Sistemul nu e atat de tampit precum il crezi tu, functioneaza diferit si crede-ma ca doar cei ce folosesc hack o sa fie banati. Si nu te plange ca e un ban in + in buzunarul lor, e un ban in + si in buzunarul tau, cand se face event nu e bine, cand nu se face tot nu e bine...
[Discuții] Versiunea 17.3
- CristianVsl
- Closed
-
-
degeaba ,eventul tine prea mult,pentru server dragon E PREA MULT 1-2 zi maxim era destul,voi chiar nu realizati cat impactul acestui event pentru un server relativ nou
-
Sincer chiar nu inteleg de ce ai deschis tread-ul asta.. ca sa te plangi? ca tie nu iti place e treaba ta, dar event-ul e unul foarte reusit.
Da, are un impact asupra serverului nou, dar nu neaparat unul negativ.. si eu ma joc acolo si chiar ma bucur ca am ocazia sa-mi bonusez itemele fara sa trebuiasca sa bag un ban. Cat desprea treaba cu banarea conturilor, ti s-a spus si mai sus ca daca nu ai hack nu o sa iei ban... SIMPLU! -
Topic mutat si unit cu cel dedicat.
-
E cumva bug la manuale fierar ? Nu mi-a reusit nimic si nici unui prieten cu ele...
-
E cumva bug la manuale fierar ? Nu mi-a reusit nimic si nici unui prieten cu ele...
nu esti singurul care a esuat tot cu manuale, de exemplu de cand noul update am facut un koif de likanlvl 100+9, de la +6 la+7 mia mancat 13 manuale si nu am reusit sal fac,apoi mam enervat si am bagat blessuri normale pana sa facut +9,nu mi se pare nici mie ca e in regula manualul.
-
Mie din primul manual am făcut otrăvită+8 medie 35...
-
nu esti singurul in situatia asta ,si eu am bagat 20 manuale fierar doar ca sa sa fac evantaiu beta+8.sunt multi care au bagat peste 50+ de manuale si nu a reusit +9 .
-
Totul tine de noroc pe acest joc

Evenimentul de pescuit este unul reusit ! Felicitari celor de sus care s-au gandit sa faca evenimente la pescuiesc ( cu premii destul de bune ) , imi aduce aminte de anii 2011,2012 cand stateam cu baietii pe pod la o vorba si cu un bat in mana :)) -
Tin si eu sa-i felicit pe cei care au gandit acest eveniment, chiar este unul foarte reusit si sper sa ramana asa cum este

-
Tin si eu sa-i felicit pe cei care au gandit acest eveniment, chiar este unul foarte reusit si sper sa ramana asa cum este

Evenimentul este foarte frumos, poti sa te ridici din el in caz ca esti incepator sau si jucator mai vechi, dar tinand cont ca exista acel "sistem" care a banat atatia jucatori degeaba, eu sper sa se schimbe macar asta.
-
Chiar nu s-a gandit nimeni sa opreasca acel sistem pe timpul eventului :))? Era evident ca o sa ajunga banati multi jucatori care nu au facut altceva decat sa pescuiasca.
-
Recompensa adapostul lui Meley-grup ? Ce se intampla ? vad ca mai sunt 5z 7h pana la urmatoarea resetare ..dar nu primim banisorii

-
Daca trece saptamana recompensa de la meley se pierde??? Nu ca ar fi ceva nou dar poate se face un efort si se rezolva.
PS. ne raspunde cineva?
-
saptamana trecuta tot 6 zile si 9 ore imi arata la recompensa de la meley, acum la fel, nu inteleg ce se intampla?
-
Salut!
În ce dată a fost înregistrat recordul (timpul) celor de pe primul loc?
Dată şi oră?
Ce server?
-
Display More
Salut!
În ce dată a fost înregistrat recordul (timpul) celor de pe primul loc?
Dată şi oră?
Ce server?cei de pe primul loc data: 2017/06/30 ora:22:57:17 server nemesis
-
Un event foarte frumos si profitabil.
O sa se bage acest eveniment odata pe luna/2luni o zi sau chiar cateva ore? -
Un event foarte frumos si profitabil.
O sa se bage acest eveniment odata pe luna/2luni o zi sau chiar cateva ore?
probabil o sa se mai bage,dar nu o sa mai tina asa mult,spun asta deoarece intr-o zi plina poti face in jur de 200 cufere cu 3 conturi.
acest event a fost mai mult un ajutor si totodata un impuls jucatorilor nevoiasi ,parerea mea,pentru ca multi playeri au cheltuit yang in cantitati mari sa cumpere cutii aur si manuale fierar,printre care si eu in jur de 20 won am cheltuit si am oberservat ca piata a inceput sa se mai miste.
-
cu 3 conturi? hm ... dibace esti