Noutăţi - Versiunea 17.5

• Foarte dezamagitor acest nou update, daca pana in update bateam metine pana la lv 65 (cu war corporal lv 40 P aura) acum nu ma mai aproprii de cele de 65 deoarece primesc foarte mult damage, sper ca totul sa se reglementeze sau mai bine sa se anuleze aceasta echilibrare pe parte de PVM pana se regandeste totul de la capat.

E normal, s-a modificat damage-ul luat in functie de nivel si apararea la mobi este in functie de nivel, bate la metine de level 40+ nu te obliga nimeni sa bati la metine de level 65.
    Inainte va plangeati ca de ce unii pot bate metine de 70 la lvl 35 acuma va plangeti ca nu puteti sa le bateti, mereu aveti ceva de comentat la fiecare update, in concluzie update-ul mi se pare bun, si nu se vede mare diferenta cu exceptia sansei de lovitura critica de la shaman care a scazut la 20% dar e bine si eu unul sunt multumit.

• Se plang de noua implementare razboinicii corp,sura arme si samanii.Si nu toti dupa cum sublinia cineva.Dupa parerea mea se plange clasa de mijloc a jucatorilor,cei care nu au inca excelente,cei care nu au bagat mii de euro in joc dar care au iteme ce le permit sa nu se faca de ras pe joc la nivelul pe care il au si sa ramana competitivi.Si nu credeti ca de fapt este clasa cea mai importanta a jocului? Fara aceasta clasa de mijloc si doar cu o mana de jucatori de elita care inca isi vad pasivi de joc, pe care inca nu ii afecteaza noua versiune atata timp cat mai au euro de investit , cat credeti ca va mai rezista metinul? Poate nu se va termina intr-o luna,poate nu in 2 luni,dar in maxim jumatate de an piata pe joc se va prabusi nemaiavand cine sa o sustina ,raman incepatorii si elita .Primii nu vor avea niciodata banii necesari sa faca fata la un joc asa cum a devenit metinul acum,iar cea de-a 2a categorie nu va mai avea cui sa vanda nimic pe joc. Inca inainte de aceasta echilibrare lumea se plangea ca piata e la pamant,ca nu mai are cui vinde,stati sa vedeti ce va fi dupa ce se vor lasa cei afectati de aceasta schimbare,piata se va destabiliza total.Intr-adevar pare sfarsitul jocului metin2 daca nu se actioneaza in alt sens.

• E normal, s-a modificat damage-ul luat in functie de nivel si apararea la mobi este in functie de nivel, bate la metine de level 40+ nu te obliga nimeni sa bati la metine de level 65.Inainte va plangeati ca de ce unii pot bate metine de 70 la lvl 35 acuma va plangeti ca nu puteti sa le bateti, mereu aveti ceva de comentat la fiecare update, in concluzie update-ul mi se pare bun, si nu se vede mare diferenta cu exceptia sansei de lovitura critica de la shaman care a scazut la 20% dar e bine si eu unul sunt multumit.

Atata timp cat pana in update bateam orice metin din aproprierea nivelului meu normal ca ma simt revoltat,normal ca am pretentii atunci cand bagi bani in acest joc (nu, nu am fost obligat). Aveam niste asteptari de la acest update, dar e jalnic.

• Ca sura, singura problema este in pvp. In rest a devenit singura clasa care rezista foarte bine in pvm. Singura care mai poate fi lasata sa bata pe auto in v4 sau catacombe. Inainte il lasam pe auto cu 30 sageti m10 teama 30 daune pv si rezista fara sa consume mult red.Acum cu 85 sageti G10 teama 30 daune pv si termina red-ul in 1-2 ore.Da tot merge.Restul oare ce fac? Incep sa vad echilibrarea.Dar va mai dura pana ce se aseaza lucrurile. Oamenii tanjesc dupa schimbari dar devin nervosi atunci cand schimbarea nu le convine.Aici ma includ in special pe mine.

