[Discuții] Evenimente/Event de Craciun 2017 /Edit by Xedru

• Mos Craciun si acele sosete pe care le faceam in fiecare zi era cu adevarat un event frumos si simteam ca este Craciunul. Dar cum in fiecare an jocul cade in jos, usor usor se ajunge sa nu se mai joace acest joc. Imi pare rau ca daca stiam acum 7 ani ca se ajunge aici nu ma mai apucam sa il joc. Mos Craciun si eventul acela cu sosetele era un spirit de craciun pe care il simtea orice jucator,daca aveai cont mare faceai ceva,daca aveai cont mic faceai altceva. Acum ce fac cei mici care nu isi permit sa creasca si sa isi faca iteme?? aaa...pot sa se plimbe pe afara...bingo,asta este ideea, la plimbare nu pe metin :):) . M am uitat pe prezentarea eventului Craciun 2017 si in afara de "Eveniment Okey" mai avem doua evente "Eveniment Omoară Monștri și Spirite" plus Tombola,care si asta NU merge ca are un bug la ea( cu procesor i5 abia daca pot da la tombola :(:(; )si nu mi se pare ceva waw care sa fie in spiritul craciunului asa cum este un adevarat craciun. Succes celor care isi permit sa stea pe joc si sa bata la carduri okey...SUCCES

@Fizuletzz ,aici gasesti lista cu mini eventurile lunii Decembrie 2017

[Event] Side events Craciun

La revedere metin2ro

• Oare cand se v-a avea de gand sa se repare problema cu item-shopul ?, mi se pare inacceptabil sa stai 1 ora sa sa colectezi 4-5 tickete din cauza erorilor sau ca nu se incarca, chiar atat de multa nepasare este, de ce nu se face o mentenanta speciala pentru asta si trebuie sa ateptam pana miercuri sperand ca poate se v-a repara atunci, asta denota nepasarea fata de jucatori si doar asigurarea profitului financiar al firmei. Jalnic mai ales faptul ca nici macar nu se anunta ceva, se merge pe burta, dar ce le pasa lor ei isi iau bani .

• [ItemShop]Oferte de Craciun.

Salut doar eu cred ca mie imi placea si cand se baga la un eveniment si pe tematica de craciun?, pot spune cu tarie ca costumele 2015-2016 au fost mult mai frumoase, mult mai tematice. Sa nu uitam de skinul de arma (sabie acadea) / etc, de ce in 2015 sa bagat si atunci doar acum foarte extra mega terestra foarte rar mai da la roata destin dar nici atunci nu o iei..

De ce nu si GF mai baga si ei din cand in cand chestiile vechi in item shop de la data de 4.12.2017 0 0 00 pana la 5.12 2017 00 00 veti gasi in item shop etc.. cum face cu celalalte iteme de Halloween?...

Adica doar eu as vrea si skinul de arma? acum 2 ani a fost si costum de arma si acum gata? Eu chiar vreau acadeaua aia. :)) iar pe langa si dropul e mai naspa..

Pe scurt.. as fi singuru care ar vrea alea inapoi? din 2015-2016

* > Te bucuri la o teapa aiurea, Dumnezeu iti da sa pierzi de 10 . 000 ori dupa ;) < *

& * > Alti ti-au dat tie, insa altii exact, nu acel om ;) < * &

& Experienta proprie ! :bday::bday::lol::rocketlauncher:

* Trag in tepari :sniper::stick::missilelauncher::minigun::missilelauncher::shit:

* Respect celor de nota 20.

• Scuza-ma dar cred ca esti un pic cam prea nemultumit. Tot vad postari de'ale tale si sincer, ar trebui sa mai faci si tu cativa pasi sa te calmezi. Nu inteleg ce te nemultumesc. Eventul este super, ai destule de facut.
    Si este orcum mult mai placut decat in alti ani. Daca nu iti convine nu esti obligat sa participi/joci.

• Dar la ce te asteptai??? dropul este acelasi ca anul trecut.Gata cu pomana,s a dus cainele cu covrigul in coada cand am luat peste 30 pietre magice.Acum muncim daca mai dorim sa avem ceva in inventar,daca nu ne traim viata reala linistit si fara stresul de pe metin.Ma bucur ca s a baga jocul Okey din nou si astept sa vad ce costume sunt...SUCCES

Muncim , muncim dar ti se pare ok SICAA74 ca din peste 20 de cufere de argint sa nu iei nimic absolut nimic inafara de yang si exp ?

