Vreau si eu un raspuns in principal la ce s-a intamplat cu bonusul de 100% xp si drop s-au promis 2 saptamani si nu am avut nici macar una intreaga!! se poate un raspuns fie el si cel clasic gen bug probleme tehnice etc. se poate?? sau ne trimiteti in... ???!!!?!?!?!?!?!?!?!!
[Discutii] Server Nou - Herodot/Rubinum//Editat By GYLDA
-
-
eu zic sa nu ne grabim inca, sunt convins ca oamenii fac tot ce le sta in puteri pentru a satisface nevoile noastre de joc.
Cat despre afacerea cu yang, nu vad nimic rau in asta, depinde de parerea fiecaruia. -
O sa imi las si eu aici parerea chiar daca sunt constient ca pe multi nu ii intereseaza si in mare parte o sa imi iau hate decat sustinere .
Daca pana acum lumea se plangea ca Metinul este pay2win in momentul de fata ''pay2win-ul'' a atins cote maxime . Efectiv daca bagi exemplu 300 de lei azi pana seara nu ii mai ai ca na iti trebuie aia aia aia ....a doua zi bam iar ceva ce iti trebuie ca na pe joc nu pot sa le dea le dau doar pe site ca asa e frumos si elegant ''nu te obligam sa donezi , dar totusi te obligam '' nu stiu daca pentru multi dintre voi are sens treaba asta , dar poate unii inteleg ce vreau sa zic . Acest sercer plin de EVENIMENTE este o mizerie pana in momentul de fata . Au aruncat un eveniment general cu inghetata care mna e acolo dar e ca si cum nu ar fi si mizeria totala de spirite care sunt efectiv inutile pentru ca sunt doar 24 de ore deci la fiecare 24 de ore trebuie bagate md-uri sa le evoluezi (nu te obliga sa donezi deloc ) . Realizez ca o sa apara memebri din staff sau fani metin2 care au lvl 20 nu au donat niciodata si o sa isi dea cu parerea '' DA DOMNE DAR AI EVENIMENTE CUM NU AI TU EVENIMENTE '' . Daca astea sunt evenimentele marete de pe server turcia imi pare sincer rau ca m-am apucat . Eu personal ma asteptam la OKEY-ul de vara si sincer pentru asta m-am bagat ca avem un boost de alchimie ca si server vorbesc nu personal . Din cauza acestui mirobolant server de evenimente ati distrus serverul romania care in momentul de fata e fantoma .
In concluzie ati distrus un server sa il faceti pe asta de ''EVENIMENTE '' si il stricati de la inceput si dupa iar faceti video-uri ca lumea se joaca private si numai sunt interesati de ro . Cum sa fie interesati de metinul official cand te stoarce de bani si efectivul STAFFUL e total pe langa acest joc (nu toti in proportie de 90%) , nu stiu cum sa baneze un jucator cu hack , NU AU REALIZAT PANA IN MOMENTUL ASTA CA DACA TE DUCI CU CONT DE GM LANGA UN JUCATOR CU HACK SE DECONECTEAZA DE LA NUMELE DIN PARANTEZE , E FOARTE GREU SA ITI FACI UN CONT DE LVL 1 NORMAL SA TE DUCI SA TE PLIMBI SA II FILMEZI PE TOTI SA II VERIFICI SA II BANEZI . Eu personal am filmat pe cineva cu hack map1 pe romania am chemat gm pe irk a venit l-a vazut ca era cu pick-up mi-a confirmat ca l-a vazut ma asteptam sa ii dea ban cand ce sa vezi ''il verificam si dupa ii dam ban '' BRAVO ce pot sa zic mari experti , ceva de genu ''EU ITI SPARG CASA MA VEZI PE CAMERELE VIDEO ,DAR NU POTI SA IMI FACI NIMIC PANA NU MA PRINZI IAR LA TINE IN CASA '' .Jocul asta sa transformat intr-o foame mascata . Item shop-ul a luato razna de 1 an din ce in ce mai multe chestii noi ce te forteaza sa bagi (aici o sa vina cineva si o sa zica ''aaaa dar nu te obliga nimeni sa bagi '' ba da te obliga daca vrei sa tii pasul cu jocul ! . Buguri peste buguri , greseli peste greseli facute intentionat sau neintentionat asta nu avem noi de unde sa stim , dar eu sunt de parere ca sunt facute intentionat nu vreau sa cred ca un joc la nivelul asta poate face asemenea greseli majore.
Personal nu cred ca un server nou aduce playeri , se pot face modificari la cele vechi sa aduca playeri sa joace unde gasesc iteme si ce vor ei , dar acum nu se mai doneaza asa forta ca pe un server nou deci iar '' nu te obligam , dar te obligam '' sa donezi . Cica ''jocul evolueaza si noi trebuie sa evoluam cu el'' . Evolueaza pe dracu ca sta pe loc si ei pun ''efecte vizuale '' sa para ca se misca cum a fost alchimia mitica . Au marit dmg-u la mobi si rezistenta , sa bage dmg si rezistenta pe alchimie , fix acelasi cacat ca si alchimia normala doar ca acum trebuie iar sa sari cu banii sa faci mitica . Logica metin2 inloc sa faci un boss mai greu sa nu se bata in 1-2-3 conturi , hai sa schimba toata alchimia si dmg-u sa se bata bossu ala logic nu ? .
Asa de final o sa las o lista cu greselile majore facute in ultimul timp de GF daca am uitat eu vreuna puteti sa o spuneti voi:
1)Deschiderea serverului romania inainte de fuziune
2)Alchimia mitica (unde daca chiar se voia puteau sa faca sa o transforme pe aia normala in mitica si rezolvau multe )
3) Tiketul de mutat server catre romania (o mizerie totala )
4) Cuferele rosii cu oase de 30% rezistenta/pc
5) Rubinum : sa zicem ca inca nu e o greseala , dar urmeaza sa fie pentru ca serverul nu are evenimente , dropul e mizeriabil si necesita prea mare investitiaGYLDA//Topic unit cu cel dedicat.
-
O sa imi las si eu aici parerea chiar daca sunt constient ca pe multi nu ii intereseaza si in mare parte o sa imi iau hate decat sustinere .
Daca pana acum lumea se plangea ca Metinul este pay2win in momentul de fata ''pay2win-ul'' a atins cote maxime . Efectiv daca bagi exemplu 300 de lei azi pana seara nu ii mai ai ca na iti trebuie aia aia aia ....a doua zi bam iar ceva ce iti trebuie ca na pe joc nu pot sa le dea le dau doar pe site ca asa e frumos si elegant ''nu te obligam sa donezi , dar totusi te obligam '' nu stiu daca pentru multi dintre voi are sens treaba asta , dar poate unii inteleg ce vreau sa zic . Acest sercer plin de EVENIMENTE este o mizerie pana in momentul de fata . Au aruncat un eveniment general cu inghetata care mna e acolo dar e ca si cum nu ar fi si mizeria totala de spirite care sunt efectiv inutile pentru ca sunt doar 24 de ore deci la fiecare 24 de ore trebuie bagate md-uri sa le evoluezi (nu te obliga sa donezi deloc ) . Realizez ca o sa apara memebri din staff sau fani metin2 care au lvl 20 nu au donat niciodata si o sa isi dea cu parerea '' DA DOMNE DAR AI EVENIMENTE CUM NU AI TU EVENIMENTE '' . Daca astea sunt evenimentele marete de pe server turcia imi pare sincer rau ca m-am apucat . Eu personal ma asteptam la OKEY-ul de vara si sincer pentru asta m-am bagat ca avem un boost de alchimie ca si server vorbesc nu personal . Din cauza acestui mirobolant server de evenimente ati distrus serverul romania care in momentul de fata e fantoma .