• :dash::dash::dash: Daca inainte fantoma tigrului o omoram fara probleme cu aceleasi iteme pe care le am si azi dupa implementarea versiuni 17.7 va anunt ca azi ma rupe in doua fantoma tigrului.DA !!! au echilibrat rasele in pvm :clap: ,ca parca asta ne interesa pe noi un echilibru al raselor in pvm. In loc sa faca acest echilibru in pvp unde acolo este o mare problema GF s a legat de pvm ul pe care il mai aveam si noi frumos si il jucam cu drag.Am pe droperul de la fantoma tigrului alchimie,khan,item cu 2kpv,arma beton si alte iteme super bune si sincer va spun ma rupe in doua.Din nou pacat de jocul acesta ca a fost frumos si usor GF il strica prin implementarile acestea aduse de pe jocurile private,scuze cuvantul privat,dar asta este situatia.Succes celor ce le place noua versiune de metin.

La revedere metin2ro

• De fapt cred ca nimeni nu a zis ca nu mai merge,ca e imposibil.Problema este ca dupa atata munca ,bani ,timp si nervi investiti ,toate ca sa iti faci viata mai usoara pe metin,pentru ca toti ne dorim asta de fapt -sa ne fie mai usor ,acum noua implementare ne-a dat cu cativa ani inapoi.Si aici ma refer strict pvm pentru ca aspectul pvp nu prea m-a interesat,si mai ales acum nu mai prezinta nici un interes ,deci s-a realizat exact contrariul a ceea ce s-a vrut.Imi spuneam ca atunci cand voi fi aproape de lv maxim pe joc voi investi serios si in pvp dar acum nimic nu mai are sens:)

• De fapt cred ca nimeni nu a zis ca nu mai merge,ca e imposibil.Problema este ca dupa atata munca ,bani ,timp si nervi investiti ,toate ca sa iti faci viata mai usoara pe metin,pentru ca toti ne dorim asta de fapt -sa ne fie mai usor ,acum noua implementare ne-a dat cu cativa ani inapoi.Si aici ma refer strict pvm pentru ca aspectul pvp nu prea m-a interesat,si mai ales acum nu mai prezinta nici un interes ,deci s-a realizat exact contrariul a ceea ce s-a vrut.Imi spuneam ca atunci cand voi fi aproape de lv maxim pe joc voi investi serios si in pvp dar acum nimic nu mai are sens:)

Mare dreptate ai sa stii legat de pvm. In trecut cand nu existau bonusurile de azi abia de spargeai un metin,iar azi stai sa dai o aura sabiei la un metin in Gautama de 2 ori pana se sparge.Inainte de implementare dadeam un dmg in metinele din Gautama de 10k iar azi abia daca mai dau 6k :dash: .Degeaba am eu pe mine tot felul de iteme,alchimie,pet uri,khan si alte cele de folos pe joc ca abia daca mai dau 6k :dash: Asta este cine mai joaca trebuie sa investeasca iarasi in metin si tot asa in continuare ca pe urma lor mai jucam si noi restul.Sa vedeti cand vine versiunea cu lvl maxim 150 :thumbsup:

La revedere metin2ro

• Nu postez des pe forum, dar acum nu ma pot abtine.
    Eu unul sunt war corp lv 95 cu set full v4 , saman lv 86 full int P, alchimie si pet razador cu 3 skiluri.
    Despre PVP nu o sa vorbesc ca nu prea sunt cu duelurile, in schimb schimbarea in PVM m-a afectat foarte mult.

In v4 nu reusesc sa mai fac fata deloc si am pe mine full, pana la aceasta versiune reuseam sa iau o camera full se setaou rosii cu comandanti in ea, acum abia iau prima camera din v4.In beta nu mai zic ca la metine imi dau DMG la greu si pana acum bateam orice metin si nu luam DMG DELOC. Despre bosii din beta trebuie sa mentionez ca nu pot sa ii mai omor, dau MULT PREA TARE, EXAGERAT DE TARE cand raman cu putina viata. Acest lucru nu e normal ca pt un war cu itm, alchimie si pet sa nu faca fata in beta. Practic am cont degeaba de lv 95 pe metin ca nu pot sa farmez cu el. La DT nu am incercat sa vad daca il mai fac, dar chiar o sa incerc deoarece am citi postarile voastre de mai sus.

