[Discutii]Server-ul Beta

• Nu a fost anuntat. Acum este a doua iteratie dupa ce s-au mai facut ceva schimbari. Va mai dura cateva saptamani sigur pentru ca nu cred ca e ultima schimbare

Don't force it...take a bigger hammer !

• Nu avem inca nicio parere pentru ca nu am vazut-o inca. Beta este oprit in acest weekend si abia de luni probabil o sa vedem noutatile. Au spus si ca vor reseta caracterele si vor schimba continutul shopurilor de la NPC.

Mapa noua pare interesanta pentru cei care vor activitati PvM. O sa vedem cum sunt noile seturi de arme/armuri...inteleg ca va exista INCA un set de arme/armuri numit Zodiac, pe langa Kyanite care erau introduse deja.

Iarasi de interes sunt noile "pandantive" care vor sta in slotul lor si vor avea bonusuri. Sa vedem ce bonusuri pentru ca se spunea si de unele noi.

Saptamana viitoare o sa fie interesanta

• Mi-am copiat contul de miercuri, săptămâna trecută, iar astăzi am reușit să mă loghez pentru prima dată pe serverul Beta.
    Am o șamancă de level 76 pe RO, însă pe server Beta m-a dat de la level 1. Este în regulă acest lucru sau trebuiau să mi se copieze de asemenea levelul, itemele și skill-urile?

• Atunci când ai copiat caracterul, ai fost întrebată care anume vrei să-l copiezi?

Ai selectat pe cel de 76?

Personal, din greşeală, era să copiez un caracter de level 30 de pe schimbă.

• In templul zodiac la primul etaj cand sparg metinele dupa mount/cal am momente cand descaleca automat da cateva hituri urca caracterul singur pe cal si tot asa.

• Atunci când ai copiat caracterul, ai fost întrebată care anume vrei să-l copiezi?

Ai selectat pe cel de 76?

Personal, din greşeală, era să copiez un caracter de level 30 de pe schimbă.

Da, mi-am selectat șamanca de 76. Am același nume la caracter, dar numai atât.
    Înseamnă că este o problemă de la ei.
    Mersi fain!

• In templul zodiac la primul etaj cand sparg metinele dupa mount/cal am momente cand descaleca automat da cateva hituri urca caracterul singur pe cal si tot asa.

Atunci când eşti dat jos de pe mount, este din cauza monştrilor. Este un mecanism nou.

Probabil că ştiţi şi monştrii actuali din joc care te aruncă de lângă ei şi cei care te pun la pământ.

• Parerea mea e ca lycanul a fost trantit prea mult...mai bine nu il mai bagati decat bagat si facut cel mai slab caracter apoi

• Da, mi-am selectat șamanca de 76. Am același nume la caracter, dar numai atât.
    Înseamnă că este o problemă de la ei.
    Mersi fain!

Este un BUG de la ei momentan fara rezolvare. Daca dupa copierea initiala (prima pe care ai facut-o) ai schimbat serverul, ai sters caracterul sau schimbat numele acestuia, cand s-a copiat acum a doua oara contul primesti in loc un cont de lvl 1 cu numele NONAME (deoarece cauta carcaterul cu numele respectiv, pe serverul pe care erai...daca nu il gaseste se intampla asta)

A doua varianta este ca ai facut copierea dar nu ai asteptat pana dupa prima mentenanta cand se copiaza de fapt caracterul. Pe beta sunt 2 mentenante pe zi, una la 11:00 si alta la 17:00 (ora Romaniei)

• Lycan-ul este prea slab facut .. daca acest update se v-a aplica metin2 v-a ramane fara aproape toti lycanii. Am lycan si stiu foarte bine ce am testat, ar deveni cel mai slab caracter atat pvp cat si pvm. Trebuie putin lucrat, nu se pot lasa lucrurile asa.

