Ce parere aveti?
Eu dabea astept sa inceapa, mai ales ca anul aceste revine tombola.
[Discuții] Evenimente/Event de Craciun 2017 /Edit by Xedru
- Enrique
- Closed
-
-
O sa fie mai naspa ca anii trecuti...fara sosete si ren-ul de la mos in fiecare zi, nu o sa mai fie asa zisul "spirit" al Craciunului.Stiu deja pretul ss-ului e foarte scazut, dar putea sa schimbe dropul si sa lase eventul asa. Eu unu nu m.as fi suparat.
-
nu vreau sa fiu rautacios dar nu vad ca scrie nicaieri ca nu v-a mai fi mosul cu sosete.Din cate am citit sunt adaugate noi eventuri care oricum nu dureaza toata perioada si tinand cont ca au schimbat treaba cu stergerea caracterului nu cred ca eventul cu sosete v-a fi anulat.V-a fi interesant cu cele noi iar cel cu carduri il stim deja,oricum pana la startul eventului ce craciun nu putem intra si sa tipam nu mai avem sosete.
-
Noile eventuri suna frumos,tot ceea ce pot spera este ca dropul la carduri sa nu fie ca anul trecut la inceputul eventului adica jalnic.
-
Eu cred că nu au făcut nici o modificare la eventul cu carduri okey ....nu sa modificat până acum așa rămâne.... degeaba a trimis feedback-ul negativ de asta vara și de anul trecut.
-
Momentan totul pare frumos, dar ramane de vazut dropul la carduri okey. Cat despre tombola ma bucur ca s-a bagat iar.
-
Lucruri bune la eventul asta: drop cufere cl, tombola.
-
Ce parere aveti?
Eu dabea astept sa inceapa, mai ales ca anul aceste revine tombola.Dar tombola a fost tot timpul la eventurile internationale.Ma bucur ca tot eventul carduri okey avem la acest event craciun si nu ne a bagat eventul tocmai terminat cu acele craci.O sa fie un event frumos tinand cont ca incepe pe 30.11 cu ev Sf Andrei dupa pe 01.12 cu Eventul ! decembrie si continua cu eventul Craciun 2017 pana pe 08.01.2018.Bravo celor ce au gandit aceste evente de sfarsit de an 2017 si prea putin ma intereseaza ce drop au cardurile okey sau cuferele clar luna.Sunt in event si asta este ok...bravo staff si succes la sosetit si cufarit

-
Buna ziua !
Am un war corporal level 90 echipat bine PVM cu samanca de 90 si as vrea sa stiu unde as putea sa bat de eventul asta , pentru carduri , CL-uri ?
Astept idei ! Multumesc

-
La lemuresi presupun
-
Topic mutat si unit cu cel dedicat.
-
Buna ziua !
Am un war corporal level 90 echipat bine PVM cu samanca de 90 si as vrea sa stiu unde as putea sa bat de eventul asta , pentru carduri , CL-uri ?
Astept idei ! Multumesc

O idee ar fi pe platou in Guatama. Spor la farm!
-
As avea drop bun in SD3 cu un sura AM LV 93 ?
-
Da
-
Nu cred ca ar fi un drop foarte bun cu un sura Am lvl 93 in SD3 deoarece depasesti cele 10 lvl . Ai drop bun in padurea rosie la acel lvl din cate stiu si am observat.
-
Topic mutat si unit cu cel dedicat.
-
cuferele okey vor ramane dupa terminarea eventului, nu?
-
Inelul Bucuriei in cufar ?!
Bug la achizitionarea Mountului / costumelor ?!Incep sa cred ca am fost prea entuziasmat degeaba...
-
Inelul Bucuriei in cufar ?!
Bug la achizitionarea Mountului / costumelor ?!Incep sa cred ca am fost prea entuziasmat degeaba...
Tind sa cred ca itemele noi nu au fost inca implementate in client si daia nu le-am primit.
Si eu am cumparat mount+costum+coif -
Tind sa cred ca itemele noi nu au fost inca implementate in client si daia nu le-am primit.Si eu am cumparat mount+costum+coif
Salutare!
Până la implementarea versiunii de iarnă (vezi topic mai sus), ideal ar fi să nu mai cumpărați nimic din obiectele ce aparțin de această versiune.
Situația se va clarifica și cu siguranță va exista un anunț din partea lui HalfOp.
Până atunci vă rog să aveți puțină răbdare.
Mulțumesc!