ban pe IRC

 • Am luat ban pe IRC ca am folosit de prea multe ori comanda !cauta mentenanta... nu consider ca e un motiv bun pt a-mi lua ban...

  Sylvie97 - Scorpius :lol: ex. xGodlike [R.I.P]

 • nu am primit niciun avertisment nimic direct ban...

  Sylvie97 - Scorpius :lol: ex. xGodlike [R.I.P]

 • Buna ziua,


  faptul ca ati folosit comanda o data pe minut, este un motiv destul de bun. Spam-ul/flood-ul sunt interzise. Nu se grabea terminarea mentenantei daca spamati comanda de informare cu privire la mentenanta si nici nu se schimba mesajul primit.
  Pe viitor mai multa rabdare si mai putin spam.


  Numai bine,
  HalfOp

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Pai si in legatura cu ban-ul meu este permantent? va fi ridicat?

  Sylvie97 - Scorpius :lol: ex. xGodlike [R.I.P]

 • eu am ban pe IRC degeaba...miercurea trecuta am intrat pe IRC fara probleme , nu am comentat nimic iar acum cand am intrat am ban.....motivul?

 • eu am ban pe IRC degeaba...miercurea trecuta am intrat pe IRC fara probleme , nu am comentat nimic iar acum cand am intrat am

  De pe telefon ai intrat sau pc ( de ex pe netu de la telefon date mobile , pe un site imi spunea ca e deja folosit Ip ul in crearea unui cont si eu nu creasem cont in viata mea acolo ..deabea cu un vpn rezolvasem )
  Pe metin nu recomand vpn ca e interzis si iti poti lua ban !
  Sau cum a spus si Half ai folosit comanda
  !cauta mentenanta (spam ) fara sa ti dai seama si deaia ....alta concluzie nu am ...

 • De pe telefon ai intrat sau pc ( de ex pe netu de la telefon date mobile , pe un site imi spunea ca e deja folosit Ip ul in crearea unui cont si eu nu creasem cont in viata mea acolo ..deabea cu un vpn rezolvasem )Pe metin nu recomand vpn ca e interzis si iti poti lua ban !
  Sau cum a spus si Half ai folosit comanda
  !cauta mentenanta (spam ) fara sa ti dai seama si deaia ....alta concluzie nu am ...

  nu am folosit nicio comanda, nici macar nu am scris ceva...si nu am intrat de pe alt dispozitiv...pur simplu m-am trezit cu ban din senin...dar incepem sa ne obisnuim cu asemnea anomalii,,,din pacate...

 • nu am folosit nicio comanda, nici macar nu am scris ceva...si nu am intrat de pe alt dispozitiv...pur simplu m-am trezit cu ban din senin...dar incepem sa ne obisnuim cu asemnea anomalii,,,din pacate...

  unele clase de IP sunt restrictionate. daca fac hot-spot de pe tel, si eu am "ban". nu mereu dar in 90%din cazuri nu pot accesa canalul de mIRC.

 • Salutare,


  Am si eu aceeasi problema. Clasa de IP este restrictionata pentru abuz. De mai bine de 2 luni am aceasta problema, personal am folosit camera de chat doar pentru a afla cand a fost gata mentenanta. Mentionez ca am folosit comanda specifica informatiei doar o singura data pe saptamana sau pe luna in trecut, fiindca nu frecventez camera de chat prea des. Si cand foloseam comanda o foloseam dupa cateva ore dupa ce lua sfarsit mentenanta. Pentru ca nu eram acasa sa particip la discutiile "interesante" care au loc intre jucatorii acestei comunitati in timpul mentenantei.


  Am facut tichet, iar la tichet mi s-a raspuns ca am clasa de IP restrictionata pentru incalcarea repetata a regulilor camerei de chat. Se poate verifica foarte usor de cate ori am folosit acea comanda. Totusi ca sa pot folosi iar camera de chat trebuie sa accept doua conditii, acestea ar fi legate de contul de pe joc.


  Cu alte cuvinte ar trebui sa accept faptul ca daca se mai intampla sa fiu sanctionat pe camera de chat, sa primesc sanctiouni si pe contul de pe joc. Cum as putea fi de acord cu asta cand nu am facut nimic contra regulamentului. Daca se intampla situatia asta eu as avea sanctiunea si pe joc, ceea ce nu mi se pare corect. Adica abia sunt sanctionati jucatorii care injura ca la usa cortului si pe noi ca scriem de 2-3 ori o comanda sa aflam o informatie ne restricioneaza accesul la camera de chat, iar mai apoi primim si sanctiuni pe joc.


  Daca acea comanda a fost pusa la dispozitia jucatorilor, iar acum se considera ca acestia abuzeaza de ea, propun sa fie scoasa si sa se posteze in topicul specific ora la care a luat sfarsit mentenanta pentru a evita problemele astea. Sper sa se rezolve cumva situatia aceasta.


  Toate cele bune.


  I think gold is made for kings - that's what I am.

 • xSpYeR was kicked from #metin2.ro by ChanServ [(|Ro-Guard) Clasa restrictionata pentru abuz.]
  primesc si eu acest mesaj chiar daca nu am facut nimic.Sunt tare curios de ce.

  Canal Youtube Oficial : www.youtube.com/c/xSpYeR
  Dacă va place ceea ce fac nu uitați să dați like ✌ & subscribe ✔

  Edited once, last by xSpYeR: rezolvat ().

 • Am si eu o Nelamurire ( #metin2.ro Cannot join channel, you are banned (+b) )


  Cum poti sa ei BAN pe IRC - #Metin2.ro daca tu nu ai fost nici o data acolo.


  Si pe #ro-trivia,#metin2.ro unde ai fost sa mai ai acces ?


  Ca vad ca Domni de Travia " @HalfOp " si toti cei ce detin acest " @ "


  Nu prea au ei chef sa raspunda la aceasta Problema


  Sper sa primesc un raspuns pana la urma de unde acest Ban ? pentru ce este acest BAN ?


  Cand eu nici macar pana ieri 24.07.2019 nu stiam sa intru pe #Merin2.ro si intram doar pe #ro-trivia,#metin2.ro


  Vreau un raspuns daca nu cer prea mult in legatura cu BAN si daca e Permanent ? :(:grumble:

 • Si eu am ban pe IRC cu toate ca nu am intrat din Aprilie, ieri cand am vrut sa ma conectez mi-a aparut mesajul #metin2.ro Cannot join channel, you are banned (+b)

 • Salut , cum am scris mai sus am avut si eu aceeasi problema si mi s.a raspuns sa dau un rr la router deoarce e posibil sa fi prins o clasa de ip banata.Am dat rr la router si s.a rezolvat.

  Canal Youtube Oficial : www.youtube.com/c/xSpYeR
  Dacă va place ceea ce fac nu uitați să dați like ✌ & subscribe ✔

 • Salut,


  S-a mai spus de cateva ori cauza acestui mesaj de pe mirc. Incalcarile repetate ale regulilor au dus la blocarea anumitor clase de ip. Se remediaza printr-un restart pentru a schimba ip-ul sau dupa cum a spus mai sus un alt user, acceptarea acelor conditii (care nu vad de ce anume ar reprezenta o problema atat timp cat stii ca respecti regulile).


  Topic inchis.

  92139856f62a22368085b02b338f61095fe8c80561567c0df2718eadd631abbeace9891e.jpg
  I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!