Vaduva Neagra

• Pro Nu am prins eventul dar din cate am vazut pe yt e interesant doar ca acuma ar trebui facut ceva mai greu de batut ca sa nu il poata bate aia de 120 singuri sa trebuiasca sa mergi tot in grup

• Dorim un event cu Vaduva Neagra pt o saptamana. Nu a mai fost bagata Vaduva Neagra de 6-7 ani.

Contra..vrei chei ai huasini si yongani..nu-s de acord ca sa vina unu altu sa faca 1000 de chei intr-o zi cand altii se chinuie sa faca 60..eu fac dragoni pe orion si am peste 3.000 de rasucite si sub ele nu scad (si fac cei mai multi dragoni Orion).Pe polaris nu-i asa mare bataie la dragon ca pe orion (de ex sapt trecuta s-a tinut aceiasi ora din mentenanta in mentenanta)..Vrei chei pune mana la munca,mai ales ca stim cu toti ce faci tu cu yang-u ;)

• Pro Nu am prins eventul dar din cate am vazut pe yt e interesant doar ca acuma ar trebui facut ceva mai greu de batut ca sa nu il poata bate aia de 120 singuri sa trebuiasca sa mergi tot in grup

Contra...si vaduva nu se batea,ea doar facea spwn de huasini si yongani,atunci au fost cativa care au batut-o crezand ca le da ceva.

GYLDA//Avertisment pentru nerespectarea regulamentului.
    Te rog sa lasi userii sa isi spuna punctul de vedere fara a corecta tu fiecare persoana si fiecare opinie.
    Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului.

Edited once, last by GYLDA ().

• Contra...si vaduva nu se batea,ea doar facea spwn de huasini si yongani,atunci au fost cativa care au batut-o crezand ca le da ceva.

Te inseli grav. Pe Gemini nu au batut-o.Au fost 3 vaduve-1 pentru fiecare regat.S-au luat la bataie cele 3 regate si a fost stearsa de staff. Pe 2 servere, daca tin bine minte. Gemini si Virgo.
    PRO-un mod foarte bun de a dropa chei.

• Tin minte bataile de atunci si eu as fi PRO. De ce'?
    1. Ar fi batai mai multe si mai animat jocul...o sa iasa bataie continuu la ea, acum rar mai sunt batai in alta mapa decat map1
    2. Unii ar face mii de chei...si aici vorbesc de cei care in mod normal farmeaza la chei prin V4...si un lucru pozitiv ar fi ca asta ar lasa loc celor care nu au loc in mod normal sa farmeze si ei. Ma gandesc ca dupa ce unii ar face mii de chei la Vaduva, dupa ce ar fi scoasa sau chiar si pe timpul cat este nu ar farma in continuare asa incat ar putea si altii sa ia chei.
    3. Daca chiar se doreste, va putea fi batuta de catre jucatori mai usor. In trecut cand a fost introdusa, nu exista alchimia si itemele de acum. Totusi as propune daca se introduce, sa existe si un drop la ea gen cum este cel de la bossii mari ...de ex sa dea cufere cum da Jotun

Don't force it...take a bigger hammer !

• Pro!
    Consider ca acest eveniment va oferi sansa tuturor sa faca rost de chei rasucite, care sunt in momentul asta la mare cautare. De asemenea va aduce si putina actiune, fiindca lipseste cu desavarsire. Batai pe o anumita recompensa nu am mai vazut de la bataile pe Vrajitoarea de gheata. Cred ca e nevoie si de asa ceva.
    In momentul asta cei mai frecventati sefi sunt in mape izolate, unde nu exista actiune. Consider ca este nevoie si de asa ceva, chiar daca pe o perioada limitata, doar de aia jocul este atat Pvp cat si Pvm.

I think gold is made for kings - that's what I am.

• Sa mai sugerat asta de câteva ori și răspunsul a fost același. Acel event a fost doar ca festivitate . Contra dacă vreți key răsucite mergeți la căpitani ...si singuri ..luați breasla cu voi și arătați care e mai șmecher. V-ați învățat să aveți totul simplu...la muncă pentru performanta.

• Salut,

am luat in considerare acest event, dar din pacate nu mai poate fi facut, deoarece Vaduva Neagra a fost modificata, ea spamand Conducatori Setaou.

Drept urmare,
    Topic inchis.

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg