Rapier, majoritatea care vorbesc aici, au fost pe beta si au testat, e pur și simplu bătaie de joc, unii s-au chinuit să facă un sura am foarte bun exemplu, Nameles.Acum cei dețin sura am ar trebui sa vanda tot ce au pvp și sa se apuce de pvm, nu ?
Noutăţi - Versiunea 17.5
- grandtheftauto
- Closed
-
-
Rapier, majoritatea care vorbesc aici, au fost pe beta si au testat, e pur și simplu bătaie de joc, unii s-au chinuit să facă un sura am foarte bun exemplu, Nameles.Acum cei dețin sura am ar trebui sa vanda tot ce au pvp și sa se apuce de pvm, nu ?
Cei in situatia spusa de tine ori se vor adapta pe sura si vor baga euro la greu pt a face fata in pvp ori isi vor schimba caracterul pt pvp.
-
Majoritatea celor care vorbim aici suntem cati? 3? 4? Ti se par multi? Tu daca ai avea o firma care scoate un produs ce este folosit de mii de oameni si vin 10 care spun "nu e bine schimba aia"...te apuci si schimbi? Asta insemnand sa cheltui bani si resurse pentru asta. Si daca tu sa presupunem ai vedea acel produs al tau verde (ca asa vrei tu sa il faci, ca asa l-ai visat noaptea, nu are importanta) si vin 1000 sa iti spuna ca ei il vor rosu, te apuci sa iti ignori dorintele, viziunea, visele si tot si il faci rosu? Ca asa vor cei care il folosesc? Unii fac asta ca sa atraga clienti sau sa ii mentina pe cei existenti, dar nu intotdeauna se face asta. Sunt si modificari de produs care sunt decise strict de producator in functie de cum vede el viitorul acelui produs nu de cum il vad utilizatorii. Se cheama Strategie de Dezvoltare si este ceva intern. Sunt aspecte cheie de la care nu se abat si altele ce pot suferi modificari functie de dorinta utilizatorilor. Este clar ca unele lucruri nu s-a dorit a fi implementate diferit. Nu avem toate datele sa ne exprimam cu privire la asta noi ca jucatori. Putem doar sa vedem prin prisma noastra si sa alegem daca continuam sau nu sa folosim produsul. E simplu.
Mergi la Carrefour si spune-le ca nu iti place ca au schimbat raftul de bauturi si l-au mutat inde era inainte painea. Sau ca au scos 10 sortimente de cipsuri si au bagat in loc 4 noi de ciocolata. Crezi ca te baga in seama? Fii sigur ca au cifrele lor pe care se bazeaza si in anumite zone schimbarile nu sunt decise de consumator
-
Majoritatea celor care vorbim aici suntem cati? 3? 4? Ti se par multi? Tu daca ai avea o firma care scoate un produs ce este folosit de mii de oameni si vin 10 care spun "nu e bine schimba aia"...te apuci si schimbi? Asta insemnand sa cheltui bani si resurse pentru asta. Si daca tu sa presupunem ai vedea acel produs al tau verde (ca asa vrei tu sa il faci, ca asa l-ai visat noaptea, nu are importanta) si vin 1000 sa iti spuna ca ei il vor rosu, te apuci sa iti ignori dorintele, viziunea, visele si tot si il faci rosu? Ca asa vor cei care il folosesc? Unii fac asta ca sa atraga clienti sau sa ii mentina pe cei existenti, dar nu intotdeauna se face asta. Sunt si modificari de produs care sunt decise strict de producator in functie de cum vede el viitorul acelui produs nu de cum il vad utilizatorii. Se cheama Strategie de Dezvoltare si este ceva intern. Sunt aspecte cheie de la care nu se abat si altele ce pot suferi modificari functie de dorinta utilizatorilor. Este clar ca unele lucruri nu s-a dorit a fi implementate diferit. Nu avem toate datele sa ne exprimam cu privire la asta noi ca jucatori. Putem doar sa vedem prin prisma noastra si sa alegem daca continuam sau nu sa folosim produsul. E simplu.
Mergi la Carrefour si spune-le ca nu iti place ca au schimbat raftul de bauturi si l-au mutat inde era inainte painea. Sau ca au scos 10 sortimente de cipsuri si au bagat in loc 4 noi de ciocolata. Crezi ca te baga in seama? Fii sigur ca au cifrele lor pe care se bazeaza si in anumite zone schimbarile nu sunt decise de consumator
N-are rost sa continuam ca oricum tu tot cu varianta lasa ca e bine ca nu mai e patrundere ai sa vi. Atat timp cat joci pe ninja arc te cam doare in cot de patrundere pt ca nu prea o foloseai si iti zic sigur asta ca te stiu si pe joc si iti stiu si stilul de lupta. Dar ca war corp sau sura arme e si normal sa ne deranjeze lipsa patrunderii pt ca era singurul nostru avantaj , mai ales pt sura am care au doar 2 skiluri de atac.
