Eroare "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE..

• Hei, am si eu o problema .
    Cand dau start la joc imi apare o fereastra pe care scrie Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE.
    M-am chinuit toata ziua si tot nu imi merge.
    Am laptop hp si wind 10 pe el...
    chiar nu se poate face nimic?
    Am incercat tot ce i posibil ||:dash:

• Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• Și eu am problema asta pe laptopul HP, singura soluție este să mai conectezi un monitor la laptop, prin cablu VGA (sau alt fel de cablu, dacă permit porturile laptopului și monitorului, dar cea mai răspândită conexiune este cea VGA).După asta, windows-ul îți va detecta automat al doilea monitor, care apropo, nu trebuie să fie sub alimentare, doar conexiunea între el și laptop să existe, iar apoi poți intra pe joc și poți deconecta monitorul dacă dorești, cât timp clientul este deschis.De fiecare dată când deschizi client nou de joc trebuie să ai această conexiune cu un alt monitor, altfel nu merge nimic, am căutat toate soluțiile timp de vreo 6 luni și asta e singura.

Our home

• Se poate rezolva -e făcut tutorial pe wiki problema este ca placa video nu "stie" de rezolutia 800x600 si se rezolva su setare din driver (custom resolutions)

• Buna , am o problema cu metinul , l am descărcat și când sa dau play îmi spune “ Could not locate the Game file” , ma puteți ajuta va rog , nu știu ce sa fac

• Buna , am o problema cu metinul , l am descărcat și când sa dau play îmi spune “ Could not locate the Game file” , ma puteți ajuta va rog , nu știu ce sa fac

Apasă pe săgețica de lângă "Joacă" și dă o reparare. O să verifice fișierele și le va înlocui pe cele corupte.

:cu:

• salut am o problema cu jocul merge totul ok dar cand vreau sa dau clic pe magazin sau alt ceva numi deschide ce poate fi e de o saptamana asa