Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.

Probleme client/Log Out !!!!! //Editat by GYLDA
-
-
Incercati sa dezactivati antivirusul sau orice protectie care o aveti si vedeti daca mai face.
Am incercat si merge acum sa deschid mai multe instante de metin! Mersi de sugestie
-
nu spune nimeni nimic? nu e activitate pe forum? ce rost are sa intru in tempu zodiac sau orice alt run? daca imi da log out? practic stau pe bara degeaba in map1...
-
ma ajuta careva? stau iarasi de 30min sa deschid clientu si nu merge. chiar e nasoala treaba
-
Gylda te rog ajuta-ma, chiar nu stiu ce sa fac cu el
-
Salutare tuturorr! Dupa cum stiti au fost facute cateva modificari cu ceva timp in urma, am si eu o problema ce nu gasesc rezolvare. Acelasi lucru ar fi: descid metinul intru pe cont dar in scurt timp ma deconecteaza la un interval scurt de timp. de ce si ce ce pot face? am reinstalat metinul si dezinstalat de multe ori. Tin sa mentionez ca sunt calculator si INTERNET FOARTE BUN! o solutie va rog
-
Salut. Daca am inteles bine it da logout nu quit din joc.
1.Parerea mea e sa schimbi parola poate cineva care iti stie parola se tot concecteaza ca sa te enerveze.
2.Dezactiveaza orice fel de antivirus , firewall care il ai , poate cv intra in conflict cu metinul si din cauza asta te scoate.
3. Incerca sa dai un reset general la modem pentru a ti se schimba ip poate are vreo treaba.
4. Umbla la configurarile metinului , grafica , rezolutie vezi poate isi revine.
5.Incerca contul tau pe un alt pc ca sa afi daca este de la pc'ul tau sau de la cont.Succes.
-
Si mie mi s-a intamplat de cateva ori chiar azi. Iar de stiut parola nu se pune problema, pt ca iti apare daca cineva se conecteaza pe cont. Posibil in urma penultimei mentenante sa se fi produs ceva care ar cauza asta.
-
Topic unit mutat in sectiunea corespunzatoare
-
Si eu patesc, dupa 2-3-4ore de joc chiar mas coate la logout asa dintr-o data cam de 2-3 ori pe zi..
-
-
A gasit careva vreo rezolvare la aceasta problema? Am incercat toate solutiile gasite pe diverse forumuri si nu functioneaza.
Un raspuns de la management daca este posibil.
Multumesc. -
La o prima vedere ( nu ai furnizat detalii; SO, Hardware samd) problema poate avea 2 cauze
1. conflict cu antivirus
-testezi cu el dezactivat si daca e ok adaugi jocul la lista de exceptii
2. conflict cu driverul video ( la placile Nvidia au mai fost raportate probleme)
-dacă ai făcut update la driver recent trebuie sa revii la o versiune anterioara
-încerci alte versiuni de driverDaca nu reușești sa rezolvi problema faci tichet (unde atasezi printuri cu procese care ruleaza, ce SO folosesti) sau ma contactezi pe IRC sa încercam sa găsim împreuna o rezolvare
-
Salut! Dupa ultimele update-uri,din ultimele doua saptamani,am o problema destul de deranjanta cu jocu'. Dupa o perioada de timp petrecuta pe joc,clinetu' imi da crash,cateodata la 5 minute, la 30..o ora.. etc,dar e putin nasol,sincer.
Am lansat patchu' cu administrator,dar degeaba..https://gyazo.com/be884aae560fdbb106cd4ae28c42c7c5
Edit: Acum nu mai merge deloc,imi intra clientu',iar dupa cateva secunde,da crash. -
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare
-
Am și eu aceași problema frate, mie îmi scoate numai caracterul cu care farmez , mai am 3 caractere care le țin că shop și cu alea nu am probleme .
-
Am o mare problema cu conectarea pe server.
De dimineata imi tot da eroare de conectare la server (server phoenix, dar am incercat si pe alte servere - la fel). Am cautat pe forum la sectiunea probleme joc ... am gasit acolo cauza. Am facut tot ce spuneau acolo: am verificat viteza la net, conexiunea, virusi, am oprit chiar si firewallul.
Nu s-a schimbat nimic.
Am incercat sa intru pe alte jocuri ce necesita o conexiune mult mai buna decat metinul ... merg perfect.
NU stiu ce sa fac. Am si eu 2 zile libere si as fi dorit sa profit de eventurile puse la bataie de gf.
pls help urgent.
multam fain -
E serveru off, se implementeaza schimbarile de iarna.
-
Este mentenanta , deaia nu merge :))
-
Aveti idee cat tine mentenanta?