Unde farmez ?

• Unde poți sa farmezi la lvl 50? Unde e cel mai bun drop?

cel mai bun drop e daca ai manusa site si metin + ucenic , acu cu o intrebare asa vaga nu stiu, ce vrei sa farmezi , ce iteme ai ? unde te tine? pe ce server joci? etc etc , sunt multe optiuni : metine , bosi la maimute pt marcasite si cufar carte , sa farmezi iteme pt biolog, dinti fara + carti blestem fara +, in padurea rosie la metine sa dropezi manusi bless etc , apoi daca esti pe un server de evente acolo ai ce farma ca ai evente zilnice .....

• cel mai bun drop e daca ai manusa site si metin + ucenic , acu cu o intrebare asa vaga nu stiu, ce vrei sa farmezi , ce iteme ai ? unde te tine? pe ce server joci? etc etc , sunt multe optiuni : metine , bosi la maimute pt marcasite si cufar carte , sa farmezi iteme pt biolog, dinti fara + carti blestem fara +, in padurea rosie la metine sa dropezi manusi bless etc , apoi daca esti pe un server de evente acolo ai ce farma ca ai evente zilnice .....

Mulțumesc pentru răspuns. Joc pe România, ma interesa mai mult pentru cioburi și pentru evenimente.

• Unde poți sa farmezi la lvl 50? Unde e cel mai bun drop?

Nu exista o harta comuna unde exista "cel mai bun drop". Indiferent de lvl fie ca ai 50, 60, 70 cel mai bun venit la ora actuala este din farmul corurilor dragon in turnul demonilor. Celelalte mape sunt invadate de hackeri iar timpul petrecut la farm acolo - profitul pe ora este relativ nesemnificativ. Îți sugerez sa faci 4 conturi lângă cel principal nivelul 30 + și sa produci cioburi zilnic, e cea mai buna metoda de farm profitabila.

• Salut !

Recent am reinceput sa ma joc metin2 RO mai exact pe Tara Romaneasca cu banutii si itemele pe care le aveam am reusit sa imi fac un lycan destul de stabil lv 113 !

Tema acestui topic este unde sa fac banuti ? Unde sa farmez mai exact ? Bosii sau metine sau amandoua ?

O sa las o descriere exacta a contului daca aveti timp si nu va deranjeaza sa ma ajutati :D !! Multumesc

Lycan 113

Insotitor Lv 87 (13PV/9.8Aparare/15.6 PM) (Berseker 7% Vanator 11% Obstructie 13%)

Costum aura comun cu imun !

Mistret (Este pe cont)

Amuleta Nazar (Inca 30 zile)

Pet (Inca 200 Zile)

Biolog = Suvenire 9 duse ( Din pacate nu am mai dus in timpul in care nu am jucat)

Alchimie: Rubin Mitic Perfect (Atac/Def/Medie)

Jad Mitic Perfect (Dublu PV / Reg Pv)

Onix Mitic Clar (Rez Critica/Patrundere/Blocare atac corporal)

Granat Mitic Stralucitor (Daune PM/Refacere Pm)

Safir Mitic Stralucitor (Dublu Sura)

Diamant Mitic Perfect (Paguba Abilitatii /Rezistenta Abilitate /Valoare atac magic)

Echipament: Toate sunt full bonus dar precizez ce este important !

Esarfa 24%

Val Atac 63-87

Medie 12%

1%Vampiri

1%Patrundere

1%Puterea Pamantului

Cercei Smarald +9

20 Diavol

20 Orci

6/7 (50 Val Atac / Putere fulger 1%)

Armura Mobi +8

1500 PV

15 FOC

5%Daune PV

6/7(250pv / Putere intuneric 1%)

Casca Atac +9 lv 100

20 Orci

10 Diavol

15 Foc

6/7(30 val atac /3% atac sangeros)

Papuci Foc+8

1500 PV

5%Critica

Fara 6/7

Titan+9

20 Diavol

20 Orci

8 Putere

Fara 6/7

Curea Suflet+8

Toate talismanele +3/4/5 Full Bonus

Gheare Lv 70 +9

Paguba Medie 46%

4 putere

Foc +3 (+24 Val atac 8% Foc)

6/7 (40 val atac / 1% monstrii desertului)

Gheare Lv70+9

Paguba Medie 44%

3% Patrundere

Gheata+3 (+14 Val Atac 14%Gheata)

Din Pacate Contul nu are Zodiace+9 asta ar fi urmatoarea achizitie.

Astea sunt itemele Core in rest am set fulger/vant/foc FULL ! Inafara de Casca deoarece am de atac.

Daca mai aveti intrebari despre iteme/cont le voi raspunde cu drag ! Inca o data va multumesc pentru ca ati dat un ochi si pe aici pe la un noob :D:beer:

Multumesc !

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751997" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

• Salut!

Am si eu o intrebare legata de dropul la pietrele metin de lv.65.

Am un sura de lvl55 pe care il tin pe Muntele Sohan la farmat, iar nu de putine ori atunci cand spargeam o piatra metin de lv.65 nu imi dropa cartea abilitatii.

Eu cred ca este din cauza diferentei de nivel (10 nivele), dar astept si parerile voastre.

Sa urc la lv.60 pentru un drop mai bun la pietrele de 55 si 60 sau sa raman la nivelul acesta?

PS: Am manusa site, manusa dropata, manusa de la cufarul expert III + 20% sansa drop pe cercei si bratara.

• Eu cred ca este din cauza diferentei de nivel (10 nivele), dar astept si parerile voastre.

Tind sa cred acelasi lucru, intrucat am patit asemanator cu sura de lv 61 vs metine de lv 70, din tara de foc. Ciudat era, totusi, faptul ca daca dezechipam manusa metin, dropam carte la fiecare piatra. N-am inteles niciodata de ce, dar nici nu mi-am batut capul, sincer.

:cu:

• Tind sa cred acelasi lucru, intrucat am patit asemanator cu sura de lv 61 vs metine de lv 70, din tara de foc. Ciudat era, totusi, faptul ca daca dezechipam manusa metin, dropam carte la fiecare piatra. N-am inteles niciodata de ce, dar nici nu mi-am batut capul, sincer.

La evenimentul prada trebuie sa tineti cont ca metinele trebuie sa fie maxim +5 minim -5. Adica daca tu ai level 61 trebuie sa bati metine de level 65 maxim. O sa mai dau un exemplu: dacă ai level 55 ca să îți price drop trebuie sa bați metine de 50 respective 60 nu mai mare, nu mai mic

Nickname joc: FelixAndrei , andreifelix, Pumnalul

Servers: Carphatians, Tigerghost, Tara Romaneasca