• Ganditi-va ca e o problema grava daca nu au rezolvat-o pana acum. Ei au tot interesul sa o rezolve pentru ca sunt singurii care pierd bani, din cauza ca roata nu e functionala in conditiile astea. Fiti siguri ca o sa o rezolve cat de repede se poate

• Nu ma plang man, doar topicul cu bug l-am facut care sa dovedit a fi bug si cel cu item-shop care la fel, informez doar.

Nu ma plang, dar ar fi frumos sa adauge si lucrurile anilor trecuti de nostalgie, sau macar skin de sabie zic eu ca ar fi frumos nu mai zic ca ar ajuta enorm la farm/pvp pe unii care isi permit.

Nu ma plang, imi place metin, respect GameForge, respect toata comunitatea de Metin2, Imir, imi place jocul dar fiecare mai avem nemultumiri sau iesiri nervoase!

Respect :) Cer T/C! sper totusi sa vada cineva acest topic si poate le vor adauga!

* > Te bucuri la o teapa aiurea, Dumnezeu iti da sa pierzi de 10 . 000 ori dupa ;) < *

& * > Alti ti-au dat tie, insa altii exact, nu acel om ;) < * &

& Experienta proprie ! :bday::bday::lol::rocketlauncher:

* Trag in tepari :sniper::stick::missilelauncher::minigun::missilelauncher::shit:

* Respect celor de nota 20.

• Muncim , muncim dar ti se pare ok SICAA74 ca din peste 20 de cufere de argint sa nu iei nimic absolut nimic inafara de yang si exp ?

Da...mi se pare sa nu se mai ia nimic bun din cufere okey pentru ca prea in anii trecuti sa dat pomana.Tu chiar crezi ca la GF le convine sa ne dea vrajeste/adauga gratis si ei sa piarda profitul??pacat ca inca mai jucam jocul asta.
    Legat de joc,am inteles este o problema aparuta la tombola,dar mie cine imi mai da cele 2 zile care nu am putut da la tombola nici macar cu un pc cu procesor i5 ?? va spun tot eu cine o sa mi le dea...nimeni. Uite asa pierdem jucatorii care poate au bagat si baga md uri ca cei din GF sa isi poata scoate profitul propus.

La revedere metin2ro

• Din pacate observ ca se merge pe evenimente din ce in ce mai ...neatractive si enervante. "In care daca nu ai destula rabdare, poti foarte usor si bine pentru noi, sa cumperi din IS cutie aur okey la super oferta de doar 89 MD" - "S-a dus pensia bunicii pe anul viitor"-Sunt playeri care cumpara MD cat pensia unei bunicute pe un an .Asta nu este atat de deranjant...Vrei sa fii cel mai bun? Fa ceva ce altii doar viseaza.
    Inca nu vreu sa-mi spun parerea despre sezonul 2017 Event Craciun pe metin2.ro deoarece nu stiu cum va fi eventul care incepe pe 7 decembrie.Sper ca doar acesta sa mai salveze ceva .Aici ma refer doar la distractie.Eventul carduri Okey este cel mai profitabil zic eu.Dupa cel de pescuit care sper sa ni-l bage de Craciun. Ar fi frumos.

• Eventurile sunt pentru distractie, nu pentru profit, daca vrei profit muncesti si daca muncesti scoti si din eventurile astea profit dar din cate vad la orice eveniment s-a facut chiar si cand au fost profitabile voua nu v-a placut pentru ca ati spus ca "metin2 ro s-a transformat in privat", acum nu va place ca nu aveti profit, nu vreau sa fiu rautacios, fiecareare dreptul la opinie dar nu va mai luati unul dupa celalalt si testati singuri dupa care puteti sa vorbiti.

Din pacate observ ca se merge pe evenimente din ce in ce mai ...neatractive si enervante. "In care daca nu ai destula rabdare, poti foarte usor si bine pentru noi, sa cumperi din IS cutie aur okey la super oferta de doar 89 MD" - "S-a dus pensia bunicii pe anul viitor"-Sunt playeri care cumpara MD cat pensia unei bunicute pe un an .Asta nu este atat de deranjant...Vrei sa fii cel mai bun? Fa ceva ce altii doar viseaza.
    Inca nu vreu sa-mi spun parerea despre sezonul 2017 Event Craciun pe metin2.ro deoarece nu stiu cum va fi eventul care incepe pe 7 decembrie.Sper ca doar acesta sa mai salveze ceva .Aici ma refer doar la distractie.Eventul carduri Okey este cel mai profitabil zic eu.Dupa cel de pescuit care sper sa ni-l bage de Craciun. Ar fi frumos.

