[DISCUTII]Hackerii

 • Specific nu am folosit nici o data Hack recunosc ca nu ma dus capul nu stiu de unde sal iau dar sa fiu sincer nici nu ma supar pe aia ce al folosesc pai ma " Fratilor " la ce fac astea de la GF cu noi ar merita toti sa folosim Hack pai nu se mai satura cu mistouri vaucere ridicate - costume de 7/15 zile - Evente doar prin IS - Cufarele Pui esti nevoit sa spargi 10/20 si nu sti daca ei ceva ITM de lv mare sansa de Loto 6/49 sal faci +6 cu Bless sa nu vorbim de +8+9 ca daca nu ai Perg.Zeu sau Manual ia-ti gandul si de unde perg.zeu sau Manual daca nu se mai baga evente Clar sau Pescuit doar din IS normal si atunci ore de ce ne stresam noi pentru pierderile lor cand pe ei ai doare la " Patina " salari " Babane AU " jocul pentru bani al tin ca daca nu ar Dona nimeni era de mult inchis . :thumbsup::thumbup:

  Apreciez gandirea ta, si eu gandesc la fel, prea multa shmenarie, prea multa batjocura. Cand jucam ultima data erau toate cuferele 25 MD, de ce acum is 35 MD... cand jucam ultima data un voucher de 1k md era 1005 MD, acum e 1300... celor de la GF va doresc doar atat, ganduri negative, suferinta si durere psihica (cam cum am avut eu la eventul YutNori...nu sunt obsedat, dar cand ma joc ceva, imi place sa si mai castig). Un joc prea frumos, dar sa stiti ca GF IL STRICA, NU CHEAT-ERII... ei daca atat stiu, atat fac.

 • Apreciez gandirea ta, si eu gandesc la fel, prea multa shmenarie, prea multa batjocura. Cand jucam ultima data erau toate cuferele 25 MD, de ce acum is 35 MD... cand jucam ultima data un voucher de 1k md era 1005 MD, acum e 1300... celor de la GF va doresc doar atat, ganduri negative, suferinta si durere psihica (cam cum am avut eu la eventul YutNori...nu sunt obsedat, dar cand ma joc ceva, imi place sa si mai castig). Un joc prea frumos, dar sa stiti ca GF IL STRICA, NU CHEAT-ERII... ei daca atat stiu, atat fac.

  La fel ca si cei de la my.com , doar dupa BANI BANI BANI BANI, Nu ne pun si pe noi in discutie.

  Mess With the Best, Die Like the Rest!!!
  xttrust

 • Nu vedeți că nu intervine nimeni din staff :lol: . Facem zeci de topicuri despre codati, despre beran setou, despre misiuni bugate. Dar nu intra unu sa zică " o să facem asta , o să facem ailaltă ". Stau cuminte în dt ca acolo nu vin codatii :borg:

 • La protectie se lucreaza din 2009 si tot e zero :))) . Nu se lucreaza la nimic sunt doar minciuni. Singurul lucru care poate fi facut esta sa se deschida aici pe forum un topic unde fiecare jucator sa poata anunta hackeri. Iar GM in timpul lor liber sa ii controleze. Insa nici acest lucru nu se face pentru ca e nevoie de MUNCA. Si stim ce iubita e MUNCA.

  CE dracu va bateti capul :-)) si va vaitati, adminii vand BOBERUL, softul 3rd de farmat cu mantia automata, ei lucreazza la update de bober sa fie eficient si folosibil, il platiti ca si itemele din shop online, cum dracu vreti voi sa fie banati aia ce au platit deja acele facilitati, ce tot adminii le numesc premium, Bataie de joc si judecati numai ce vedeti in joc, VA SPUN EU CHARPATIANS CH1 MAP1, vin cacati editati blana de lvl 55 cu arme ce le poti purta la lvl 120+, si te bat de te strica dintrun skill, si mint de ingheat apele, au biolob editat iteme editate, conturi slade , doar sa te faca sa bagi bani ca sai prinzi din urma:)), vrajeala de romania ieftina ce pute maxim:)) am skin de 200 de woni:)) pe ce pe fms si bati tu tot serverul cu el? :-)) Fugi de aici ca puti :-p, am alchimie de o mie de euro :-p din ce serie Matrix ai cumparato, ca te bate speed hacul la viteza de atac , intreci deja unu de lvl 100 cu full licori de viteza atac, am biolog termiant la lvl 55, nu zau si ai dat pe spirale timp 5000 de euro este :)) sunt iteme ce nici macar nu le pot farma ei si duce 5 pe zii la biolog , habar nu au ca biologul continua, prosteli de intermediari are biolog la zii, dc nu se baneaza intermediarii? ca vand iteme conturi pe bani reali? dc orice borac de 14 ani devine intermediar casi fac un cont cu INT la sfarsit de nume:)), vio spun drept eu iy bat si iy dezbrac oriunde iy vad cruzi, peste lvl 50, chiar de par psihopat ca ma leg de oricine. Sper sami doneze iteme moka :-p Distractie placuta in continuare si raman la crezul meu, Jucati in ekipa, pana si dumnezeu are una , se numesc sfinti. Spor la lvl tuturor. Chiar ieri am gasit un zeu lvl 108 ce batea toti incepatorii de lvl mic pe ch2, mam luat cu el la bataie cum avea grad , lam dominat lam batut si mort cum era imi da pm " FARA Atacul spirit ai fii zero barat" el 108 eu un amarat de lvl 90+ ce sai spun ? simplu ramai fanu meu spor aici nu te mai ridici si numai bati azi pe nimeni.

