Noutăţi - Versiunea 17.5

• Pot spune ca jocul inca merita jucat, totusi probabil au vrut sa nu mai se bazeze asa mult pe buff, probabil playerii sa poata rezista la crescut sa spunem fara buff.

La PVP playerii sa pot fi corecti ;) ii inteleg si stiu ce au avut in cap.

Au vrut ca playerii sa nu fie ajutati de toti samani la lupte generale / etc BUFF pls buff pls, si celalalt sa nu aibe buff.

Totul a vrut sa fie corect daca unul nu are buff sa nu aibe si celalalte nu unu sa aibe sa dea cu 50% mai mult altu nu, nu e corect.

Eu ii inteleg, nu ma deranjeaza update-ul joc pe Polaris si am level 40 War inca RUP PVP-ul fara probleme ;) nesimtind vreo diferenta, eu zic sa va obisnuiti nu schimba nimic aiurea ;) a fost adaugat pe toate serverele nu pe RO daca nu sau plans altii nu trebuie sa ne plangem nici noi.

Cum am spus au dreptate si bine au facut asta.

* > Te bucuri la o teapa aiurea, Dumnezeu iti da sa pierzi de 10 . 000 ori dupa ;) < *

& * > Alti ti-au dat tie, insa altii exact, nu acel om ;) < * &

& Experienta proprie ! :bday::bday::lol::rocketlauncher:

* Trag in tepari :sniper::stick::missilelauncher::minigun::missilelauncher::shit:

* Respect celor de nota 20.

• Ti se pare ca la lvl 40 faci mare pvp? Serios? La ce batai generale sa asisti la nivel 40? Pt tine e normal sa nu fie nimic schimbat, inainteaza in lvl, apoi o sa vezi.

• Propun un minut de reculegere in amintirea unui caracter disparut din metin2 , samanul.
    Mai propun si un mini event de sarbatorire a caracterului lycan Feminin cu observatia ca trebuie modificata rasa ..saman=lycan .
    ori saman ori lycan ..acelasi mod de buff acelasi caracter cu alte denumiri si infatisari.
    Fara carnet de sanatate nu mai primim ingrijire de la samani .. si oricum mai mult de 7 pacienti nu sunt admisi. Rugam nu insistati.Nu comentati.Nu ridicati plangeri ca oricum nu contati ..Sindromul mioritic e inca viu.
    Urat .. mult prea urata decizie. 1 mare dislike4ever GF ! :puke:

• Nu erau necesare atatea schimbari inutile, mai ales cel cu grupa la saman si scaderea skill-urilor de buff.Lycanul inca are dmg mare pvm, nu l-au schimbat foarte tare, de restul claselor nu stiu ce sa zic, nu am testat inca dar lumea se plange de war corp, samanul leac e la mare cautare, iar de templu nu prea a trecut nimeni de primele etaje :stick:

• Bine ca 10 ani am putut da buff si fara grupa.. Si acuma brusc s-au gandit sa strice treaba, si pe langa asta acum forta da in jur 13-14% critica ... S-a dus farmul, crescutul, etc... o sa stam mai mult map1 sa facem comert si sa ne plangem de acum :D ..
    PS: un prieten vinde samanca de 75 pe un pachet de tigari :dead:

• Asta e bataie de joc , m-am chinuit luna asta de numa sa fac P forta pe buff sa imi deie 46-47% critica si azi ma trezesc cu 25 ... parca mi la facut m1 , l-am pregatit sa cresc in v4 cu war corp , acum chiar mi sa loat chefu de joc

• macar la cuplurile care au nunta sa se poata da buff fara a avea grupa creata,dar vad ca nici la asta nu s-a gandit si de ce nu pot da reflexia la playerii din grup?

PS: imi place skilul modificat la ragetul dragonului,deoarece poti da skilul de la o distanta destul de mult.nu mai trebuie sa luptam aproape de adversar.

revin cu feedback-ul la sura .

Edited once, last by desire ().

• Eu cred ca persoanele care au venit cu aceasta idee nu s-au gandit ca exista si samani care cresc singuri si se bazeaza pe critica oferita de ajutorul dragonului.Pe langa faptul ca era mult mai greu sa cresti samanul singur decat orice alt caracter, acum am devenit brusc si mai greu de atat.Mi se pare cam ignorant din partea oricui este in pozitia de a lua asemenea decizii fara a considera feedback din partea jucatorilor in prealabil.
    Parerea mea este ca aceasta "echilibrare", daca o putem totusi numi asa, trebuia aplicata claselor superioare.Am citit anterior in mare si alte postari din acest thread si inteleg ca nimeni nu este multumit.Intr-adevar, este greu sa ii multumesti pe toti, intelegem asta, dar poate ca s-a exagerat de data aceasta.
    Toate ca toate, faptul este consumat si va trebui sa ne reorientam cu totii din pacate. :)
    O zi buna!

• Ajutorul Dragonului are valori diferite daca samanul il da pentru el comparativ cu bufful pe care il da pe grupa....este mai mare valoarea de ajutor pentru tine ca si saman decat cea pe care o dai celor din grupa (parca era 39% daca iti dai tie si 24% celor din grupa...nu mai stiu valorile exacte). Deci s-au gandit ca exista si samani care cresc singuri, au avantajat caracterul in sine. Ce au vrut sa faca a fost sa creasca importanta samanului ca si clasa si sa ii ajute pe cei care joaca pe saman nu pe cei care au cate un saman ca sa isi dea buff cu el si in rest il "parcheaza" in map1 sau nu intra pe el. Am vorbit cu cativa samani si pentru ei cred ca este mai bine. Acum chiar VOR FI CAUTATI si va fi nevoie de samani activi adica de conturi pe care joaca cineva ca si caracter principal. Pana acum lumea isi facea cate un saman ca sa joace individual si sa nu depinda sau sa se bazeze pe altcineva. Webzen a vrut sa aduca mai multa importanta jocului in grup si sa reduca individualismul.

Da, samanului i s-au scazut unele efecte asa cum s-au scazut si altora dar fata de cum era inainte are niste avantaje fie ca vedeti sau nu (avantaje pentru cel care joaca pe saman nu pentru voi care beneficiati de ei):
    - valoarea procentuala la ajutorul dragonului este mai mare pentru sine decat pentru cei din grup
    - da buffurile pe grupa si NU MAI PIERDE TIMP sa va dea voua buff cand se bate sau este in activitati PvM....da si mie buff...da de ce nu am fortza?...da am murit da si mie buff...nu mi-a prins buff mai da odata...etc. Vi se pare cunoscut? Mie da. Si samanul statea sa va caute sau sa va selecteze din grupa si sa va dea buffuri (care mai si esuau uneori), pierdea CU FIECARE din voi secunde pretioase in care era poate omorat sau putea face altceva. Acum nu mai trebuie sa faca asta. Isi da buff si toti de langa el primesc si ei automat. Fara stress, fara sa piarda timp fara sa va caute
    - cu urmatoarea versiune se va implementa SI posibilitatea de a da buff individual celor selectati nu doar celor din grupa. A si fost anuntat ca nu a fost timp sa se integreze aceasta modificare de acum. Deci vor avea si modalitatea de a da buf ca acum SI de a da buff pe grupa...
    - ragetul acum este skill de distanta...este incredibil de tare acest skill. I-au marit si raza acelui cerc asa incat prinde mai multi inamici, au crescut sansa de foc la el pana pe la 92% din ce vazusem pe beta cu full INT, si da de la o distanta destul de mare (cam ca cea de la care dai talismanul)
    - au micsorat timpul de incarcare al ragetului si acum poate fi dat mai repede
    - aruncarea dragonului te arunca pe spate acum si te ajuta sa fugi cat adversarii sunt la pamant
    - in PvM samanul dragon foloseste teoretic clopot care are si atacul fizic mai mare. A primit bonus de 10% ca si specializare de arma daca foloseste clopot deci si aici are un avantaj comparativ cu acum.

Cine joaca pe saman vede aceste lucruri, cei care nu sunt multumiti sunt in majoritate cei care au saman ca si caracter secundar pentru buff. De ce vedeti doar cele cateva aspecte negative? Singurul de care striga toata lumea nemltumita este scaderea procentului de ajutor...asta in conditiile in care oricum critica in PvP nu mai este ce a fost...deci aici nu conteaza CHIAR ASA MULT ajutorul asa ca nu ar trebui sa va plangeti. Ca nu este un dezavantaj la buffer faptul ca aveti sansa la ceva care nu mai e asa cautat. Si oricum AVETI o sansa chiar asa redusa...puteati sa nu aveti deloc. Iar in PvM critica e tot 2x asa ca acolo conteaza si ajutorul asa mic cat este

Don't force it...take a bigger hammer !

Edited 6 times, last by Rapier ().

• Iti multumesc mult pentru clarificare.Nu mi-a trecut prin cap sa imi dau doar mie.Sunt curioasa insa daca valoarea de acum coincide cu cea anterioara totusi, voi afla mai tarziu.Cu toate astea, consider in continuare ca sunt anumite caractere ce aveau nevoie de un mic boost, exemplu pe langa saman ar fi si ninja arc.Bineinteles, asta este desigur parerea mea.Dintotdeauna am vazut egalitatea dintre clase un lucru ce este de la sine inteles la inceputul jocului.Nu ma incanta aceasta strategie de a te baza pe jucatorii curenti in favoarea aducerii altora noi, iar aici nu ma refer la parteneriatul cu Steam, ci la implementarea acelui "ceva", lucru ce nu neaparat va usura jocul, ci il va scoate din monotonie pentru jucatorii de nivel mai mic.

• In unele privinte e jale acest update. Licanul da cam la fel , unii spun ca dau mai tare pe skil si mai putin pe hit deci mari schimbari la lican nu sunt.
    Nu am apucat sa testez patrunderea in pvp cu sura arme sau war corp. Daca a testat cineva patrunderea in pvp poate sa ne zica si noua cum este

• topic-uri unite . Atat timp cat este deja un topic pe aceasta tema, nu consider a fi necesar un altul. Pastrati totul intr-un singur loc, pentru a nu fi nevoit sa alerg prin x locuri pentru feedback :) Mersi.

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg

• Na acum vedeti de ce am zis sa asteptati sa vedeti cum este in loc sa fiti nemultumiti? Pana mai ieri toti urlau ca se lasa de lycan, ca a devenit inutil, ca l-au facut praf si strigau ca sura BM si arcasul sunt "zei"...si uite ca dupa nici o zi de la implementare nu am vazut PE NIMENI sa se planga de BM sau arcas in schimb spuneti ca Lycanul da mai tare. Pai cum...acel Lycan de care voia sa se lase toata lumea? Ala praf? :lol:

Don't force it...take a bigger hammer !

• Au rupt likanu in 2 daca pana acum dadea 5k pe suflu acum da 8.....oare exista cineva la webzen care se plictiseste asa si zice ia sa mai rad putin de prosti care joaca metin...

• Na acum vedeti de ce am zis sa asteptati sa vedeti cum este in loc sa fiti nemultumiti? Pana mai ieri toti urlau ca se lasa de lycan, ca a devenit inutil, ca l-au facut praf si strigau ca sura BM si arcasul sunt "zei"...si uite ca dupa nici o zi de la implementare nu am vazut PE NIMENI sa se planga de BM sau arcas in schimb spuneti ca Lycanul da mai tare. Pai cum...acel Lycan de care voia sa se lase toata lumea? Ala praf? :lol:

Rapier zilele trecute pe forum mai nimeni nu s-a plans de lican ci DOAR de patrundere si aici s-au plans cei ce detin Sura AM si War Corp.
    Si de lican stiu persoane care s-au plans pe joc si care se plang si la ora actuala dar sa nu uitam ca si arcasului i s-au dat destul de multe.

• Lycanul a ramas la fel de forta ca si inainte de update. Nu e nicio schimbare majora la el, un pic dmg in - si ceva patrundere luata dar da la fel de bine.

• Am un war aură lvl 120,farmer convins,cu care am fost ieri in pădure împreună cu colegii de breaslă.Se simte considerabil faptul ca s-a scăzut sansa la o lovitura critica,asta afectând in mod direct si absorbția de pv care nu mai regenerează aceeași cantitate de pv.Sunt conștient ca warul corporal nu e așa de rezistent in general si m-am împăcat cu gândul,dar mentalul cu alchimie strălucitoare/excelenta care dădea mantii lejer pe platoul cu distrugători unde făceam roua,murea la 50-75% din monștrii pe care-i aduna înainte si asta nu pare chiar in regula.
    Un alt subiect despre care vad ca s-a vorbit foarte puțin,ar fi templul zodiac.Ceva informații in plus n-ar strica.De exemplu, ce bonusuri sa folosim,cum obținem cuferele...eu am reușit sa schimb insignele numai pt obiecte de upgrade.De unde facem rost de noile pandantive?