Ti se pare enervant pentru ca unii care muncesc si pun suflet in acest joc au mai multe decat tine care poate te joci odata pe saptamana si atunci 2 sau 3 ore maxim?

• Eventul cu carti okey mi se pare in regula. fata de prima zi a evenimentului unde faceai un set de carti la 4-5 ore dropul sa inbunatatit. acuma daca stai sa bati faci cel putin 3-4 seturi de carti intr-o zi, cea ce ma supara este faptul ca degeaba faci tu cufere de argint, dropul este jalnic din ele. Acuma nu zic ca ar trebuii sa pice numai lucruri bune, dar nici chiar asa... de cand ruleaza evenimentul am facut in jur de 35 cufere de argint 2 de aur restu de bronz.. din cuferele de bronz nu ma astept la nimic spectaculos, dar si din restu sa iau doar yang si exp e un pic cam enervant.. din toate cuferele stranse am luat doar yang si exp. si 2 seturi de carduri. parerea mea este ca din cuferele de argint si aur ar trebuii scoase dropul la yang si exp in locu lor poate baga tot asa ceva slab dar macar de folos.. cum ar fi 5 licori verzi sau violet.. 50 licori rosii sau albastre. deci pe bune e chiar enervant cand deschizi un cufar de argint sa te trezesti cu 50.000 yang.. mai ales ca nu e chiar usor sa faci 300 puncte..

• Imi poate spune cineva unde anume sa bat pt carduri la lvl 42 ? Am incercat la maimute , munte la metine 55 , in desert . . Abia imi cad , am manusa site si abanosi 20 drop . . .De cand a inceput eventul am facut 4 seturi si joc zilnic 4-5 ore. ..

• Imi poate spune cineva unde anume sa bat pt carduri la lvl 42 ? Am incercat la maimute , munte la metine 55 , in desert . . Abia imi cad , am manusa site si abanosi 20 drop . . .De cand a inceput eventul am facut 4 seturi si joc zilnic 4-5 ore. ..

Poti sa bati in V1 sau V2 daca rezisti sau la bo pentru ca mai ai drop la levelul tau.

Edited once, last by WolfSoul ().

• Sa-mi spun si eu pararea pana acum despre eventurile ce-au fost. Dropul la carduri este chiar ok, in 2h cat joc in unele zile scot 3-4 seturi si sunt multumit si dropun din cuferele argintii la mine a fost bun pana acum, la fel si dropul la cl. Un event in care trebuie putin muncit si sa stii locurile de farmat pentru a scoate ceva, foarte multumit.

• :))) super tare ai uitat sai precizazi colegului nostru ca pentru a beneficia de ceva bun la acest Event v-a trebui sa farmeze in contul personal,al parintilor,sau al bunicilor :dash:

Aceleasi comentarii ca de fiecare data. Ma bucur ca toti care gandesc asa sunt voluntari la crucea rosie, traiesc din seminte de dovleac si alea productie proprie si consuma apa doar cand ploua, lumina si internetul le au de la centre de prim ajutor si lista poate continua. Altfel, nu vad cum ar putea supravietui cand totul in viata este gratuit. Pentru a intretine jocul, compania si tot ce se invarte in jurul acesteia, este intr-adevar (wow-o noutate in lumea online) nevoie si de vanzari de bunuri. Faptul ca tu vrei ca absolut orice in jocul asta sa fie gratuit, ei bine, fa-ti propriul joc si intretine-l din banii tai, sa vedem cum vei face asta intr-o multinationala de 500 de angajati.
    Sa revenim la eventul de care te plangi: eventul este pentru toata lumea. Din shop ai putea doar sa imbunatatesti acel obiect primit, astfel sa maresti damage-ul lui. Nu te obliga nimeni sa dai cu x mai mult, daca nu vrei. Poti sa-l mentii la valoarea standard si nu e nici o problema.
    Si totusi, pentru ca tot am batiste destule, o sa-ti dau una in care sa plangi in continuare: pergamentul poate fi dropat si in joc, nu doar achizitionat din IS.

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg