Mos Craciun si acele sosete pe care le faceam in fiecare zi era cu adevarat un event frumos si simteam ca este Craciunul. Dar cum in fiecare an jocul cade in jos, usor usor se ajunge sa nu se mai joace acest joc. Imi pare rau ca daca stiam acum 7 ani ca se ajunge aici nu ma mai apucam sa il joc. Mos Craciun si eventul acela cu sosetele era un spirit de craciun pe care il simtea orice jucator,daca aveai cont mare faceai ceva,daca aveai cont mic faceai altceva. Acum ce fac cei mici care nu isi permit sa creasca si sa isi faca iteme?? aaa...pot sa se plimbe pe afara...bingo,asta este ideea, la plimbare nu pe metin . M am uitat pe prezentarea eventului Craciun 2017 si in afara de "Eveniment Okey" mai avem doua evente "Eveniment Omoară Monștri și Spirite" plus Tombola,care si asta NU merge ca are un bug la ea( cu procesor i5 abia daca pot da la tombola :(:(; )si nu mi se pare ceva waw care sa fie in spiritul craciunului asa cum este un adevarat craciun. Succes celor care isi permit sa stea pe joc si sa bata la carduri okey...SUCCES
@Fizuletzz ,aici gasesti lista cu mini eventurile lunii Decembrie 2017