Noutăţi - Versiunea 17.5

• Ne poate explica cineva ce reprezinta simbolul din dreptul numelui la anumiti monstrii??
    Ex: in map2 la soldatii vantului negru apare un simbol verde, la fel si la esoterici din vale, la mobi din dt apare un simbol mov, nu am vazut sa specifice asa ceva in lista de schimbari!

Who am i :?: None of your business :!:

• Ne poate explica cineva ce reprezinta simbolul din dreptul numelui la anumiti monstrii??
    Ex: in map2 la soldatii vantului negru apare un simbol verde, la fel si la esoterici din vale, la mobi din dt apare un simbol mov, nu am vazut sa specifice asa ceva in lista de schimbari!

Simbolul ala reprezintă elementul fiecărui monstru (foc,fulger,gheață..),ca sa știi ce pandantiv sa folosești împotriva lor

• Na acum vedeti de ce am zis sa asteptati sa vedeti cum este in loc sa fiti nemultumiti? Pana mai ieri toti urlau ca se lasa de lycan, ca a devenit inutil, ca l-au facut praf si strigau ca sura BM si arcasul sunt "zei"...si uite ca dupa nici o zi de la implementare nu am vazut PE NIMENI sa se planga de BM sau arcas in schimb spuneti ca Lycanul da mai tare. Pai cum...acel Lycan de care voia sa se lase toata lumea? Ala praf? :lol:

Pai da Rapier, dar pentru tine ce înseamnă echilibrare? Pentru mine echilibrarea consta atât în pvm cât și în pvp.. Likanul l-a făcut mai puternic, șamanul, ninja arc și BM ul vor domina pvp ul. S-a plâns că likanul da prea tare, ce au făcut? L-au făcut să dea și mai tare? Părerea mea este că mai bine îl lăsau cum era înainte.

• Buff-ul trebuia scazut in felul urmator, fata de ce dadea inainte de update : o scadere cu 20% daca pentru cei casatoriti , 20% pentru cei din grupa si 30% pentru cei din afara grupei.
    Daca o samanca inainte de update oferea 50% critica pe ajutor, dupa update ar fi trebuit sa ofere 40% sotului , 40% celor din grupa si 35% celor din afara grupei. Iar cand isi da singura buff , 50% . La fel si binecuvantarea.
    Asta e parerea mea, sunt de acord ca trebuia putin scazut , influenta foarte mult , dar e ceva prea exagerat, mai ales cu grupa. Din pacate , cei din echipa tehnica GF sunt mult mai ,, inteligenti '' decat noi si stiu mai bine ei ce decizii trebuie luate.

• Nu inteleg cum la voi da lycanu mai tare de la update. Am lycan de 75 si inainte dadeam in metine de 90 3000-3100 si acum dau 2800-2900 si la pvp pe cont lvl 1 dadeam 14000-15000 si acum dau 12000-13000

• Un prieten de 54 dădea în mine pătrundere de 1,5k,acum dă 500 :) .Critica la PvP nu mi s-a părut a avea modificări,am dat în zona de război 11k cu puterea vieții într-un caracter,după ceva timp,în același caracter am dat 22k,deci fix dublu,ca înainte.Nu știu exact ce au făcut la mobi sau doar la war corp și sura arme?!Acum după 3-4 grupe de mobi la un metin de 100-105 trebuie să fug cu warul că mă omoară,înainte stăteam cu toate grupele pe mine,având 20% absorbție PV și nu era nevoie să fug.La fel și pe sura arme,am văzut destui în catacombe care mureau la mobii de lângă statuie :)),asta cu skill-urile pe ei și folosind licori roșii.Iar când am venit și eu cu sura am de 75 catacombe am constatat că era adevărat: iau dmg de cel puțin 2 ori mai mare de la mobi.Nu știu ce să mai zic,nu cred că era prevăzut în acest update scăderea rezistenței caracterelor în PvM.DMG-ul la war corp și sura arme,din fericire,este la fel,nu dau mai puțin,iar critica este,cum au și spus,nemodificată în PvM.Dar nu mi se pare deloc normal să iau de 2-3 ori mai mult DMG de la mobi,mi s-a dus tot cheful de farmat în beta la metine. :shit:
    Legat de templul zodiac,mi se pare foarte greu de trecut și de etajul 2,asta combinată cu DMG-ul mărit pe care îl încasează warul corporal,am murit la 4-5 mobi la etajul 2,la lv 92,echipat foarte bine PvM.În mare parte,update-ul a stricat multe lucruri în joc,dacă în curând nu vor repara rezistența în PvM,în special la war corp,nu va fi bine deloc.