In concluzie ati distrus un server sa il faceti pe asta de ''EVENIMENTE '' si il stricati de la inceput si dupa iar faceti video-uri ca lumea se joaca private si numai sunt interesati de ro . Cum sa fie interesati de metinul official cand te stoarce de bani si efectivul STAFFUL e total pe langa acest joc (nu toti in proportie de 90%) , nu stiu cum sa baneze un jucator cu hack , NU AU REALIZAT PANA IN MOMENTUL ASTA CA DACA TE DUCI CU CONT DE GM LANGA UN JUCATOR CU HACK SE DECONECTEAZA DE LA NUMELE DIN PARANTEZE , E FOARTE GREU SA ITI FACI UN CONT DE LVL 1 NORMAL SA TE DUCI SA TE PLIMBI SA II FILMEZI PE TOTI SA II VERIFICI SA II BANEZI . Eu personal am filmat pe cineva cu hack map1 pe romania am chemat gm pe irk a venit l-a vazut ca era cu pick-up mi-a confirmat ca l-a vazut ma asteptam sa ii dea ban cand ce sa vezi ''il verificam si dupa ii dam ban '' BRAVO ce pot sa zic mari experti , ceva de genu ''EU ITI SPARG CASA MA VEZI PE CAMERELE VIDEO ,DAR NU POTI SA IMI FACI NIMIC PANA NU MA PRINZI IAR LA TINE IN CASA '' .Jocul asta sa transformat intr-o foame mascata . Item shop-ul a luato razna de 1 an din ce in ce mai multe chestii noi ce te forteaza sa bagi (aici o sa vina cineva si o sa zica ''aaaa dar nu te obliga nimeni sa bagi '' ba da te obliga daca vrei sa tii pasul cu jocul ! . Buguri peste buguri , greseli peste greseli facute intentionat sau neintentionat asta nu avem noi de unde sa stim , dar eu sunt de parere ca sunt facute intentionat nu vreau sa cred ca un joc la nivelul asta poate face asemenea greseli majore.
Personal nu cred ca un server nou aduce playeri , se pot face modificari la cele vechi sa aduca playeri sa joace unde gasesc iteme si ce vor ei , dar acum nu se mai doneaza asa forta ca pe un server nou deci iar '' nu te obligam , dar te obligam '' sa donezi . Cica ''jocul evolueaza si noi trebuie sa evoluam cu el'' . Evolueaza pe dracu ca sta pe loc si ei pun ''efecte vizuale '' sa para ca se misca cum a fost alchimia mitica . Au marit dmg-u la mobi si rezistenta , sa bage dmg si rezistenta pe alchimie , fix acelasi cacat ca si alchimia normala doar ca acum trebuie iar sa sari cu banii sa faci mitica . Logica metin2 inloc sa faci un boss mai greu sa nu se bata in 1-2-3 conturi , hai sa schimba toata alchimia si dmg-u sa se bata bossu ala logic nu ? .
Asa de final o sa las o lista cu greselile majore facute in ultimul timp de GF daca am uitat eu vreuna puteti sa o spuneti voi:
1)Deschiderea serverului romania inainte de fuziune
2)Alchimia mitica (unde daca chiar se voia puteau sa faca sa o transforme pe aia normala in mitica si rezolvau multe )
3) Tiketul de mutat server catre romania (o mizerie totala )
4) Cuferele rosii cu oase de 30% rezistenta/pc
5) Rubinum : sa zicem ca inca nu e o greseala , dar urmeaza sa fie pentru ca serverul nu are evenimente , dropul e mizeriabil si necesita prea mare asta nu eAsa a fost și va fi tot timpul. Nu contează cine farmeaza mai mult sau cine cunoaște jocul și cel care da cu cardu. Și vorbind de greșeli sunt făcute intenționat ca să profite doar anumite grupuri de persoane(se știu ei). Dacă excludem boții de pe rubinum (care ajuta la dezvoltarea serverului) și acest event permanent cu spirite ( indicat ar fi fost sa poți farma tichetele de evoluție din mentine și bosi cum a fost în primele versiuni) ar fi ajutat mult mai mult.. Pana atunci mult succes celor care cumpără yang și baga bani în aceasta comunitate hai sa ii sustinem!
