Cand se va activa evenimentul ?
Ce vor dropa cuferele ?
[Discuții] Versiunea 18.0 //Evenimente/Olimpiada de iarna/Obține un Mini-Șef//Editat by GYLDA
- Einssenheim
- Closed
-
-
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
-
O sa se posteze pe forum! asta o sa fie raspunsul.
-
dupa mine un alt event gen "comoara babilonului" sincer e de inteles o implementare nou poarta anumite risucuri imp sa fie bn ca si la comoara babilonui in cele d8n urma

-
Mai exact pentru ce este deschisa discutia asta ? pentru flower power sau pentru versiunea 18 ?
Si cum flower power nu ma intereseaza,pun si eu o intrebare despre versiunea18 :
Ce s'a rezolvat prin anularea posibilitatii de a schimba ch'ul in temnite,turnuri,templu si unde o mai fi ?
Care era inconvenientul pt. NOI sau pt. VOI de a trebuit luata aceasta masura ? -
E evident, au oprit farmatul excesiv pentru ouale de maimuta. (si nu numai)(Adevarat, e un minus pentru noi, dar posibil ca au si ei un motiv bine intemeiat)
-
E evident, au oprit farmatul excesiv pentru ouale de maimuta. (si nu numai)(Adevarat, e un minus pentru noi, dar posibil ca au si ei un motiv bine intemeiat)
oau! Oua de maimuta ! O adevarata comoara.. o sa ramana fara oua saracuta.. asta nu e un motiv

-
Ohh, vai, ce a făcut Gameforge.
O mică sugestie. Am înțeles că nu mai merge să alegi Schimbă canal în timp ce ești în temniță.
Dar Logout ați încercat? Gen logout de pe CH4 și login pe CH3? -
Parerea mea este ca eventul va incepe in 9 februarie, deoarece in 9 februarie incep jocurile olimpice, asa am dedus eu din ce scrie acolo
Iar de schimbat ch, eu personal oricum eram obisnuit cu logout, deci nu e mare pierdere.
-
Auzi ma Crius, ia mai lasa figurile alea din cap. Meritam o explicatie pentru aceasta modificare si sa fie una reala nu ca si atunci cand au taiat din ch .Nu suntem toti copii tampiti ca si aia care stiu doar posta imbecilitatea aia de ,,Joc Regina '" adica wow stiu numara pana la 10. Cand au lasat pe unele servere 4 ch , au facut asta in functie de cat de profitabil e serverul pentru ei, in NICI UN CAZ pentru,,a fi mai multi pe fiecare ch".Si ca de obicei ceea ce dau cu o mana , dupa aia ia cu doua.Hai veniti cu o explicatie pentru aceasta modificare si sa nu fie ca si aia de gen:Doamna invatatoare, mi-a mancat cainele lectiile" cum faceti de obiceti. Comportati-va ca niste oameni maturi si responsabili.Macar odata ..
*Bebe.Strumph: Si ce ne arati tu aici e comportament de om matur, nu? Avertisment pentru trolling si limbaj agresiv. Te rog sa iti controlezi limbajul afisat pe forum.
-

