doua cel mult. Sa faci un itm bun costa si cei mici stiu foarte bine ca se pot face bani cu diverse obiecte de plus si au ei grija sa urce preturile. Ca sa fii cu lev mare e si munca si bani (md) bagati pe inele manusi ..(ei nu au licori de exp 100%), sa cresti un pet sunt ore de munca si apoi itm necesare care iar sunt o sursa de bani pentru cei mici, hrana pentru pet alta sursa de bani pentru cei de lev 75-80... deci este o oarecare balanta intre lev mic mijlociu mare. deci nu va mai plangeti atat .
-
Evenimentul de pescuit o sa fie introdus de maine ?
-
Eu cred ca ar fi fost mai bine pentru a echilibra jocul,sa se implementeze un meley si pentru cei pana in Lv 75.Pun pariu ca ar atrage multi playeri un update de genul si mai ales ca cei mici chiar nu au din ce sa facă bani in lipsa eventurilor.Sau ca de exemplu itemele necesare pentru a da la + armurile/armele Lv mare sa fie dropate intr-o harta specială pentru cei mici.
-
Eu cred ca ar fi fost mai bine pentru a echilibra jocul,sa se implementeze un meley si pentru cei pana in Lv 75.Pun pariu ca ar atrage multi playeri un update de genul si mai ales ca cei mici chiar nu au din ce sa facă bani in lipsa eventurilor.Sau ca de exemplu itemele necesare pentru a da la + armurile/armele Lv mare sa fie dropate intr-o harta specială pentru cei mici.
OFF:eu propun sa se faca si un meley pt lvl 1 ...acum sa ne oprim din ironie si sa revenim la subiect .
On:Este perfect cum este , problema o fi la aceste ,,daungeonuri,, ca nu stiu cati samani v-or veni , si nu este posibil fara un saman , deci v-om vedea ce o fi , dar aceste update uri sunt pt toti , nu va TINE NIMENI LVL MIC , deaia se baga licori TOCMAI pt voi , sa faceti lvl sa nu mai plangeti ca nu e pt toti , nu vrei lvl ? faci farmer lvl 90 ^^.
Si din contra va aduce jucatori noi , si tocmai si jucatori care v-or investi in placerea lor de a juca , nu trebuie sa bagi sute de mii de md uri , trebuie sa iti iei un costum + un pet cei care nu aveti si nu mai ai nevoie de itm shop , daca vrei sa bonusezi e simplu , bagi . -
Metin2 este un joc pe lvl, cu cat ai lvl mai mare cu atat ai mai multe beneficii dar si mai multe necesitati. Treaba asta cu meley sub lvl 75 ar fi ceva, dar odata ce va fi usor de batut mi s-ar parea normal ca recompensa sa fie MULT MAI MICA. Si in legatura cu itemele de + ce ai vrea? sa iti faca o harta in care sa dropezi dioxid si piatra luni la caini si ursi ?
-
Si noi care avem deja cuferele vechi ? , ne sunt schimbate cu cele noi sau ? , ar fi corect sa le dea la toata lumea nu doar la cont-urile noi cum s-a intamplat cand au fost implementate.
-
Un moderator se poate sa raspunda aici ? E un mare dezavantaj pentru noi cei cu caractere deja create .. Adica ar trebuii sa imi abandonez contul de sura lv 76 cu 3 P si sa creez altul ? Introduce-ti cufarul pe toate conturile si pe cele deja create .. Altfel o sa fie un mare dezavantaj !