Si fain schimbarea numelui la platose. "Platosa Firellium" Platosa de lvl 61 pentru lycan. Sau este o greseala de traducere?
Noutăţi - Versiunea 17.5
- grandtheftauto
- Closed
-
-
Te chinui ani de zile si faci un war corp cat de cat competitiv ca se stie ca e slab in comparatie cu sura si sa nu-mi spuneti ca depinde de iteme sau magii pentru ca am testat cu aceleasi iteme o sura am si rupe iar warul e varza:)) dar dupa ce am scos cat de cat si warul la liman acum veniti voi cu update-ul vostru si ma scoateti total din joc nu numai pvp dar si pvm.Multumesc Gameforge:)
-
Mda, vreau sa cresc 1 cont v2 si numai pot sa dau buff decat daca e in grupa :))) cine a gandit asta ori nu a jucat metin niciodata ori nu a avut ce face... in v4 ce fac cu war? trebuie sa cresc si samanca cu el? adio crescut conturi cu buff, in plus se pare ca patrunderea se vede si la mobi ca a fost redusa de aia toti se plang ca iau damage ptr ca defapt numai dau patrundere sa omoare mobi mai repede
asta dupa cateva teste pe care le-am facut acum
Nu stiu cine gandeste updat astea da na...terbuie sa faca ei ceva acolo...A scazut critica pe samanca de la 48 la 24.6 ce sa mai zic nu mai trebuie sa dai buff.... -
Detin un sura arme de lv 75,cu iteme mai mult decat decente dar niciodata n-am avut probleme in pvm pana la update-ul de astazi. Daca inainte faceam un DT run doar cu taisul activat, buff si 60% vampiri, astazi am avut surpriza sa nu rezist la etajul 5 desi aveam si armura activata. Damage-ul in metine a scazut, buff-ul forta dragonului a devenit aproximativ inutil..acest update a distrus jocul complet.
-
nici bufu nu mai e ce a fost :)))) s-a scazut valorile de la samanca :)))
Trebuie sa fac acum samanca si pentru farmer? nu de alta dar nu pot sa dau buff decat atunci cand sunt grupa...Inca o implementare ....
-
E si cazul meu.Pana acum bateam metine de 100 si aproape ca nu bagam red ca am si regenerare f buna si dupa mentenata a trebuit sa fug de vreo 3 ori de langa piatra si nu mi-a venit sa cred ca aproape muream.Si inca nu am testat pe alea de 105 pe care le bat de la lv 90 fara probleme,acum mor sigur!Si sincer nu stiu ce as mai putea pune pe mine asta e problema ca eram foarte bun in mapele noi aveam tot ce imi trebuia:)Deci acum cu ce compensez??
-
Au scazut buff-urile. Acum al m1 cu 90 int ai 9.1 la suta crt si 21 la suta binecuvantarea. Ii bun asa. Se vrea ca jocul sa fie un pic mai dificil. Asta inseamna sa nbe schimbam total strategia de joc. Adica sa investim iar timp si bani in joc. Nu stiu cat de multumiti vor fi toti cand isi vor da seama ca nu mai au aceeasi eficienta in pvp si pvm. Va trebui sa ne schimbam bonusurile de pe iteme (in unele cazuri) . Sa schimbam unele iteme de pe noi. Cel putin in v4 e la fel. Mi se pare chiar ca rezist ceva mai bine cu un sura am.
-
Eu raman de parere ca acest update este o bataie de joc. Singura multumire pe care o am in momentul de fata este ca nu am investit bani in acest joc...dar nici nu vreau sa ma gandesc la cei care au investit mii de euro sa duca un caracter la "extrem". Eu inteleg ca totul se rezuma la a face bani prin acest joc, dar ma asteptam sa evolueze intr-un mod diferit fata de ceea ce s-a implementat azi.
-
Scazut atacul la lycan cu 1k pe hit de aseara pana asta seara. Incredibil .... S-a distrus jocul cu modificarile pe critica si patrundere !
-
Este jalnic, cred ca o sa mai intru doar de Craciun,sa incerc sa resimt sentimentul din perioada anilor trecuti.Nu am cuvint, probabil cei de la Game Force sunt camicaze si vor inchiderea servarelor.Vorbesc din prisma unui jucator-donator.Va salut, mai stau pe aici sa urmaresc desfasurarea lucrurilor(de curiozitate).
-
vine acadedaua in curand ...nu va mai plangeti veti da la fel ca inainte cu acadea :)))
-
Doresc in primul rand ca acest topic sa ramana deschis, si sa ne lasati sa ne exprimam fiecare in mod civilizat opinia si parerile despre echilibrari si toate cele,
Voi incepe cu "Samanul" care era suportul nostru principal si singurul
Suntem o multime de jucatori nemultumiti in legatura cu schimbarea samanului, adica eu impreuna cu alte mii de persoane am creat samanul ca pe un suport, acuma eu ce fac daca vreau sa cresc separat ? Intru in grupa dau buff, ies si tot asa?
Acuma daca vreau sa cresc v4 ce fac trebuie sa cresc si Samanca?