Cu conturile mele de lv mai mic, farmerele, la fel nu mai bat nimic, ma duc la bo, v2 etc, sa ma ia naiba ca nu pot sa fac fata deloc.Unde ajung sa farmez acum la pescar si la minerit in templu?
    Sunt curios acum ce iteme trebuie ca sa faci fata in v4 si cred ca si daca as avea alchimie excelenta nu as reusi sa tin camera in picioare.

Va rog ca umblati la acest DMG, mai bine eliminati versiunea pana o mai testati sau ce mai faceti, dar nu se poate asa, eu unul nu pot sa bat nimic acum in metin si sa stau cu o grupa, doua, asta deja nu mai e metin.

Si cu buful as prefera sa fie adus la nivelul initial, a scazut mult prea mult fratilor, adica dupa ce CA A CRESCU DMG DE LA MOBI MAI SCADE SI BUFUL? CE MAI URMEAZA SA SCADA SI PUTEREA ALCHIMIEI SI GATA E PERFECT!

• Pentru a rezista cat de cat trebuie sa fii sura Am cu P teama si 80 sageti pe tine.35 blocare atac corporal.20 daune pv si bate si pe auto.
    Au crescut dmg deoarece au bagat prea multe chestii care sa ne fac sa bagam bani in joc si acum s-au speriat de faptul ca aproape aproape devine privat metinul. S-a ajuns ca la lvl 1 sa bata la bo. Sau la lvl 35 sa bata in padura la metine de 90...Atunci ala de 80-90 unde farmeaza? intr-un fel le dau dreptate.Dar a cui e vina?...in loc sa vina si sa ne explice ca ne intelege ne mai dau pe cap si un eveniment care e cusut cu ata mov...calculatorul ala e setat sa fie de 10 ori mai bun ca toti. Oricum e mai bun decat nimic.

• Eu unu am 80 si nu ma plang de playeri de 35 care bat padure, am si eu destule metine + ca la cele de 90 nu rezista oricum cu orice ar pune pe ei...Sa bage mai multe ch daca nu mai au playeri unde farma nu sa bage dmg exageral la mobi. Aia de bat la lv1 la bo sau 35 metine nu au stat degeaba, au bagat bani, au investit bani si timp in joc ca sa ajunga sa faca ceva ce altii nu pot...E ca si cum unu isi face set pentru pvp de generala ca sa stea tank in batai si WEBZEN-u vine si ii zice "ba frate tu esti prea bun du-te dr..., lasa ca iti mai taiem din rezistenta ca sa fie si amarati in rand cu tine", nu e corect asa. Asa sta si in PVM aia de bat la lv1 la bo nu bat cu echipament +0, bat cu costume, iteme full +9, esarfe 19+ cu arcuri beta sau cioara pm 40+ bagate in ele, ce e usor sa le obtii la lv1 ... ? Daca esti bun esti bun frate asta e...trage si tu sa ajungi ca ala si nu te mai plange.
    Dar cu update-ul asta au exagerat rau de tot...Mai ales la buff, era bine cum era, nu cred ca a venit vreunu, pe vreun forum sa zica ba frate umblati la buff ca e prea bun...ala ne facea si pe noi in pvm sa rezistam mai decent...