Devenim motivati 
-
Inca nu v-ati obisnuit? Dupa ce se implementeaza ceva in favoarea playerilor urmeaza revocarea. Pentru ce au anulat schimba ch-ul in temnite nu pot sa-mi dau seama, nu are nicio logica. Dar sa nu uitam metin2ro.
-
Ohh, vai, ce a făcut Gameforge. O mică sugestie. Am înțeles că nu mai merge să alegi Schimbă canal în timp ce ești în temniță.
Dar Logout ați încercat? Gen logout de pe CH4 și login pe CH3?O mica intrebare.. De ce s-a mai implementat posibilitatea de a schimba canalul ca apoi sa ne intoarcem la origini tot cu vesnicul log out? Ce a facut GF? A adus imbunatatiri pe care apoi le-a transformat in inutile dar ce conteaza, e o imbunatatire. In caz ca gresesc canalul cand vreau sa fac shopul, schimb canalul nu trebuie sa ma mai incurc cu username si pw dar cand caut copacul prin templu (unde sunt magicienii aia draguti de te ating de la departare si cand prinzi 10 secunde ii adori si mai mult) e o placere sa dau log out si sa mai scriu si username-ul si parola. Si doamne fereste sa ai ghinion sa te chinui sa urci 3 conturi padure. Atunci e o placere si mai mare.
-
Întrebarea mai simpla de pus cred ca era.. de ce l au scos din anumite temnițe si nu detot ?
-
Întrebarea mai simpla de pus cred ca era.. de ce l au scos din anumite temnițe si nu detot ?
O fi un bug...trebuia sa il scoata de tot dar nu le-a iesit
Asta e, inainte nu era functia si dadeam log, s-a revenit la ce era mare lucru
-
in speranta sa nu mai iau avertisment o sa specific
(Tot ce voi scrie mai jos este doar parerea mea personala si nu vreau sa sugerez sau sa fiti de acord cu mine.)Parerea mea personala sau mai bine zis, concluzia la care am ajuns urmarind forumul ani de zile si raspunsuri ale celor din staff(chiar HalfHop printre ei), dar nu ma pun sa caut acum ca sa dau citate din ei, este cam asa:
Daca totul este foarte pozitiv pe joc, nu prea este activitate pe forum. Si stafful are nevoie de feedback atat pozitiv cat si negativ.
Deci trebuie sa apara cate o chichita ca sa se faca activitate multa pe forum.Acum ca sa sustin staff-ul vin si eu cu intrebarea. Acestia care veniti cu feedback-ul negativ; de ce cand a fost cufarul babilon,tombola si alte evenimente nu ati venit cu feedback pozitiv si sa ne spunem parerile pozitive?
Cand totul e bine, nu dati nici o ceapa degerata pe staff.
Repet, este parerea mea personala, si nu vreau sa instig ceva.
Un exemplu legat de ceea ce am specificat mai sus:
Ex: In viata reala cei care sunteti credinciosi, de Doamne, Doamne, majoritatea numai la necaz va rugati sau numai atunci va amintiti de el. -
Deja deviem de la subiectul topicului.
Cred ca întrebarea pe care a dorit colegul sa o pună de la bun început este de ce este scos doar din anumite temnițe si nu din sistemul jocului, pana la urma avem ani de zile cu butonul logout, nu? -
Ohh, vai, ce a făcut Gameforge. O mică sugestie. Am înțeles că nu mai merge să alegi Schimbă canal în timp ce ești în temniță.
Dar Logout ați încercat? Gen logout de pe CH4 și login pe CH3?Ce crezi Crius ? Uite eu am la Pentiumul meu MMX doua butoane..unul cu un cerc si altul nu stiu ce semn are.. ca e sters ..cred ca e buton de restart. Fac pariu ca pot schimba ch'ul de la butonul ala fara logout ? ia sa incerci si tu .. si mai poti incerca sa schimbi si jocul asta .. la ce raspunsuri dai ...sigur te'ai plictisit de comunitatea asta si poate te plictisim aiurea.
Atata timp cat la orice downgrade noi spunem "asta e" ne meritam soarta. Ca'n viata .
Rusinica GF ! Rusinica staf RO ca in loc sa incercati sa ajutati comunitatea voi parca sunteti in razboi cu ea !
-
Nu știu de ce ați mai implementat acest sistem de schimba Chanel dacă voi îl scoti:|... Mai degrabă lăsați cum era înainte....
-
Ironia rezolva totul xDD
Ador sa stau sa pierd o groaza de timp sa bag si sura si buff in padurea fermecata:))) nu stiti ce pierdeti xD
Urat, dar e ok si asa. Nu-i capat de tara