Noutăţi - Versiunea 17.5
- grandtheftauto
- Closed
-
-
Toamna gri...

-
Nu credeam ca-i sa mai vii...
Ma intrebam cand va reactiona Half...Doar s-a specificat clar ca feed-back-ul nostru este trimis mai departe. Mi se pare ca dmg-ul nu mai este asa de mare.Sper, deacum ca nu va veti astepta sa rezistati precum un sura AM in pvm. -
Dmg-ul primit de la monstrii pare stabil acum...pe unde am apucat eu sa ma duc(meley,jotun,padure).La razador(nu stiu sigur daca e normal sau nu) de fiecare data cand ma duceam si dadeam in el la inceput imi dadea un skill si ma dadea jos.Asta se repeta de 3,maxim 4 ori consecutiv(32k pv+27% rez la pc,war aura lvl120),dupa care revenea la normal si nu mai aveam nici cea mai mica problema cu el.O sa ma duc sa verific din nou acum ca s-a modificat iar dmg-ul monstrilor
-
Acum e mult mai ok. Sper ca lucrurile sa revina la normal cu acest update.
-
Si la mine e mai ok. Parca si-a revenit la normal.
-
Cu tot cu update-ul asta praf , măcar de rezolvau problema cu biscuitele appalosa sa il poti vinde la negustoare cu 0yang sau ceva de genu
-
Cu tot cu update-ul asta praf , măcar de rezolvau problema cu biscuitele appalosa sa il poti vinde la negustoare cu 0yang sau ceva de genu
Sa stii ca asta este problema nr 1, sunt alte probleme care trebuiau rezolvate si probabil inca mai sunt.
-
Nu am zis ca e probl de baza
-
Pana la urma ninja lame are pumnalul kyanite +9 cu 20% semiom sau 25%? A vazut cineva pe viu?
-
unde vedem noile esarfe? mi sa parut ca una e legata de halloween?
-
Pana la urma ninja lame are pumnalul kyanite +9 cu 20% semiom sau 25%? A vazut cineva pe viu?
nu am vazut dar poate te ajuta asta -
unde vedem noile esarfe? mi sa parut ca una e legata de halloween?
Din noile eșarfe nu este niciuna legata de halloween.E cate o eșarfă pt fiecare boss din templul zodiac
-
Salutare,
Nu am mai intrat de la noua implementare si sun curios daca s-a rezolvat problema cu damage-ul primit si cu samanul.
Poate ma ajuta cineva. -
damage-ul de la mobi e ok.
Samanul e varza :)) chestia cu buff doar daca esti in grupa e absolut aberanta -
Multumesc, sunt de acord cu tine , si chestia cu reducerea loviturii critice este super aberanta , unii au investit foarte mult intr-un buff de sustinere .Pacat ca nu se tine cont si de opinia jucatorilor .Banii primeaza.
-
Mie imi place noul update, consider ca era prea usor inainte si deveneam mai mult un server privat decat ceea ce eram obisnuiti.
Trebuie sa cooperam mai mult in grupe la farmul de lvl mare iar asta e bine.
Cu buff de saman erai prea op fara prea mari eforturi, acum nu e asa mare diferenta.
PS: eu am lycan .. si nu imi par asa dramatice modificarile

-
Salut!
O intrebare legata de noul update mai precis de noile arme, am observat ca toate caracterele au arme din cianit, mai putin razboinic aura care se pare ca va fi obligat de joc sa foloseasca arma din cianit 2 maini. As dori mai multe lamuriri de ce nu foloseste si sabie ceea ce ar fi normal pt razboinic aura, multumesc. -
sabia de care zici se va face din arma de bm de lv 105 dinte de dragon din pacate pentru majoritatea razboinicilor si surelor am
-
Salut!
O intrebare legata de noul update mai precis de noile arme, am observat ca toate caracterele au arme din cianit, mai putin razboinic aura care se pare ca va fi obligat de joc sa foloseasca arma din cianit 2 maini. As dori mai multe lamuriri de ce nu foloseste si sabie ceea ce ar fi normal pt razboinic aura, multumesc.Decizia celor care dezvolta jocul, a fost sa poata fi evoluate (transformate) doar armele specifice fiecarei clase. Arma de care spui, adica Inscriptionata, NU este specifica niciunei clase ea putand fi folosita de War, Sura, Ninja si in concluzie Inscriptionata nu poate fi evoluata in alta arma. War-ul are posibilitatea sa foloseasca arma de doua maini indiferent ca este aura sau mental.
Discutiile legate de asta sunt lungi si s-au purtat in diverse topicuri pe serverul BETA. Multi au spus ca este dezavantajos atat pt sura AM cat si pt War aura care folosesc inscriptionata, dar pozitia celor de la Webzen a fost clara...Inscriptionata nu se va evolua. De ce? Cum? Cine? etc...sunt intrebari irelevante si nu cred ca vei primi alt raspuns decat cel pe care ti l-am oferit deja. Impaca-te cu ideea de a juca cu arma de 2 maini sau cu Inscriptionata existenta fara a o evolua
sabia de care zici se va face din arma de bm de lv 105 dinte de dragon din pacate pentru majoritatea razboinicilor si surelor am
Aceasta sabie nu poate fi folosita DECAT de sura, nu si de razboinici