Si la noi se va rezolva maine cu aceste patrunderi in pvm. Toti ne plangem toti vom juca in continuare.Va fi mai greu...dar din cate am observat dropul e putin schimbat.Astept, sincer sa fiu, ca urmatoarele evenimente sa ne ofere compensatie si o satisfactie corespunzatoare.
Noutăţi - Versiunea 17.5
- grandtheftauto
- Closed
-
-
Din cate am observat la status nu se adauga si experienta data de catre CARTEA COMANDANTULUI... am dat-o jos si am pus-o inapoi in nenumarate randuri dar nu sa modificat nimic la status...mai aduce un plus de experienta ???
-
Am impresia ca jocul a devenit o bataie de joc...
Am facut astazi niste teste map1 cu un prieten de lv92 war aura, luam de la el 7.2k pe normala vartej si 7.8k critica=))) e normal asa ceva? Faceti eventuri, implementati temple si amulete da va e asa de greu sa ne ziceti si noua ce si cum se obtin...sau ce recompense sunt. Asa neglijabili am ajuns noi playeri pentru detinatorii jocului?
Pe mine unu ma bate gandul sa ma las, m-am chinuit aiurea sa fac lv80 si samanca lv75 de la 0 pe server nou ( Dragon ) ca sa vina astia care habar nu au ce joc modereaza sa isi bata joc de munca mea si de banii investiti in joc. Bravo sunteti "inteligenti" rau
.
La cat mai multe update si la cati mai putini playeri.Felicitari !!!
-
Era bine daca domnul Half sau cineva din staff ne spunea si noua: cum sta treaba cu patrunderea acum, cu critica in PVP si PVM. Cum se calculeaza dmg acum.
Cum facem noile talismane etc etc dar nu la noi e ca la nimeni. Pe alte comunitati am vazut ca staff-ul lamureste jucatorii la noi pauza,ne lasa sa ne lamurim singuri. Deci de cand e topicul asta deschis singura interventie a unui membru din staff e cand uneste half 2 topicuri pe aceeasi tema. Aa sorry, mint si la inceputul topicului un moderator intervine. Toata stima pt rapier care e mai activ decat staff-ul pe forum, in toate ariile forumului.
Poate vede STAFF-UL ASTA SI NE MAI LAMURESTE SI PE NOI. -
Era bine daca domnul Half sau cineva din staff ne spunea si noua: cum sta treaba cu patrunderea acum, cu critica in PVP si PVM. Cum se calculeaza dmg acum.
Cum facem noile talismane etc etc dar nu la noi e ca la nimeni. Pe alte comunitati am vazut ca staff-ul lamureste jucatorii la noi pauza,ne lasa sa ne lamurim singuri. Deci de cand e topicul asta deschis singura interventie a unui membru din staff e cand uneste half 2 topicuri pe aceeasi tema. Aa sorry, mint si la inceputul topicului un moderator intervine. Toata stima pt rapier care e mai activ decat staff-ul pe forum, in toate ariile forumului.
Poate vede STAFF-UL ASTA SI NE MAI LAMURESTE SI PE NOI.si mai frumos era sa explice cum e treba si cu bugurile,adica stai cu shop ch1 si nai nimik dar cand mergi la farmat doar stres fiindca la fiecare 10 minute te scoate nu doar celebra fraza fa tiket,cum naiba sa faci frate tiket cand se discuta despre noul update cu bune si rele si chiar daca sau deschis topicuri separat rezultatul a fost inchiderea lor.
-
Eu cred că mă voi lăsa de joc la ce update sa băgat, nu îmi place ce au făcut la samancă și la celelalte caractere, înafară de lycan care e ok, am jucat mult timp fără să bag prea mulți bani și evoluțiile sunt mici, practic ești bun doar dacă bagi bani. O zi excelentă vă doresc.

-
Echilibrarea asta ne-a facut pe toti mineri:)) In pvm ne-a cam desfiintat toti farmerii din toate mapele.Sper ca la mentenanta de azi sa se revina la ce a fost in pvm pentru ca altfel de la nivelul 30 si pana la 120 ne vom intalni toti prin primele camere din templu ...sau la pescar:)
-
La razboinic (corp) nu se puteau reduce daunele aduse la activarea iuresului??? Poate reuseam sa-l folosesc si eu la P in pvm............
-
Pana la urma toate update-urile din joc sunt doar strategii de marketing.Nu bine s-a facut echilibrarea ca au si aparut in IS "reduceri" la schimbarea statusurilor sau abilitatilor iar azi ,daca mai exista vreo indoiala ,dupa cum bine a intuit cineva mai sus,au aparut acadelele:))Cam atat despre echilibrare.......
-
GG gameforge, dupa ce ca lycanul era praff in full coltii ati decis sa il faceti si mai praf , ati realizat imposibilul ,v ati batut joc de tot , in loc sa ii mariti damage voi il scadeti , testati voi ce dmg da un lycan in alchimie opaca si 80 coltii ,max 1k si 1k doar daca este tunat bine .
-
s-a luat de la toti cate ceva, mai ales la sura arme si au saltat ninja si BM-ul. Nici nu iti mai vine sa intri pe joc. Recompensele de la Gaya nu s-au dat nici dupa 3 saptamani, mobii dau mai tare ...Totul e varza. Pacat de bani investiti
-
Ca sa nu mai spuneti ca doar romanii se plang, va las un link de pe forumul german: https://board.de.metin2.gamefo…ostID=2859267#post2859267
-
Chiar ca nu iti mai vine sa intri pe joc:) Am terminat biologul de 90 pe o sura trebuie sa bat pentru piatra dar nu mai am nici o tragere de inima; de farmat in mapele de 90+ cu un war aura ce sa mai vorbim? Greu tare:) Astept sa vad cum vor sta lucrurile dupa mentenanta asta extraordinara.
-
-
merci
-
Ei bine,da! Din cate am putut sa-mi dau seama dupa 2 metine de 100,warul pe aura si-a revenit bine!Inca nu stiu daca e la fel de bun ca marti:) dar merge!Si cred ca acelasi lucru s-a intamplat si la sura.Macar atat sa ne bucuram ca am ramas buni in pvm:)
-
Ei bine,da! Din cate am putut sa-mi dau seama dupa 2 metine de 100,warul pe aura si-a revenit bine!Inca nu stiu daca e la fel de bun ca marti:) dar merge!Si cred ca acelasi lucru s-a intamplat si la sura.Macar atat sa ne bucuram ca am ramas buni in pvm:)
Nu știu cum de ai observat tu vreo diferență,dar la mine este exact ca ieri.Iau la fel de mult DMG de la mobi și am și văzut cât: înainte de update mobul "Gigant Mag" (de la metinul de 105) îmi dădea 40-60 DMG,acum îmi dă 170-200 și 950-1k pătrundere.Mă întreb acum dacă chiar s-a modificat ceva la mentenanță..
-
Si la mine este la fel. Dau patrundere la greu mobii.
-
Dau mai tare chiar decat inainte de mentenanta.

-
Cred ca o sa bag war-ul aura la vanzare... ca majoritatea de altfel ... a devenit cel mai slab caracter "multumita" "echilibrarii". Dar cum alt caracter nu am ,nu am ce face cu yang-ul obtinut pe el, deci probabil asta e sfârșitul celor 8 ani de metin2.