 • Nu stau sa fac tickete,dar pe Romania au ajuns hackerii lv 65 sa bata v1.La ora asta cand scriu ma uit la unu cum bate:)))

  sa fii vazut viata mea sub lvl 30 cand la iesirea dinspre biolog , botii ma bateau automat pe pod, :-) eram atat de infim ekipat cu iteme depe jos incat ma considerau mob botii :-)

 • Nu se vor scoate niciodata botii. Tu daca schimbi de cateva ori ch e posibil sa primesti ban pe motiv de folosire programe externe sau iti apare eroarea cu "Joc indisponibil pentru tine". Acesti GM din Polonia isi fac o parte din treaba, iti raspund la intrebari, destind putin atmosfera dar cand le spui ca desertul/map1/map2 sunt pline de caractere cu bob se fac ca ploua. Eu am inceput sa consider botii parte din peisaj, deja e ceva normal sa fie boti peste tot.

 • Inteleg ca ce o sa scriu acum e ceva controversat cand vine vorba de adus in discutie dar cred ca problema a iesit de sub control total.


  De cand m-am reapucat am observat o rasa noua de hackeri (cei care farmeaza cu m2bob deja era ceva obisnuit si am invatat multi sa traim cu ei chiar daca dauneaza jocului) dar de 4 luni mai exact (dupa o pauza lunga) au aparut acesti hackeri zi de zi map1 , templu , sd3 , cam orice loc sa fiu sincer care fac jocul imposibil de jucat.


  Acesti hackeri pot sa traga playeri afara din cerc (avertizare pentru cei cu grad negativ pentru ca puteti fi dropati chiar daca credeti ca sunteti in siguranta) , indiferent de iteme ei trec prin tine cu damage hack , provoaca un lag infernal cand il folosesc si nu poti da schimba caracter/log out/iesire joc daca sunt langa tine.


  Eu sunt jucator pvp si oricand e vorba de o bataie generala prin map1/vale/dt mereu apare un hacker care face jocul imposibil , doar ca sa te urci pe cal dureaza 6 secunde. ( sa nu zic de faptul ca indiferent de echipament ei te omoara cu un ninja de lvl 30)


  Am aflat de la mai multi jucatori de pe diferite servere ca situatia e aceasi si la ei nu doar pe Carpathians.


  Acum inteleg ca staff ul e sub un stres imens din cauza asta dar cred ca e timpul sa luam taurul de coarne.


  Inteleg ca este un joc vechi si ca source code ul a fost iesit la iveala dar chiar nu este o modalitate in a remedia problema de fata?

 • Nu este interes in a rezolva problema cu hackerii, daca ar fi , sunt convins ca s-ar vedea si rezultatele.Trebuie sa vezi si ce au facut pana acum cei de la Gameforge, au banat mii de jucatori in 2 mari transe, ca dupa sa ii debaneze.Acum, nu spun ca toti au fost vinovati, dar sunt sigur ca au fost si foarrte multi vinovati printre ei.

  Tot jocul este orientat spre item-shop, nu au interes sa il dezvolte in alta parte.

  Ca sa imi intaresc ideea, vezi ca au ajuns pe youtube sa isi bata joc grav de gameforge, folosesc hack-uri la greu, ii baneaza pe un cont si pe aceeasi platforma fac alte conturi si joaca.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="749610" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Edited once, last by Jassin ().

 • Joc pe polyphemos, toate mapele pana la sd3 (poate chiar mai mari) colcaie de hackeri.

  Eu am vorbit cu alti playeri de pe diferite servere sa inteleg care e situatia la ei si din pacate e aceasi treaba pe fiecare server gameforge.


  O schimbare deja e chiar necesara ..

 • Pe uk nu prea sunt hackeri :D


  Bine e si serverul mort, suntem 10 playeri pe tot srv:))) rar vad un hacker cu cheatul ala sa ne scoate din cerc si sa dea multi dmg.Dar sustin ce spun mai sus colegii, asa e, 0 interes din partea GF.

