[Discutii]Versiunea 18.1//Metine de Paște și Iepurași Săltăreți și Ochioși!

• Despre eventul de paste nimic ?

" Efect Set Piatra Dragon

• Creează un set de șase Pietre Dragon de același grad și primește un efect bonus de set. Acesta se aplică la rare, antice și legendare, nu și pentru celelalte. "

Va fi un bonus gen acela sipirit (rosu si blue) ?

• Oare va fi ceva gen ca o casa de licitatii? Sau mesaje offline? Am dori mai multe detalii.
    Evenimentul de Paste va incepe pana pe data de 1 aprilie.Asta cel mai tarziu. Daca se implementeaza aceasta versiune maine la mentenanta probabil va incepe vineri. Asa ca numai este mult de asteptat.Sper doar sa nu il "modifice" iar, sau sper sa-l modifice pastrand aceeasi textura.

• Nu va faceti grij.Cel mai probabil va posta(in orele ce urmeaza) Half si alte explicati si informati despre eventu de paste si cand va fi implementat versiunea 18.1

• Oare sistemul postal CV gen shop-offline? Daca e vb de Yang won obiecte sau ar fi prea frumos sa fie adevărat sa numai las pc-ului aprins 24/24 7/7? Sau gen o casa de licitați

• Oare sistemul postal CV gen shop-offline? Daca e vb de Yang won obiecte sau ar fi prea frumos sa fie adevărat sa numai las pc-ului aprins 24/24 7/7? Sau gen o casa de licitați

Din ce am inteles eu sistemul nu are legatura cu vanzarea/cumpararea de iteme ci este o cutie postala (logic :thumbsup: ) si cred ca o sa functioneze in felul urmator: jucatorul X se duce la npc si lasa acolo un mesaj/item pentru jucatorul Y ca acesta sa il citeasca/foloseasca cand este online (pentru ca nu imi imaginez ce utilitate ar avea ca sistemul sa mearga doar cand cei doi sunt online)

" Efect Set Piatra Dragon

• Creează un set de șase Pietre Dragon de același grad și primește un efect bonus de set. Acesta se aplică la rare, antice și legendare, nu și pentru celelalte. "

Va fi un bonus gen acela sipirit (rosu si blue) ?

Ar fi prea OP sa fie la fel ca acele spirite
    Cel mai probabil o sa dea 5-10% din bns alchimiei echipate

If you can't win, you 're just a loser

• "Cu sistemul de mesaje poți acum să faci schimb de mesaje, obiecte, Yang și Won cu ceilalți jucători."
    Eu inteleg mesaje, obiecte, yang, won....Inteleg si ca pot schimba yangul pe obiecte mai exact...caci...nu are nici un rost sa schimb yangul pe won sau yang...Gen las o oferta cuiva si ala accepta sau nu oferta mea...Prin urmare ii las un mesaj cu obiectul meu si yangul care il ofer pe un item al unei persoane aflat in shopul sau iar acea persoana accepta oferta mea sau o refuza...E doar o parere personala! Probabil obiectele lasate mesaj nu pot fi folosite...Abia astept sa vad ce ni se pregateste...

• Sigur o să facă , Luigi sau barthegreat. Oricum nu este nimic sigur , 100% că se vor adăuga acum la mentenanța asta cele menționate de Half dar ar fi o chestie destul de OK dacă s-ar implementa.

• O sa faca cum nu o sa faca? Dar cand o sa o faca? :)))) noi trebuie sa ne informam tot timpul de la nemti pentru ca avem 2 youtuberi care practic .......& o sa faca cum nu o sa faca .... cine a zis ca nu? o sa faca altdata :)))))))))

:growup:

• Chiar dacă fac altă dată , chiar dacă fac acum , cândva o să apară și în română. Majoritate au înțeles din ce a postat Half sau din videoclipul nemților. Luigi & barthegreat au și viață personală pe lângă Metin așa că atunci când vor putea vor face. :growup:

• Voi nu ati observat ca V,18.1 este la Misto vreau sa vad si eu meseriasul care face 6 Excelente sa isi mai adauge 1 Bonus pe un Rubin Excelent , nu era mai simplu sa adauge la NPC mai o varianta de Bonus sa bagi 2 Rubine de aceiasi Grad si sa adaugi 1 bonus ? Poate asa lumiea mai risca chiar si cu riscul sa esueze asa alti nu pot sa faca un Excelent dap sa faca 6 pentru un bonus, am inpresia ca astea de la GameForce cred ca in Romania joaca doar copii lui Becali metin. :rofl2::rofl2::rofl2:

• Voi nu ati observat ca V,18.1 este la Misto vreau sa vad si eu meseriasul care face 6 Excelente sa isi mai adauge 1 Bonus pe un Rubin Excelent , nu era mai simplu sa adauge la NPC mai o varianta de Bonus sa bagi 2 Rubine de aceiasi Grad si sa adaugi 1 bonus ? Poate asa lumiea mai risca chiar si cu riscul sa esueze asa alti nu pot sa faca un Excelent dap sa faca 6 pentru un bonus, am inpresia ca astea de la GameForce cred ca in Romania joaca doar copii lui Becali metin. :rofl2::rofl2::rofl2:

Cine zice ca trebuie Excelente? Bonusu ți-l dă dacă ai o roată completă de alchimie opacă!!
    Cum adică Gameforce crede că toți suntem copii lu Becali? Implementarea se face pentru toate comunitățile nu special pentru Români!

• Are dreptate Fenrir , nu trebuie să fii FIU de bogătan să faci treaba asta. Gameforge face asta pentru dezvoltarea jocului nu doar pentru o comunitate anume.

• Numai eu nu mai pot da + un item la fierar daca am pet-u chemat,sau e o schimbare adusa cu noua versiune care nu a fost anuntat.Nici la fieraru din dt nici la cel din map 1 si nici la cei de la bresle nu merge