Sper sa lasati acest topic deschis pentru Feedback care cu siguranta va fi oferit de fiecare jucator in parte care foloseste samanca ca buff doar...
Am rugamintea ca, daca acest topic va fi inchis, sa fie de @HalfOp , dar nu ar avea dece.
Va multumesc,
Sanatate toate cele bune,
CristianMtfk -
Cam asa ceva...sau fugi in cealalta parte a camerei sa nu se imparta xp si la samanca :))))
Ramane de asteptat.
-
Acum e prea tarziu sa ne plangem, deja s-a facut update-ul si poti intra in grupa, dai buff si iesi. In viitor o sa se schimbe dar pana atunci asta e cea mai buna solutie.
-
Dmg-ul la lycan pe parte pvm a scazut nesemnificativ... adica daca tinem cont de variatia de dmg nu prea se simte diferenta
Daca eu fara biolog de 92 si 94 cu lycan de 100 dadeam 12-12.7k in metine acum dau 11.7-12.3k in metin
Deci pe parte pvm dmg-ul nu e modificat wow... modificarea vine in pvp in schimb, unde echilibrarea de fapt e dezechilibrare, lycanului fiindu-i marite skilurile de atac de puncte status DEX VIT STR ... astfel ca desi e farmer si nu am arma pvp pe el decat niste gheare de 70+6 pc 18 p+4, daca inainte dadeam 12-13k pe suflu, acum dau 17k pe suflu ...In concluzie:
- Damage redus considerabil la lycan nu exista... din contra a fost marit
voluntar sau involuntar ... - Samanii se pare ca au acelasi dmg doar ca dau mai putina critica... partea cu bufurile pe grup nu e gandita deloc la modul pvp
Cand bufurile au fost implementate sa fie automat date grupului, s-a gandit cineva ce se intampla daca intr-o grupa de 8 sunt 2 mentali (unu pe sabie, altu pe maini), un ninja lame, unul arc si un lycan + 2 samani leac si un Zmeu?

Rezumat:
- Zmeul da ragetul la distanta dar cu acceasi raza extinsa de atac
- 2 samani leac regeneraza instant pv-ul grupei
- 5 caractere cat de cat puse la punct bat un regat intreg. este nevoie doar ca cei 2 samani leac sa fie in protectie sau sa nu moara
Sura bm se pare ca are dmg mult mai mare decat avea inainte...
Samanii zmeu au acelasi dmg doar ca nu mai e necesar sa se apropie de adversariEchilibrarea care s-a spus ca s-a produs nu este decat o mare dezechilibrare

- Damage redus considerabil la lycan nu exista... din contra a fost marit
-
Oare asta sa fie interesul? Sa te slabeasca in asa hal incat sa fii nevoit sa cumperi acadele si tot ce mai au ei pe site? E o chestie dar oare nu s-au gandit ca asta o sa decimeze jucatorii?Pentru ca daca nu rezisti in joc decat cu "suplimente" de pe site ,mai bine pass.Inseamna ca nu mai este un joc deschis pentru toti ci doar pentru cei care sunt dispusi sa investeasca bani grei nu asa ca noi ocazional:))E trist ca asa s-ar putea incheia "era metin2" Toti prevedeau ca jocul asta e pe moarte,ca se va inchide curand dar nu credeam ca asa va fi sfarsitul-de mana celor care l-au creat:)
-
update de cacao...nu inteleg la ce se gandesc acesti oameni care lucreaza la updaturi
tot jucatori vor fi scosi vinovati ca nu am participat la serveru beta ca ne plangem etc
nu vor apararea jucatori noi pe metin si doar se vor lasa multi
eu nu pot spune decat RUSINE GAMEFORGE -
Stii ce se va mai spune?Ca se plang doar cei slabi:) Dar as vrea ca cei din staff sa urmareasca chaturile pe toate serverele sa vada ce spun toti playerii nu numai noi care avem conturi si postam pe forum:) Poate nu toata lumea are acces sa-si exprime parerea aici din diferite motive dar parerile sunt unanime printre jucatori.Jocul asta a fost complet dat peste cap cu acest update si unii dintre noi nu mai sunt dispusi sa continue in conditiile acuale.
-
Durata skill redusa la binecuvantare ; 40% redus din forta dragonului + critica/patrunderea pe hit scoasa ; bufful care acum se foloseste doar in grup ,mai completati si voi pentru ca sunt sigur ca lista continua.
Iar samanul leac, dupa ce ca avea atacul fortat praf, au facut si accelerarea un skill si mai inutil, acum ridicandu-ti durata skill-ului. Cum sa gandesti asa ceva? Nu era de ajuns 1 skill inutil? hai sa fie 2 , ca nu strica.
-
Mai are rost ca acest joc sa fie jucat? Cred ca acest update a pus capac la tot. Cum sa vii dupa 11 ani si sa te gandesti sa scazi drastic magiile samanului si sa iti bati joc de munca multora, si aici nu e vorba doar de comunitatea romaneasca,e vorba de toate comunitatile. Am inteles, vrei sa echilibrezi caracterele dar nu scazi magiile samanului ca nu te incurca cu nimic, cu 140 inteligenta la P forta acum iti da doar 26% critica de la 50%.