Probleme client/Log Out !!!!! //Editat by GYLDA

• Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• Salutare tuturorr! Dupa cum stiti au fost facute cateva modificari cu ceva timp in urma, am si eu o problema ce nu gasesc rezolvare. Acelasi lucru ar fi: descid metinul intru pe cont dar in scurt timp ma deconecteaza la un interval scurt de timp. de ce si ce ce pot face? am reinstalat metinul si dezinstalat de multe ori. Tin sa mentionez ca sunt calculator si INTERNET FOARTE BUN! o solutie va rog

• Salut. Daca am inteles bine it da logout nu quit din joc.
    1.Parerea mea e sa schimbi parola poate cineva care iti stie parola se tot concecteaza ca sa te enerveze.
    2.Dezactiveaza orice fel de antivirus , firewall care il ai , poate cv intra in conflict cu metinul si din cauza asta te scoate.
    3. Incerca sa dai un reset general la modem pentru a ti se schimba ip poate are vreo treaba.
    4. Umbla la configurarile metinului , grafica , rezolutie vezi poate isi revine.
    5.Incerca contul tau pe un alt pc ca sa afi daca este de la pc'ul tau sau de la cont.

Succes.

• Si mie mi s-a intamplat de cateva ori chiar azi. Iar de stiut parola nu se pune problema, pt ca iti apare daca cineva se conecteaza pe cont. Posibil in urma penultimei mentenante sa se fi produs ceva care ar cauza asta.

• Si eu patesc, dupa 2-3-4ore de joc chiar mas coate la logout asa dintr-o data cam de 2-3 ori pe zi..

* > Te bucuri la o teapa aiurea, Dumnezeu iti da sa pierzi de 10 . 000 ori dupa ;) < *

& * > Alti ti-au dat tie, insa altii exact, nu acel om ;) < * &

& Experienta proprie ! :bday::bday::lol::rocketlauncher:

* Trag in tepari :sniper::stick::missilelauncher::minigun::missilelauncher::shit:

* Respect celor de nota 20.

• A gasit careva vreo rezolvare la aceasta problema? Am incercat toate solutiile gasite pe diverse forumuri si nu functioneaza.
    Un raspuns de la management daca este posibil.
    Multumesc.

• La o prima vedere ( nu ai furnizat detalii; SO, Hardware samd) problema poate avea 2 cauze
    1. conflict cu antivirus
    -testezi cu el dezactivat si daca e ok adaugi jocul la lista de exceptii
    2. conflict cu driverul video ( la placile Nvidia au mai fost raportate probleme)
    -dacă ai făcut update la driver recent trebuie sa revii la o versiune anterioara
    -încerci alte versiuni de driver

Daca nu reușești sa rezolvi problema faci tichet (unde atasezi printuri cu procese care ruleaza, ce SO folosesti) sau ma contactezi pe IRC sa încercam sa găsim împreuna o rezolvare

• Salut! Dupa ultimele update-uri,din ultimele doua saptamani,am o problema destul de deranjanta cu jocu'. Dupa o perioada de timp petrecuta pe joc,clinetu' imi da crash,cateodata la 5 minute, la 30..o ora.. etc,dar e putin nasol,sincer.
    Am lansat patchu' cu administrator,dar degeaba..
    https://gyazo.com/be884aae560fdbb106cd4ae28c42c7c5

Edit: Acum nu mai merge deloc,imi intra clientu',iar dupa cateva secunde,da crash.

"Only God can judge me!"

Edited once, last by RawL ().

• Am și eu aceași problema frate, mie îmi scoate numai caracterul cu care farmez , mai am 3 caractere care le țin că shop și cu alea nu am probleme .

• Am o mare problema cu conectarea pe server.
    De dimineata imi tot da eroare de conectare la server (server phoenix, dar am incercat si pe alte servere - la fel). Am cautat pe forum la sectiunea probleme joc ... am gasit acolo cauza. Am facut tot ce spuneau acolo: am verificat viteza la net, conexiunea, virusi, am oprit chiar si firewallul.
    Nu s-a schimbat nimic.
    Am incercat sa intru pe alte jocuri ce necesita o conexiune mult mai buna decat metinul ... merg perfect.
    NU stiu ce sa fac. Am si eu 2 zile libere si as fi dorit sa profit de eventurile puse la bataie de gf.
    pls help urgent.
    multam fain

Files

• 1.jpg

(22.74 kB, downloaded 0 times)