• Lycan-ul este prea slab facut .. daca acest update se v-a aplica metin2 v-a ramane fara aproape toti lycanii. Am lycan si stiu foarte bine ce am testat, ar deveni cel mai slab caracter atat pvp cat si pvm. Trebuie putin lucrat, nu se pot lasa lucrurile asa.

Degeaba scri aici , si daca incerci pe beta nu te va baga nimeni in seama, ei calculeaza cu full alchimie pet roua injectii etc. si asa daca calculezi tot cel mai slab e licanul , dar ce sa le ceri , acum vin armele noi , si bagam iara bani deci se scot ei cumva , daca mai ramane careva.
    Repet LYCANUL are DOAR un set de skill uri / o animatie proasta la combo si desigur printre rasele care nu are nici macar un skill de patrundere , criticul e inutl daca dmg ul e mic , dar o sa raspunda iara baietii cu 20 colti pe ei , ca e prea tare lycanu , cand ei inca fac dt sa faca scuturi anti lycan:)

• piratule, daca joci pe Lycan cam degeaba joci. Cum poti spune ca Lycanul nu are nici un skill de patrundere cand Sufletul Lupului Rosu da 60%-70% sansa de patrundere Lycanului? S-au facut teste pe Beta si a fost si confirmat oficial, scrie si pe wiki (daca stii sa citesti acolo). Lycanul este SINGURUL caracter din toate care putea ajunge cu sansa de lovitura patrunzatoare la valori gen 180%...toate celelalte clase ajung cu greu la 120%

Singurul caracter pe beta care a dat 100k PE HIT a fost Lycanul si dadea intre 34k-114k repet PE HIT nu pe skill. Si asta datorita aceleiasi sanse de patrundere de care spun mai sus. Si tu vii cu povesti aici in ideea ca lumea o sa zica..."vaii saracul Lycan ce dezavantajat este". V-ati facut Lycani pt ca va bucura faptul ca lumea nu avea aparari si dadeati damage considerabil, in continuare Lycanul este avantajat ca nu este implementata si apararea colti in PvM. Ce sa spun, mi-a dat o lacrima cat de dezavantajati sunteti...

Edited once, last by Rapier ().

• piratule, daca joci pe Lycan cam degeaba joci. Cum poti spune ca Lycanul nu are nici un skill de patrundere cand Sufletul Lupului Rosu da 60%-70% sansa de patrundere Lycanului? S-au facut teste pe Beta si a fost si confirmat oficial, scrie si pe wiki (daca stii sa citesti acolo). Lycanul este SINGURUL caracter din toate care putea ajunge cu sansa de lovitura patrunzatoare la valori gen 180%...toate celelalte clase ajung cu greu la 120%

Singurul caracter pe beta care a dat 100k PE HIT a fost Lycanul si dadea intre 34k-114k repet PE HIT nu pe skill. Si asta datorita aceleiasi sanse de patrundere de care spun mai sus. Si tu vii cu povesti aici in ideea ca lumea o sa zica..."vaii saracul Lycan ce dezavantajat este". V-ati facut Lycani pt ca va bucura faptul ca lumea nu avea aparari si dadeati damage considerabil, in continuare Lycanul este avantajat ca nu este implementata si apararea colti in PvM. Ce sa spun, mi-a dat o lacrima cat de dezavantajati sunteti...

boss tu gandesti? "Lycanul este avantajat ca nu este implementata si apararea colti in PvM" chiar o sa vad jotunul zicand: Boss stai ca nu mi-am pus colti pe mine... daca nu stii despre ce vorbesti mai bine taci.Lycanul da mult dar si ia mai mult fata de celelalte caractere

• Eu gandesc da...lucru care se pare ca nu e valabil si pentru altii. Este un lucru stiut si oficial, dar unora va place sa va dati importanta. Daca pana acum nu stiai ca mobii si in special anumiti bossi au implementate aparari contra armelor (sabie, pumnal, colti, sageti, etc), e problema ta. Ai venit cu un argument foarte relevant si foarte documentat "Lycanul da mult dar si ia mai mult"...asta de unde ai scos-o si ce legatura are cu subiectul? Eu am spus ca bossii nu au implementata aparare colti si tu vii si imi zici ca da mult dar ia si mult.

Hai sa mai intreb ceva. Cati stiti ca misiunile de biolog de 85 si de 90 (Ramurile rosii si Insemnele Liderilor) care dau 10% reducerea daunelor de la alti jucatori si 8% daune impotriva altor jucatori, NU AU EFECT impotriva Lycanului?

Uite ca pe beta se vede asta pentru ca exista un ecran de detalii la statusul caracterului unde se vede exact ce rezistenta si atac ai fata sau contra fiecarei rase. Si ghici...aveam 10 aparare si 8 atac (cu contul gol) pentru fiecare rasa CU EXCEPTIA Lycanului la care era 0(zero) - 0 (zero).

S-a spus ca ar fi fost anuntat oficial acest lucru la momentul cand a fost implementat Lycanul. Nu neg, dar eu personal cred ca am scapat acest anunt. Si sunt convins ca o mare parte din jucatori nu stiu asta. Asta inseamna ca toti cei care nu stiu, dau in Lycani mai putin cu 8% si isi iau damage de la un Lycan cu 10% mai mult...asta asa sa traduc sa inteleaga chiar si cei care au Lycani si spun ca nu au avantaje. Aveti avantaje doar ca nu vreti sa le vedeti si comentati.

Dragi jucatori, exista posibilitatea sa se elimine problema spusa de mine mai sus si sa aveti tot 10% rezistenta si 8% tare impotrivca Lycanilor asa cum este fata de toate caracterele. Toti cei care nu stiu sa faca asta vor afla acum ce trebuie sa faca.

Mergeti fiecare la voi in regat la Baek-Go si aveti acolo cand dati pe el prima optiune "Retetele ineficiente ale biologului". Dati click acolo, si treceti prin ce va povesteste pana la final. Dati un relog sau daca sunteti pe un mount/cal coborati si urcati iar. Gata, ati rezolvat problema, si misiunile biologului vor avea efect si contra Lycanilor.

Cati dintre voi nu stiau acest lucru? Cati dintre voi joaca de un an sau de cand este introdus Lycanul fara sa fi facut acest lucru si va mirati de ce da asa tare in voi? Recunosc ca eu unul am aflat de 2 zile si am testat pe beta acest lucru. Si va garantez ca se vor modifica valorile alea. Ar fi trebuit ca asta sa fie scrisa intr-un topic facut si pus la vedere sa il observe toata lumea. Asta nu era avantaj pentru voi cei care aveti Lycani? Poftim, de acum toti stiu acest lucru asa incat cel putin acest avantaj va fi cunoscut si nu va dura mult pana toti vor face pasii de mai sus si veti vedea diferenta.

Edited 2 times, last by Rapier ().

• Ceea ce ai zis tu e inacceptabil, nici macar nu ar fi trebuit să fie chestia asta ce zici tu cu 8 si 10..asta e greseala lor. Dar, dacă ție ți se pare corect și acceptabil faptul sa reducă cd de la 175 la 55 (acum cică 92, alta mizerie oricum) si dmg de la 1k sau cat ar fi dat la 585, inseamna ca nu esti întreg la minte. Toți zic sa ramana dmg inițial 585, dar sa creasca mai puțin int dmg... am si zis asta de câteva ori acolo in sectiunea feedback...oricum nu intereseaza pe nimeni.

• Ce va fi sau nu implementat se va vedea. Ce am spus si este valabil si confirmat oficial este ca acele misiuni nu au efect in acest moment pe OFICIAL. Aici pe RO. In acest moment toti cei care nu au facut sau nu au stiut ce am spus eu mai sus sunt dezavantajati fata de Lycan. Ca va convine sau nu...nu ma intereseaza. Nu mi se pare corect sa existe acest avantaj