Echilibrarea, sau ma rog, noua versiunea clar nu se va anula, sau schimba momentan, si nu cred ca se vor face nici retusuri sau ajustari in pvm, ca de pvp sigur nici nu se pune problema. E adevarat, de la mentenanta de vineri, nu s-au schimbar prea multe in ceea ce priveste patrunderea de la mobi, in mapa beta tot 1k iau patrundere. As putea sa incep sa ma plang, dar stiu ca nu se va schimba abosolut nimic, de ce s-ar schimba acum? cand au fost n versiuni si tot nu s-a tinut cont de ceea ce au spus jucatorii, indiferent de trimiterea feed-back-u-lui sau nu, tot ce-au vrut ei au facut. Metin2, a devenit de mult un joc doar pentru profit, desi e free2play. Eu unul, de iarna trecuta de cand m am reapucat, n am mai vazut un jucator nou, ci din contra serverul din ce in ce mai nepopulat.
Evolutia jocului, este din ce in ce mai proasta, si se indreapta spre colaps incetul cu incetul. Si totusi, unii dintre noi sunt si vor ramane aici, cat timp? vom vedea. Mi-ar fi placut, ca noul up-date sa aduca o noua revitalizare jocului de care are atata nevoie, dar din ce observ eu(parerea mea personala) ,cu fiecare versiune nou implementata gameplay-ul se strica tot mai mult, din asta rezultand si disapritia jucatorilor.