Our home

• Nu inteleg cum la voi da lycanu mai tare de la update. Am lycan de 75 si inainte dadeam in metine de 90 3000-3100 si acum dau 2800-2900 si la pvp pe cont lvl 1 dadeam 14000-15000 si acum dau 12000-13000

Uneori trebuie sa citești ce te ajută să dai mai tare(mă refer la status), nu ai cum sa dai cat un likan de 120. Cu 2 zile înainte de update un likan de 120 dădea 5,5k iar acum da 8k.

• Uneori trebuie sa citești ce te ajută să dai mai tare(mă refer la status), nu ai cum sa dai cat un likan de 120. Cu 2 zile înainte de update un likan de 120 dădea 5,5k iar acum da 8k.

Tu vorbesti din auzite ori sunteti toti ofticati ca nu aveti aparare vs lycan si vreti sa scada detot dmg la lycan sa nu va mai cumparati aparari. Toti lycani pe joc zic ca au scazut dmg cum a scazut si la mine si numa pe forum vad ca le creste dmg

• Uneori trebuie sa citești ce te ajută să dai mai tare(mă refer la status), nu ai cum sa dai cat un likan de 120. Cu 2 zile înainte de update un likan de 120 dădea 5,5k iar acum da 8k.

pai ce s-a facut implementare strict pt conturile de 120 ? 8|
    Eu la 61 dadeam in metin 6k citica (metin de 85) acum 5,3 .... la pvp pe skil se simte cam -1k din dmg initial iar pe hit -200
    ...poate ne arati si noua un test unde acel cont dadea mai putin inainte iar acum da mai mult ?(

• Am 60 colți, scut + safir excelent cu apărare likan. Acel likan de 120 îmi dădea 5,5k iar aseară am testat și mi dădea 8k.Iar tu la 61 respectiv cel de 75, nu aveți statusul full, unde cred că în mare parte v ar ajuta și ala.

• Va las sa dezbateti cat doriti intre voi care e mai "zeu" si care mai "muritor" eu nu ma mai bag. Intre timp insa am vazut jucatori carora nu le sunt clare anumite aspecte in noul Templu Zodiac si au spus ca sunt bug-uri.

As dori sa va ajut si sa nu va apucati sa faceti raportari de bug-uri pentru ca, din ce vad, majoritatea nu prea stiti ce este pe acolo. Mecanismele de atac in Templu Zodiac snt schimbate fata de standard in felul urmator:

- exista situatii in care anumiti mobi TE DAU JOS DE PE CAL/MOUNT. Este specific acelor mobi, este un nou tip de atac si exista BONUS contra acestui efect care se poate prinde pe noile pandantive (10% rezistenta la acest efect). Nu se vede nimic decat ca esti "pe jos" sigiliul mount-ului ramane pus pe tine si dupa cateva secunde te urca inapoi automat pe mount/cal
    - mobii te ataca IMEDIAT dupe ce ai inviat, chiar si in intervalul acela de 1-2 secunde cand erai invizibil. Acum mobii te "vad" imediat si dau in tine fara sa mai treaca timpul respectiv.

