Salutare tuturor , probabil nu am postat in sectiunea corecta (sper sa nu fie cazul) daca e ceva astept pm de la un admin unde sa postez. Doresc sa achizitionez un laptop pentru metin (si seriale) atat . Am un buget de 1500 lei , cineva mai priceput care sa ma ajute in alegerea lui (procesor , firma toate cele)? Astept pareri , opinii sau chiar direct link catre un laptop care s-ar incadra in buget cu specificatii cat mai ok in banii acestia. Multumesc anticipat

Pareri laptop
-
-
. Sunt sub 10 modele disponibile in bugetul de 1500lei care au placa video dedicata si procesor decent ( nu recomand amd,deoarece sunt multi utilizatori care se plang ca au probleme cu auto-atack ul pe amd). Acest laptop imi tine cateva cliente de metin fara lag,nu se incalzeste, este usor ( 2kg) si are un ecran calitativ. Pt jocuri precum metinul are o configuratie suficienta. Sa verifici Pm ul pt link ul catre laptop.
-
La un search pe Google găseşti de la PC Garage:
1.498,99 RON
Notebook / Laptop Lenovo 15.6'' IdeaPad 320 ISK, HD, Procesor Intel® Core™ i3-6006U (3M Cache, 2.00 GHz), 4GB DDR4, 128GB SSD, GMA HD 520Mai bun de atât nu găseşti în banii ăştia, nici vorbă de placă video dedicată, dar nu ai nevoie pentru Metin2 şi filme de video dedicat.
-
Salut, pentru ce ai tu nevoie iti recomand
Laptop Lenovo 15.6'' V310 ISK, FHD, Procesor Intel® Core™ i3-6006U (3M Cache, 2.00 GHz), 4GB DDR4, 1TB, Radeon M530 2GB, il gasesti pe Pc Garage la pretul de 1.598,99 RON.
E peste 1500 de lei, dar tinand cont ca dispune de placa video dedicata as zice ca este un Best buy.
Bafta! -
sfatul meu este ca poti lua orice ce are i3 i5 i7 si OBLIGATORIU un chip grafic nvidia sau amd (preferabil nvidia, EXCLUS Intel hd) Ignora hard disk sau memorie ram, concentreaza-te pe procesor si chipul grafic. Daca este posibil, verifica si un posibil ecran full hd 1080 si/sau hard disk ssd
-
Intra pe site-urile mari de cumparaturi (de cele mai multe ori online e cel mai bun pret). Pune filtru pe placa video, pentru jocuri sa fie Placa video dedicata, nu integrata. Apoi seteaza si o limita de pret, eu zic sa urci poate pana la un 1800 daca poti. Apoi le sortezi dupa procesor, vezi ce poti sa gasesti cat mai bun. Daca ti-ai facut o lista de 3/4/5 modele,intri pe price.ro sau compari.ro si vezi ce magazine au pretul cel mai bun la modelele respective.
-
Iti spun din experienta, Metinul nu ruleaza pe placa video dedicata la laptop daca ai si intel HD (si nu poti sa ii dai disable din bios) cel putin asa e pe w10, iti recomand procesor I5 8th gen, nu te uita dupa placa video dedicata decat daca mai joci si alte jocuri. Metinul nu ruleaza pe ea, am incercat si pe steam alte jocuri ruleaza (chiar si jocuri mai vechi), Metin nu, nu ai cum sa il adaugi manual pentru ca nu are .exe
-
nu induceti in eroare baiatul, placa video dedicata in laptopuri se gasesc de la 2000 euro in sus
intre cip video dedicat si placa video dedicata e o diferenta enorma
-
nu induceti in eroare baiatul, placa video dedicata in laptopuri se gasesc de la 2000 euro in sus
intre cip video dedicat si placa video dedicata e o diferenta enorma
gresit , la 1500 RON iti iei cu dedicata, configuratie modesta !
-
Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK cu procesor
Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, 15.6", 4GB, 500GB, NVIDIA
GeForce 920MX 2GB, Free DOS, Grey
Este pe Emag cu 1499 Ron -
gresit , la 1500 RON iti iei cu dedicata, configuratie modesta !
:))))) Pune un link aici sa ajutam baiatul daca stii tu ceva ce nu stiu eu
-
https://www.emag.ro/laptop-len…-80xh01s0ri/pd/D0P6X9BBM/
PLACA VIDEO
Tip placa video
Dedicata
Chipset video
nVidia GeForce
Model placa video
920MX
Capacitate memorie video
2048 MB
Tip memorie placa video
GDDR5
@Bodo47 Iti este arhisuficient pentru ce vrei tu sa faci cu el.
-
https://www.emag.ro/laptop-len…-80xh01s0ri/pd/D0P6X9BBM/
PLACA VIDEO
Tip placa video Dedicata Chipset video nVidia GeForce Model placa video 920MX Capacitate memorie video 2048 MB Tip memorie placa video GDDR5 @Bodo47 Iti este arhisuficient pentru ce vrei tu sa faci cu el.
Nu, nu are placa video, doar chip grafic integrat in placa de baza dar e ok pentru pretul ala
-
Chipset grafic. Este componenta principală a plăcii video.(wiki)
https://www.emag.ro/laptopuri/…ef=lst_leftbar_7895_-2754 .
PS:Scuze de off topic . -
Am luat un acer 4 gb ram ddr4,i3 7th gen,nvidia geforce mx130,1tb. Multumesc pt sfaturi!