[Discuții] Versiunea 18.0 //Evenimente/Olimpiada de iarna/Obține un Mini-Șef//Editat by GYLDA

• Mersi :)

Nu am uitat. De vreme ce ai adus deja detaliile, anuntul urma sa fie facut public astazi, la ora 14 :)

Numai bine,
    HalfOp

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg

• Vânătoarea de faimă, onoare și medalii va începe, de asemenea, în Metin2! Avântă-te în bătălii, obține Medalia Eroilor și folosește-i puterea.

Biatlonul evenimentului nostru începe la 15 februarie 2018 la ora 15:00 si se va termian pe 26.02.2018 la ora 15:00 !
    Scrie exact cand incepe si cand se termina

• Vânătoarea de faimă, onoare și medalii va începe, de asemenea, în Metin2! Avântă-te în bătălii, obține Medalia Eroilor și folosește-i puterea.

Biatlonul evenimentului nostru începe la 15 februarie 2018 la ora 15:00 si se va termian pe 26.02.2018 la ora 15:00 !
    Scrie exact cand incepe si cand se termina

Cand am cautat noi nu scria ... a fost modificat ulterior . MS

• A inceput discutia la V.18 si sa terminat de ce nu merge schimbat Ch. ceva de genul vorbim despre Moda da imediat trecem si la Fotbal eu am o singura intrebare . Ce sa inplementat din V.18 care a fost anuntata asi dori sa stiu si eu cine a inplementat unde vede el o schimbare in afara ca (Nu merg schimbate ch si Licori XXl ) daca nu ma insel sau anuntat ( Ou Executor - Ou Azraiel ) oare a dropat cineva asa ceva ? Parerea mea este mai bine ( verificati , testati masurati , calculati ) si numai postati niste prosti care teoretic sunt doar pe Forum ca in joc nu apar nici o data, de aceea va sare lumiea in cap. Promiteti Maria si Sarea si pana la urama urmei veniti doar cu o Roaba de Nisip. Sa auzim numai de bine " Tara Arde si Baba se Piaptana " <3:thumbsup::thumbup:

• Schimbarea ch-uri a fost anulata in temnite din cauza ca se abuza. Gen la Jontun il omorai pe ch1, apoi dadeai schimba pe ch2 si il omorai si acolo.

Nu cred ca moare nimeni ca au scos schimba ch.

Ceea ce spui tu acolo nu are nici un sens legat de intrarea la jotun pe mai multe ch-uri,la jotun se poate intra abia la 2 ore dupa ce ai iesit si nu conta pe ce ch erai inainte,in templul ochao nu se poate schimba ch,dar in padurea fermecata poti schimba in voie
    Mai sunt alt locuri la fel,v1 si v2 nu poti schimba dar merge schimbat in sd3
    Cat legat despre implimentarea asta cu scoatearea schimbarii ch-ului,sunt de parere ca mai bine se scoate de tot din joc

• Ceea ce spui tu acolo nu are nici un sens legat de intrarea la jotun pe mai multe ch-uri,la jotun se poate intra abia la 2 ore dupa ce ai iesit si nu conta pe ce ch erai inainte,in templul ochao nu se poate schimba ch,dar in padurea fermecata poti schimba in voieMai sunt alt locuri la fel,v1 si v2 nu poti schimba dar merge schimbat in sd3
    Cat legat despre implimentarea asta cu scoatearea schimbarii ch-ului,sunt de parere ca mai bine se scoate de tot din joc

tin sa te informez ca atat in V1, V2 cat si in V3 si V4 se poate schimba ch :)

• Dintr-o perspectiva ma bucur ca in templu ochao nu mai merge schimba ch.
    Fiindca eu vroiam sa bat lord ochao si nu puteam ca tot timpul era unu ce dadea schimba ch inaintea mea. Acum il prind si eu :)

Probabil foarte multa lume s-a plans legat de lord maimuta, lord ochao, etc. ca ei nu au loc fiindca altii fac abuz, si s-a luat masuri.

Inafara de catacombe, cred ca peste tot unde nu mai merge schimba ch, exista un boss sau metin.