I don't go lookin' for no trouble
    But somehow the trouble always finds me
    Don't make me have you in the trauma center
    With your momma cryin'
    ‘Cause her only son is dyin'
    She don't know it's just your karma catchin' up
    ‘Cause I'm a drama setter

• Nu stiu cine a vazut playeri de lv 1 sa bata singuri la bo,ca daca omori o grupa la bo la lv 1 te duci in lv 20 pe usor:))Deci trebuie sa fii acolo exact in minutul ala cand incepe sa bata :D Oricum asa cum bine a subliniat antevorbitorul meu cei care rezista asa bine la lv mic la bo sau in padure ,tot jocul le-a creat asemenea avantaje:esarfa,pet si de la lv 30 alchimie.Dupa mine este total gresit sa implementezi niste schimbari care te ridca mult peste nivelul tau ca apoi sa te gandesti:stai putin parca nici asa nu e bine -un farmer de 75 sa faca exact cat unul de 90,hai sa le mai taiem un pic din elan:)) Si apoi sa iti coaca mintea o "echilibrare"!E o conceptie total gresita.De unde si concluzia ca jocul asta a luat-o razna.Pentru profit se implementeaza orice fara sa se stea prea mult pe ganduri.
    Cu toate ca s-a vrut pvp ,echilibrarea asta a lovit mai mult in partea pvm a jocului.Si nici echilibrarea pvp nu-si avea rostul si nu a fost bine gandita.
    Daca la momentul crearii caracterului lycan cineva analiza exact impactul pe care l-ar putea avea asupra jocului acum nu s-ar fi ajuns in aceasta situatie.
    Graba strica treaba-este un proverb romanesc;) Poate ar trebui adus la cunostinta si celor de la Gameforge(Webzen).

• Jocul e facut in asa fel incat tu, ca player, daca vrei sa nu stai sa te chinui, donezi si recuperezi, daca nu ai posibilitatea sa donezi, farmezi in joc, de aceea e free-to-play jocul, si de aceea este partial pay-to-win. Dar, ei cu update-ul asta, sau gandit sa micsoreze usurinta jocului. NU cred ca voi, fara alchimie, esarfa, curele, costume,energie si chestii beta, puteati duce nu stiu cati bosi, cate camere V4, si alte alea deodata, sa lasam vrajala asta, ca nimic nu poate fii prea usor, au scazut damage-ul, pentru ca avand esarfa de exemplu care iti ofera 130-150 atac si 8 medie, si un rubin cu 180 atac si 8 medie, plus o otravita cu medie 50, dai un damage incredibil in PVM, si chestia asta trebuia echilibrata. Ori dau mobii mai tare, ori dai tu mai putin, si am facut putin din ambele.

Singura chestie cu care nu sunt de accord, e samanca. Putin cam dusa la extrem chestia asta :D

ORION :love:

• Jocul e facut in asa fel incat tu, ca player, daca vrei sa nu stai sa te chinui, donezi si recuperezi, daca nu ai posibilitatea sa donezi, farmezi in joc, de aceea e free-to-play jocul, si de aceea este partial pay-to-win. Dar, ei cu update-ul asta, sau gandit sa micsoreze usurinta jocului. NU cred ca voi, fara alchimie, esarfa, curele, costume,energie si chestii beta, puteati duce nu stiu cati bosi, cate camere V4, si alte alea deodata, sa lasam vrajala asta, ca nimic nu poate fii prea usor, au scazut damage-ul, pentru ca avand esarfa de exemplu care iti ofera 130-150 atac si 8 medie, si un rubin cu 180 atac si 8 medie, plus o otravita cu medie 50, dai un damage incredibil in PVM, si chestia asta trebuia echilibrata. Ori dau mobii mai tare, ori dai tu mai putin, si am facut putin din ambele.

Jocul in momentul actual este pay2win. Daca ,ca simplu jucator vrei sa joci fara sa donezi in 2 ani nu faci nimic, unul care doneaza 2 luni ,a facut tot ce ai tu in 2 ani poate si mai bine. Uitati si voi evolutii pe Dragon intr-un timp atat de scurt. Stai sa faci esarfa, alchimie, set pvm, pet etc sa dai un dmg decent, acum baga talismane sa doneze prostii iar la greu, pentru a putea avea fix acelasi dmg si pentru a rezista ca inainte de "dezechilibrare". TOTUL ESTE FACUT DOAR PENTRU BANI, de cativa ani. O sa stoarca din jocul asta pana la ultimul jucator ramas. Pentru ca asta doresc marile companii PROFIT, nu conteaza prin ce mijloace.