Normal ca celorlalti le este indiferent ca pt ei nu e ceva vital patrunderea.
Spunei ca fiecare are avantaje sale. Spune-mi si mie ce rasa nu poate farma inafar de saman? Sura bm batea dragonul singur,licanul la fel,sura arme etc pana si ninja arc il batea singur. Vrei exemplu ? il sti bine ca jucati pe acelasi server si sunteti/erati colegi de breasla.
nu stiu cum au vazut cei de la webzen echilibrarea asta dar eu o vad asa:clasele cele mai bune in pvm le facem varza in pvp si ce e mai slab pvm le facem bune pvp.
Ce schimbari in bine au adus pt sura am si war corp? absolut nimic doar au luat -
Rapier,foarte frumos ai explicat in ultimul post,poate acum au inteles putin mai bine,dar trebuie sa iei in calcul si faptul ca nu absolut toate persoanele pot sa vada o idee de ansamblu,mereu or sa existe acea/acele persoane ce se vor plange de X sau N chestii.Cat despre noua implementare,tineti cont ca ceea ce ati mentionat in posturile anterioare sunt legate de iteme FULL,ALCHIMIE FULL,cum pe RO nu au multe persoane,poate doar cateva,ca ati testat voi pe beta cu alchimie full si totul la maxim,aia ii cu totul altceva.Pana si acum exista persoane care faceau `legea` in pvp,dar nu v-am vazut sa veniti sa va plangeti ca X sau Y da mai tare sau mai slab,din contra chiar ati ridicat in slavi acel caracter.P.S:Cred ca a venit si vremea cand ninja arc sa nu fie doar de generala,hehe.O zi frumoasa.
-
Beleuza nu ai jucat niciodata pe ninja arc si de aceea spui asta. Ma doare chiar foarte tare, patrunderea este foarte importanta la arcas. Nu am spus ca nu sunteti afectati si voi dar vad ca nu se intelege si discutia deviaza. Eu am incercat sa explic DE CE a fost asa si sa dau argumente. Vad ca va place doar sa va plangeti in loc sa gasiti solutii...succes
-
Rapier,foarte frumos ai explicat in ultimul post,poate acum au inteles putin mai bine,dar trebuie sa iei in calcul si faptul ca nu absolut toate persoanele pot sa vada o idee de ansamblu,mereu or sa existe acea/acele persoane ce se vor plange de X sau N chestii.Cat despre noua implementare,tineti cont ca ceea ce ati mentionat in posturile anterioare sunt legate de iteme FULL,ALCHIMIE FULL,cum pe RO nu au multe persoane,poate doar cateva,ca ati testat voi pe beta cu alchimie full si totul la maxim,aia ii cu totul altceva.Pana si acum exista persoane care faceau `legea` in pvp,dar nu v-am vazut sa veniti sa va plangeti ca X sau Y da mai tare sau mai slab,din contra chiar ati ridicat in slavi acel caracter.P.S:Cred ca a venit si vremea cand ninja arc sa nu fie doar de generala,hehe.O zi frumoasa.
arata-mi si mie 2 topicuri in care s-au vorbit de alchimie full si ce mai aberezi tu pe acolo. Lumea se plangea doar de faptul ca unor clase le-a dat cam multe si unora le-a luat ce era mai important.
p.s. stai tu chill ca sunt destui cu iteme bune si alchimie buna si pe ro :)) -
Beleuza,observ ca o discutie cu o persoana ca si tine ii pur si simplu fara rost,de ce nu vreti/vrei sa intelegeti ca nu toata lumea poate sa aiba tot ceea ce-si doreste cand vrea si cum vrea,ca si in viata reala,te adaptezi situatiei sau stai si te plangi si te vaiti in stanga si in dreapta.Tu chiar crezi ca acele persoane care s-au vaitat mai sus nu au testat cu alchimie full cand inca se putea face pe beta,of of,dar te inteleg,poate cu timpul o sa intelegi mai mult din ceea ce te inconjoara si o sa intelegi si faptul ca nu poti sa ai tot ceea ce iti doresti,trebuie sa te ADAPTEZI,fie ca vrei fie ca nu.Asa fiecare ar veni cu ceea ce isi doreste sa aiba caracterul pe care il joaca in plus fata de celelalte...O zi buna.
-
MegaHazard Orion,
Salutare. Nu e char atat de negativa pe cat credeti aceasta implementare, la inceput si eu m-am speriat dar dupa cateva teste bune am ajuns la concluzia ca eu ca si sura arme nu sunt chiar atat de dezavantajat. Inainte sa sarim cu gura pe Webzen sau Rapier, hai sa vedem 100% efectele implementarii si ne putem plange dupa, constructiv.
Cat despre,, zeii'' pvp, vor ramane in continuare aceasi, alchimia si seturile superioare vor face mereu diferenta, plus insotitori site s.a.m.d.
Have fun si sa ne auzim la o ,,plangere'' colectiva si constructiva dupa implementare daca intradevar va fi cazul.
O zi faina tuturor,
-
Rapier, știu ninja arc destul de bine, te bazezi pe pătrundere dar diferența dintre ninja și sura am e că tu ai damage și pe skill uri, tu asta nu înțelegi.Eu de exemplu dădeam 6k pe skill și 4-5k pe hit iar tu dadeai 6k pe 4 skill uri+ scânteia pe care dadeai 10k+ hiturile ce depășeau 3k. Sper că te am făcut înțeles.
-
Beleuza,observ ca o discutie cu o persoana ca si tine ii pur si simplu fara rost,de ce nu vreti/vrei sa intelegeti ca nu toata lumea poate sa aiba tot ceea ce-si doreste cand vrea si cum vrea,ca si in viata reala,te adaptezi situatiei sau stai si te plangi si te vaiti in stanga si in dreapta.Tu chiar crezi ca acele persoane care s-au vaitat mai sus nu au testat cu alchimie full cand inca se putea face pe beta,of of,dar te inteleg,poate cu timpul o sa intelegi mai mult din ceea ce te inconjoara si o sa intelegi si faptul ca nu poti sa ai tot ceea ce iti doresti,trebuie sa te ADAPTEZI,fie ca vrei fie ca nu.Asa fiecare ar veni cu ceea ce isi doreste sa aiba caracterul pe care il joaca in plus fata de celelalte...O zi buna.
Se vede că nu ai caracter de sura, sura in pvp are la baza pătrunderea, câți la generala nu au sabie pe ei ? Toți ce au sărit cu gura aici, 3 4 câți sunt ei, toți sunt sura și se simt neîndreptățiți.
-
*editat
*Bebe.Strumph: Avertisment pentru insulta. Te rog sa iti controlezi limbajul afisat pe forum.
-
Nu e vorba de alchimie aici dar daca tot nu vreti sa intelegeti e clar ca ne racim gura de pomana. Si cat despre mersu la Carrefour dle Rapier nu o sa ma plang ca au schimbat locu produselor ma plang cand imi vinde un produs depreciat si sura este un caracter depreciat.
-
Inainte sa va certati intre voi mai bine uitati-va la sectiunea "sugestii" si spuneti-mi cate dintre sugestile noatre s-au implementat. Ati fost pe BETA doar "cobai". Eu am intrat, am citit si am scris pe forumul BETA din uk/us si absolut tot ce scriau jucatorii de pe beta a fost ignorat chiar si la ei "acasa" in Germania nu i-a bagat nimeni in seama. Credeti ca ii asculta cineva pe romani?
Beta a fost ca sa ne simtim si noi importanti sa spunem: "WOW! Chiar vor sa auda ce avem noi de spus" dar toate au fost DEJA implementate de ei inainte sa intram pe BETA iar BETA a fost decat un test la ceea ce au vrut ei sa implementeze.
Va certati degeaba. Jocul e asa cum e fie ca ne convine sau nu si parerea noastra a fost doar de fatada. -
Cine a fost prin templul zodiac sa ne spuna si noua ce si cum.E adevarat ca nu mai poti da buff decat daca esti in grupa cu samanul ? Si ce e cu imaginea de fundal de la ecranu de logare ca ii numeri pixelii la ce hd e
-
Cine a fost prin templul zodiac sa ne spuna si noua ce si cum.E adevarat ca nu mai poti da buff decat daca esti in grupa cu samanul ? Si ce e cu imaginea de fundal de la ecranu de logare ca ii numeri pixelii la ce hd e
este frumos , singur nu ai ce cauta acolo :))party de la 5 in sus sa faci ceva
-
Ce parere aveti cei cu sura am/war corp ,suntem farmeri adevarati sau nu ?
-
Toate bune si frumoase dar unde e calugarul ala ca nimeni nu-l gaseste:)) Si apropo ati facut warul corp varza si pvm .Isi ia damage la greu in mapele noi si era cat de cat decent inainte de updaturile astea:D
-
Pana la urmatoarea echilibrare farmam in templu. La cat de greu urca talismanele alea avem de asteptat.Pvm este de munca.Trebuie sa mai fameze cineva nu numai sa stea la pvp in map 1 sau ale zone. In templu doar un sura bine echipat poate face fata cat de cat.Si are de munca.Mai bine ne facem un bm sau ninja pvp si stam la farmat.
|Sunt anumite rezistente care-ti trebuie in templu? Ca de la etaj 2 te indoaie.Trebuie un grup format din 3 sura am un war aura un lycan ninja arc si saman dragon si leac.Ca sa mearga treaba.
Nici nu stiu ce recompense primesti. Ce trebuie sa faci pentru asta. -
Deci nu mai am de zis nimic, de ce au facut ca war corp sa ia atat damage, adica acum serios. Dupa ce ca la war corporal aveai doar atac si statea prost cu apararea, acum i-a scazut si mai mult apararea. Nu mai am de zis nimic, update-ul asta a fost facut in scarba.