 • Am ajuns la o concluzie dupa atata timp pe aceasta platforma.Eu cred ca ei stiu ca sfarsitul lor este inevitabil, jocul are o grafica extrem de veche, si nu vor sa investeasca pentru a dezvolta un joc cu grafica noua, astfel ca trag cat de mult se poate de joc pana moare.Gen oferte item shop, event-uri unde ai nevoie de item shop, etc.

  Daca cu adevarat ar pretuii acest joc si ar avea interes sa il dezvolte si sa il intretina, eu chiar nu pot crede ca niste tehnicieni buni nu pot dezvolta o mica protectie a jocului, chiar fie si ea un sistem de urmarire pentru a bana pe viitor pe cei cu softuri ilegale.

  Astfel ca voi proceda la fel ca ei, joc gratuit cand mai am chef si nu le mai achit serviciile "premium".

  Succes tuturor.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="749666" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Edited once, last by Jassin ().

 • totdeauna vor fi hack,uri , oricat de buni vor fi oamenii ce lucreaza la joc .

  EU AM INCEPUT SA JOC CU HACK DIN CAUZA CA AM AVUT O PROBLEMA SI AM VAZUT CA AI DOARE IN PL DE JUCATORI , ATUNCI JUCAM CORECT DAR DUPA BATAIA DE JOC PE CARE AM VAZUT,O AM DECIS SA JOC CU HACK : NU AVETI TIMP SA RASPUNDETI LA JUCATORI ? SA VAD DACA AVETI TIMP SI PT A DA BAN PE 15000 DE CONTURI CARE LE VOI FACE DE ACUM INCOLO SI DA FOLOSESC MOD PL SI HEATGAME , IMI CER SCUZE JUCATORILOR DAR SINCER VA SPUN CA VOR NUMA BANI , EFECTIV SA INCEPI ACUM SA JOCI DE LA 0 NU AI CU CE SA FACI SI TU BANI PE JOC ... L.AU STRICAT IN ULTIMUL HAL SI INTERES SA FACA CEVA ... OLAE , SA VADA SI EI CE SE MAI DISCUTA PE AICI ...OLAE , INCA O DATA SCUZE FATA DE JUCATORI !!!
  GYLDA//Aparent in nemultumirile care le aveti ati uitat ca sunteti pe un forum public unde participa mai multi oameni. Si aparent ati uitat ca pe forum nu se foloseste un limbaj agresiv. . Dar va aduc eu aminte cu ocazia asta. La urmatoarele vorbe de duh,voi aplica regulamentul.

  Edited once, last by GYLDA ().

 • totdeauna vor fi hack,uri , oricat de buni vor fi oamenii ce lucreaza la joc .

  EU AM INCEPUT SA JOC CU HACK DIN CAUZA CA AM AVUT O PROBLEMA SI AM VAZUT CA AI DOARE IN PL DE JUCATORI , ATUNCI JUCAM CORECT DAR DUPA BATAIA DE JOC PE CARE AM VAZUT,O AM DECIS SA JOC CU HACK : NU AVETI TIMP SA RASPUNDETI LA JUCATORI ? SA VAD DACA AVETI TIMP SI PT A DA BAN PE 15000 DE CONTURI CARE LE VOI FACE DE ACUM INCOLO SI DA FOLOSESC MOD PL SI HEATGAME , IMI CER SCUZE JUCATORILOR DAR SINCER VA SPUN CA VOR NUMA BANI , EFECTIV SA INCEPI ACUM SA JOCI DE LA 0 NU AI CU CE SA FACI SI TU BANI PE JOC ... L.AU STRICAT IN ULTIMUL HAL SI INTERES SA FACA CEVA ... OLAE , SA VADA SI EI CE SE MAI DISCUTA PE AICI ...OLAE , INCA O DATA SCUZE FATA DE JUCATORI !!!

  iti fu...eam un BAN de te lasai de gaming pe viata:)) asta acum in 2021:-), si pentru ca ma pricep :-)) la a observa in game cheat pe main caractere, am la masuri de luat de sperii si admini GF, pacat ca sunt un simplu jucator, ce se tine de joc din plictiseala. Si ai dreptate nu esti tu cauza, cauza sunt tot ownerii GF adminii ce nu vor sa isi faca treaba.
  GYLDA//Aparent in nemultumirile care le aveti ati uitat ca sunteti pe un forum public unde participa mai multi oameni. Si aparent ati uitat ca pe forum nu se foloseste un limbaj agresiv. . Dar va aduc eu aminte cu ocazia asta. La urmatoarele vorbe de duh,voi aplica regulamentul.

  Edited once, last by GYLDA ().