Singura chestie cu care nu sunt de accord, e samanca. Putin cam dusa la extrem chestia asta :D

In teorie e total adevarat ce zici tu, dar in practica nu toti au ce spui acolo :) Esarfe de 25% numeri pe degete... Esarfe de 20%+ cu arcuri beta+9 / arcuri cioara pm50+ numeri pe degete... Jucatori care detin arma de 70/75 pgm 50+ , esarfa buna, alchimie buna, iteme bune pvm la fel numeri pe degete :) Iar aia care ii numeri pe degete, asa cum spunea cineva mai sus despre cei de lvl 1 care bat la bo, au investit ca sa fie buni... asta este si diferenta dintre jucatori: cine baga bani este mai bun, cine nu, ramane free-to-play. iar daca s-a vrut echilibrare intre cei care baga bani si cei care nu baga, haideti sa revenim la versiunea cu lvl maxim 99. Atunci erai bun si fara bani bagati :)

Si asa cum multi inaintea mea au spus-o, o sa o spun si eu din nou!
    A fost anuntata echilibrare intre rase pe parte pvp; pe parte pvm nu s-a anuntat nici un fel de dezechilibrare! in pvm oricum nu era usor, nu era necesara o asa modificare!

• Da' acum de ce mai e mentenanta? Se anunta undeva mentenanta asta sau nu o gasesc eu pe forumul asta ''foarte bine organizat'' ?

• Cand l-am auzit pe HalfOp ca ne plangem doar pentru ca acum trebuie sa mai bagam si red la farmat mi-am dat seama ca ne luptam cu morile de vant:))
    Din tot ce s-a scris aici,din tot ce am postat,toti de mai mult de 1 saptamana, atat a reiesit dupa parerea liderului comunitatii ca ne plangem ca acum dam prea multi bani pe red:D
    Se pare ca si acum, ca de obicei atunci cand ne exprimam parerile,ne lovim de un zid si apoi suntem acuzati ca nu furnizam feed-backul necesar:D
    PLEDOARIE PENTRU WAR AURA(daca mai are vreun sens):
    La lv 100 cu un war aura ,80 diavol,60 sageti,esarfa pm 8 , full P--uri ,pet si tot ce mai vreti ,cu bufful dinainte de update ,full int si full P abia bateam o camera v4.
    Cu aceleasi iteme ,cu un pet cu niste procente chiar mai slabe,,cu doar 3 p-uri, la lv 75,cu o sura arme bateam aceesi camera v4 fara buff deloc.
    Nu stiu cati dintre voi ati facut acelasi test dar warul aura era deja varza in comparatie cu sura am iar acum dupa "dezechilibrare" e clar ca nu mai merita sa mai joci pe el,e un caracter de abandonat.Sau de vandut.

Poate de asta chaturile pe joc sunt pline de oferte de vanzare war corp 100+! Asta chiar nu va spune nimic??

• Salutare,

faptul ca nu raspund aici si/sau ma leg de anumite aspecte (da, reciteste toate postarile din acest thread unde se plange lumea ca "nu bagam deloc licori" si vei intelege afirmatia mea), nu inseamna ca te lupti "cu morile de vant". Totodata, daca-mi spun o parere, nu inseamna ca aia e parerea ce o transmit mai departe ci mai degraba ca este o parere proprie, in urma comentariilor facute de unii dintre voi. Am dreptul, cred, la replica, asa cum o faceti fiecare dintre voi, din perspectiva proprie si nu doar oficial.
    Feedback-ul vostru este trimis mereu mai departe, indiferent daca este si retro (sa postez ceva in anumite thread-uri).
    Pentru oficial si nu parere personala, este de obicei sectiunea de noutati, unde am si anuntat oficial o schimbare, in urma feedback-ului VOSTRU, nu cel al meu, personal.

Numai bine,
    HalfOp

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg