Skin și pe coifuri ca și la arme și armuri.

• Salutare.

Așa cum spune titlul sugerez să se poată atașa un skin și la coifuri așa cum se poate atașa atât la arme cât și la armuri. Aici mă refer doar la frizurile din setul de costume, ca de exemplu frizura de azrael, coifurile avalon, coifurile speciale de craciun și multe altele.

Rog vizitatorii să își spună și ei opinia. Din punctul meu de vedere Mulți jucători ar opta în a-și decora coifurile pentru a avea un set complet transformat.

• Si daca se poate si skin pentru papuci.. bratara, colier, toate itemele; pentru a avea un set complet decorat.
    Contra, armele si armurile (care se pot personaliza cu skin) deja au o infatisare standard. Coifurile nu au. Doar mastile din item shop, deci nu poti pune coifuri propriu zise ca si skin.
    :thumbdown:

• Si daca se poate si skin pentru papuci.. bratara, colier, toate itemele; pentru a avea un set complet decorat.
    Contra, armele si armurile (care se pot personaliza cu skin) deja au o infatisare standard. Coifurile nu au. Doar mastile din item shop, deci nu poti pune coifuri propriu zise ca si skin.
    :thumbdown:

Am specificat in sugestie ca este vorba doar de "mastile din item shop" !

Este o atractie de design ca si in cazul armelor si armurilor.

RoCkKiD - atentionare pentru nerespectarea regulamentului.
    Te rog sa lasi utilizatorii sa isi spuna parerea si sa pastrezi conversatiile pentru privat.

Edited once, last by RoCkKiD ().

• Tonica explica si mie de ce sa nu pot pune ca skin pe freza mea bereta de craciun spre exemplu ? ( papuci si etc ce ai spus acolo o dai in prostie ) cu ce te incurca pe tine, sau ma rog cu ce ar incurca jocul faptul ca am dat 50kk sa am pe freza mea o alta freza... ???? Oameni ca tine duc jocul in jos..

RoCkKiD - Avertisment pentru nerespectarea regulamentului.
    Te rog sa pastrezi conversatiile pentru privat.

Edited 2 times, last by RoCkKiD ().

• pro, asa am putea avea set complet ,si am putea sa le mai combinam. Tonica NU EXISTA NU SE POATE, daca sa putut cu armele si armuri se poate face si cu frizuri.Tii minte cand ziceau ca nu se poate face butonul de schimba ch ? ee bine , sa putut desi acuma vad ca vor iar sa-l scoata din temnite unde chiar ar fi util

• Contra aceste skinuri ar strica jocul ar fi prea multe rezistente și asa e destul voucherul arma și costumele pe care poți bagă bns mai este și alchimia.Aceste skinuri ar strica jocul asta e opinia mea!

• Contra aceste skinuri ar strica jocul ar fi prea multe rezistente și asa e destul voucherul arma și costumele pe care poți bagă bns mai este și alchimia.Aceste skinuri ar strica jocul asta e opinia mea!

Ideea lui AndreiDaniel nu este de a se implementa voucher coif (cum este voucherul arma,de exemplu),el s-a referit ca pe o frizura normala, gen batic de war sa poti pune skin de coif avalon (asa cum pe un calugar alegi sa-ti pui skin de costum avalon).

PRO din partea mea. Ar mai infrumuseta putin caracterele.

Totul se transforma, nimic nu piere.
    :growup:

• Pro, s-au adus atatea implementari noi pe toate ramurile jocului, dar frezele au ramas aceleasi de la inceputul jocului. Chiar ar fii un update binevenit. PRO. :)

• PRO, ideea este buna și aduce o estetica noua caracterului in permanenta. Cum de altfel toate celelalte au adus un Look fresh caracterului de ce nu și pe coif sa se poate aduga un skin.

Life it`s good.. :dash:

• Contra, ar fi complicat cu frizurile de barbati si femei, adica ar fi enervant sa gasesti coif de care ai nevoie dar sa aiba frizura de sex opus... :thumbdown:

Edit : As prefera sa ramana palarii de Craciun sau coafuri de Paste sau orice alt fel de palarii cu durata NELIMITATA dar sa nu poti baga bonusuri pe ele, sa fie doar de aspect :)

Edited 2 times, last by Born4Fight ().

• Eu sunt PRO, cred ca am propus si eu ceva asemanator la un moment dat. Propunerea este la fel ca si in cazul armelor si armurilor STRICT si NUMAI de aspect. NU este vorba de acele skin-uri cu bonus ci de acea capabilitate de "transformare" unde dai 50kk ca sa faci itemul sa arate ca altceva. De ex la arme pui un triton pe FMS si ai un FMS care se vede ca un triton, nu ii da nimic in plus ca bonus. Uite mie mi-ar fi placut sa pot pune pe ceva acea "freza" ca un coif de indian cu penele alea ( a fost impreuna cu costumul de faraon parca in shop)

Born4Fight este FIX acelasi lucru si acum daca gasesti o armura care iti place si are pe ea ca aspect o...rochie. Ce faci? Daca nu iti place ce are deja pus ca aspect, la fel ca si in cazul armelor/armurilor, se va putea inversa transformarea si sa aduci obiectul la aspectul original.

Don't force it...take a bigger hammer !

• Contra, ar fi complicat cu frizurile de barbati si femei, adica ar fi enervant sa gasesti coif de care ai nevoie dar sa aiba frizura de sex opus... :thumbdown:

Edit : As prefera sa ramana palarii de Craciun sau coafuri de Paste sau orice alt fel de palarii cu durata NELIMITATA dar sa nu poti baga bonusuri pe ele, sa fie doar de aspect :)

Nu ai inteles ideea corect. Nu sa se puna pe COIF, ar fi practic mai greu de implementat. Ideea ar fi sa mergi la NPC cu o FREZA VECHE ( gen batic la war) si sa o transforme intr-o VREZA NOUA (avalon, azrael elc). :)

RoCkKiD - Atentionare pentru nerespectarea regulamentului.
    Nici tu nu ai inteles, se referal la coufuri nu la freze. Te rog sa lasi discutia sa se refer la sugestia expusa in primul post.

Edited once, last by RoCkKiD ().

• Nu ai inteles ideea corect. Nu sa se puna pe COIF, ar fi practic mai greu de implementat. Ideea ar fi sa mergi la NPC cu o FREZA VECHE ( gen batic la war) si sa o transforme intr-o VREZA NOUA (avalon, azrael elc). :)
    RoCkKiD - Atentionare pentru nerespectarea regulamentului.
    Nici tu nu ai inteles, se referal la coufuri nu la freze. Te rog sa lasi discutia sa se refer la sugestia expusa in primul post.

contra, cum sa transformi o freza care de ex timpul aproape ii expira, si sa o transformi in alta tot pe timp, un mare CONTRA.(fiecare are dreptul la o parere)
    EDIT: ce farmec ar mai avea de ex frizurile alea de iarna cand tu le pui pe o frizura permanenta si ai permanent acea frizura.

Ceea ce nu traim la timp nu mai traim niciodata :beer::P

Edited once, last by k1dda ().

• Eu sunt pro, de exemplu mi-as fi dorit sa pastrez pe ninja atat costumul cat si freza de la costumele craciun acelea care aveau gluga gen asasins imi placeau foarte mult dar..daca as fi pastrat doar costumul sub forma de skyn nu avea acelasi farmec ca si cum l-as fi avut in set complet de skyn. costum +coif, ar fi minunat totul depinde de cei in masura sa accepte asta si sa o puna in practica!Sper sa o trimitem mai departe aceasta propunere! :jumping:

Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

• pro, tind spre varianta cu skinul pe coif, pentru ca daca s-ar pune skin pe o frizura fara timp si sa zicem ca ai pierdut eventul de iarna dar totusi vrei sa ai freza de atunci, daca s-ar pune pe o frizura fara timp ar fi mai greu sa gasesti tocmai pentru caracterul tau deoarece ar exista 8 variante de frizuri ( 4 caractere si 2 genuri ), astfel daca s-ar pune pe coif skinul ar exista doar 2 variante de cautat M/F.

1. Pentru cei ce spun contra, pe voi nu va incurca cu nimic aceasta propunere, cine vrea sa puna skin pune, daca nu vrei nu pui. Chestia asta ar aduce si un + pietei pentru ca ar varia si preturile coifurilor in functie de skinul pus. Spre exemplu un coif cu un skin mai rar s-ar vinde mai scump decat un coif cu un skin mai raspandit..
    2. Ar ajuta in a avea un design al jocului mai placut pe toata perioada anului. Sunt cateva frizuri pe care mi-as dori sa le pot avea tot timpul pentru a da un aspect mai Roleplay jocului. Uneori ma plictisesc doar de monstri si batai, mai prefer si sa merg la nunti.. etc asa ca pentru a se potrivi mai usor cu diferite skinuri de pe armura e nevoie si de o frizura.. iar cele uzuale sunt destul de banale... mai ales la unele caractere.
    3. Ar aduce si un castig in + de partea GF pentru ca, cum s-a spus si mai sus, daca nu iti place skin respectiv sau nu e de genul tau dar doresti neaparat coiful, poti sa ii scoti skinul. Deci un item in + cumparat din itemshop.