Aceste aspecte SUNT INTENTIONATE si NU SUNT CONSIDERATE BUG. Asa functioneaza in templu. Damage-ul considrabil mai mare dat de mobi este datorat modificarilor facute la critica si patrundere care afecteaza nu numai modul in care VOI dati critica si patrundere dar si modul in care primiti critica si patrundere de la mobi. In PvM critica a ramas 2x damage deci si voua mobii va vor da critica dublu fata de normala iar patrunderea data de mobi va anuleaza apararea. Daca nu aveti si rezistenta impotriva unui anumit mob, normal ca da tare in voi. Inainte era calculat altfel.

Bafta

Don't force it...take a bigger hammer !

• Am 60 colți, scut + safir excelent cu apărare likan. Acel likan de 120 îmi dădea 5,5k iar aseară am testat și mi dădea 8k.Iar tu la 61 respectiv cel de 75, nu aveți statusul full, unde cred că în mare parte v ar ajuta și ala.

poate au schimbat cum se calculeaza dmg pe aparari dar pe cont gol s-a redus dmg.

• Toate ca toate. Personal nu am mai frecventat jocul in ultima perioada din diferite motive , vreau sa imi da-ti si mie niste sfaturi ce caracter merita jucat (STRICT PVM) , am o aura de 75 P M8 M8 M8. mersi anticipat!!!

• Este absolut penibil ce se întâmpla cu bufful, ce se întâmpla cu pătrunderea dar mai ales cum au reușit sa distrugă un caracter de o astfel de importanță cum este warr corp. Înainte cu al meu warr făceam față pvp( fara sa am cine știe ce itm pvp) dar mai ales pvm (unde am investit) acum am intrat in zona de război si un ninja m-a pus in cap doar dintr-o ambuscadă iar pvm unde chiar ma simt prost pentru ce se întâmpla daca înainte rezistam catacombe fără probleme acum ma da jos constant trebuie sa fug sa mor iar acest lucru scade productivitatea in pădure de asemenea spărgeam metine foarte ușor de la 75 acum la 78 stau mai mult pe fugă la metine de 90 este penibil.
    Spun ca warr corp este un caracter important de care nu trebuie sa se bată joc nu doar pentru ca este un caracter conceput pentru farmat dar prin prețul crescut la aura cc susține economia si ajută chiar si caracterele de lvl mic să crească venitul propriu.
    După acest update prețul aurei va scădea drastic chiar ar ajunge la un sfert deoarece nu se mai merită sa ai warr aceasta depreciere a valorii aurelor va cauza destul de rapid distrugerea si mai accentuată a pieței

• Va avea loc maine o mentenanta.Din descrierele problemelor propuse de Half se pare ca se va lucra putin la dmg-ul dat de mobi.Speram ca se va rezolva.Sincer sa fiu ar fi trebuit ca aceste lucrari tehnice la dmg sa aiba loc acum cativa ani.Deja s-a ajuns ca unii bosi considerati extrem de puternici si care se faceau in grup de minim 6 playeri azi sunt batuti cu sabie de lvl 1 sau chiar cu pumnul. Spiritul de echipa a disparut total de pe joc. Rasele nu sunt echilibrate deloc.Ma refer strict aici la numar playeri care joaca pe o anumita rasa. Nu prea vezi asta pe alte jocuri asemanatoare metin2.
    On: Sunt extrem de curios ce event vom avea incepand de maine. Ma mir ca inca nu au fost anuntate detaliile despre event si nici oferta din IS.

• Hai sa zicem ca acest update are si lucruri bune asta sa nu zica lumea ca sunt gica contra. Dar odata cu partile bune au distrus si ce era bun inainte.

• Au stricat caractere in pvm
    • Au stricat caractere in pvp
    • Au stricat bufful
    • Au stricat calculul la patrundere si critica

Aceasta echilibrare e mai mult o dezechilibrare din punctul meu de vedere. Si cum totul este" perfect "dupa atata timp de testat tot nu au reusit sa nu faca ceva bine si acum fac mentenanta ca moobi dau dmg aiurea

• Hai sa zicem ca acest update are si lucruri bune asta sa nu zica lumea ca sunt gica contra. Dar odata cu partile bune au distrus si ce era bun inainte.

• Au stricat caractere in pvm
    • Au stricat caractere in pvp
    • Au stricat bufful
    • Au stricat calculul la patrundere si critica

Aceasta echilibrare e mai mult o dezechilibrare din punctul meu de vedere. Si cum totul este" perfect "dupa atata timp de testat tot nu au reusit sa nu faca ceva bine si acum fac mentenanta ca moobi dau dmg aiurea

Foarte corect !!!
    Aseara m-am batut putin... eu am o mizerie de alchimie opaca pe cont, mai buna am pe farmer decat pe contul pvp, si totusi trebuia sa dea 2 samance, un bm cu excelent de diamant si un lycan cu excelente pe el in mine ca sa pic :)

Pe plan pvp, o sa ne batem ca prostii daca fiecare grupa are un leac in echipa :) faza cu critica si patrunderea strica mult . Este frumos sa rezisti, dar care era miza jocului pana la acest update? Dmg-urile ... sa dai mult si sa nu primesti la fel; sa dai una sa cada 3... acum dau 3, nu cade 1 :) Sa vad acum cine bate la generala jucatori ca nightfurry, bitzanu, guru, badady, ninjalowrd, gargoyle, mai ales daca au si un leac in grupa.

Dupa ani de batai generale, jocul din nou se va orienta din nou strict spre 1-1... in final cineva trebuie sa moara si doar la 1-1 se mai moare acum, bataile generale devenind o risipa de yang si jd-uri

• roua de critica/patrundere devine inutila in pvp
    • critici/patrunderi devin inutile in pvp
    • Bratara lacrima inutila in pvp

Inca un fapt ce ar mai trebui luat in vedere ptr un viitor mare update sunt pietrele anti-magie

S-au implementat pietre anti-magie pentru ca era prea multa aparare magica pe joc datorita costumelor... costume care de 2 luni nu au mai fost bagate. Poate ar fi bine ca aceste costume sa pice din cufere bosi sau sa fie cumparate de la un npc ori luna de luna sa fie bagate pe site sau sa fie pe site permanent :)

Pietrele anti-magie sunt permanente , costumele nu :) Clasele magice beneficiaza de reducerea apararii magice permanent pe cand apararile impotriva claselor magice nu sunt permanente. In momentul de fata, nici o alta clasa nu poate face 1-1 cu un sura bm daca nu are costume. Teoretic te bati 20 aparare vs 60 ... nu mai socotim protectia intunecata...

Se vrea echilibrare? Cea mai simpla echilibare posibila era in felul urmator :

Dar bineinteles, ar fi afectat partea de marketing, profitul ar fi scazut etc etc... ultimele 2 mari update-uri au fost negandite si parca au fost facute total impotriva jucatorilor care sustin comunitatea prin prezenta si/sau cumparare de servicii (unii o mai numesc "donatii") :)

Edited once, last by kenShyn ().

• acum daca 2-3playeri ca cei enumerati de tine au in grupa saman leac pot sa bata jumate de regat. Nu vreau sa vorbesc de altii dar stiu din proprie experienta cum rezista gargoile inainte de update. Acum un sura am si war corp nu mai sunt ce au fost in pvp datorita faptului ca au umblat la patrundere. Daca warul corp are 4 skiluri de atac ,sura are 2 si dmg mic si pe hit.
    Asa au gandit ei echilibrarea au facut unele caractere prea bune altele prea slabe , eu unul am zis de acum cateva zile ca sura bm va domina pvp.

Edited once, last by Beleuza ().

• dupa niste cautari pe forumurile altor comunitati vad ca multi se plang de lipsa patrunderi in pvp.
    Pe forumul german am gasit un anunt cum ca s-a remediat problema dar cred ca era vorba de pvm..