-
Acest server este o greseala.
-
Perfect de-acord cu tot ce ai spus tu nomercy , plus încă o greșeală , modificarea anumitor boși, ce pot eu sa înțeleg ? Vor sa scadă inflația la yang dar sa le crească lor debitul de payment Sa o explic și mai in romană :
1.Ne obliga la razador mai nou sa avem 2 conturi on de nivel 100+ in același timp sa cheltuim 2 bilete și cuferele fiind aceleași la număr (rezolvare !? Creșterea numărului de cufere )
Intrat
2. Intratul la meley : Conturi de lvl 90 +
La început de sv pe România după cum multă lume știe puteai sa intri cu conturi de nivel 87+
Am înțeles-o , am încercat sa vedem poate ne aduc in rând cu servarele vechi , ne-au adus dar surpriza !!!
După ce toată lumea a vândut din conturile de + la meley Pac nivel intrate minim 90 bravo !In concluzie ce încearcă ei sa facă este sa scadă inflația yangului pe piața și in același timp dacă vrei sa faci yang mult sa fii obligat sa îți faci conturi de 90 /cumperi și sa fim sinceri ai nevoie și de iteme
Scade yangul de pe piața le urca lor bani in caz contrarReferitor la servarul nou !? Dezastru total după părerea mea ...
Acest servar “turcesc” are evenimente de nici nu știu cum sa ma decid la care sa particip mai mult, sper sa se ia atitudine cât mai rapid in caz contrar o sa revenim la aceeași problema după cum ziceai și tu
Servarele private o sa aibă parte de mai bine de 60% din playeri de metin2 ... -
Oricum rata de drop nu este nicidecum marita cu 100%.Asa este pe Romania si cei care au jucat acolo pot sa-mi confirme clar asta.Pe serverul turcesc sunt evenimente ,dar evenimente.Ma asteptam la ce prezentare iau facut sa fie evenimente okey, trio-monster, prinde regele, pescuit.Alea care sunt deja sunt praf, vechi si cel mai mult nu ma atrag deloc.E server special.Voi nu intelegeti ca majoritatea jucatorilor s-au saturat sa fie vaca de muls a gf.Mulgeti,mulgeti dar mai dati-i si sa manance.Ma intreb cum va fi dropul peste o saptamana.Nu va bateti joc.
Am uitat...de ce germanii voteaza daca sa aiba sau nu event pescuit in week-end si noi nu?...suntem mai de la periferie sau?...
Sincer a fost mai interesanta deschiderea serverului Romania de a acestui server unic si special plin de evenimente...da plin de te doare capul cand trebuie sa alegi.
-
Ziua buna!
Ca multi dintre voi, am migrat de pe un server nou pe Rubinum unde am "donat" o suma relevanta de bani (deoarece toti stim ca a dona in contextul Metinului inseamna altceva decat in viata de zi cu zi). Intr-adevar, nimeni nu m-a fortat nici pe mine, nici pe restul playerilor sa o faca, dar este ceva necesar pentru cei ce vor un boost, fie el mai mic sau mai mare. Pot totusi sa confirm faptul ca si donatul a ajuns sa fie aproape degeaba. Nu sunt aici sa critic neaparat staff-ul RO, ci mai de graba pe superiorii acestora (probabil o combinatie de angajati GF si Webzen) care nu au nici cea mai mica idee in ceea ce priveste jocul deoarece nu asculta parerea celor ce joaca, chiar daca aceasta este cu siguranta trimisa mai departe. Am realizat cu timpul ca il compatimesc foarte mult pe Half, care pare sa faca tot ce ii sta in putinta deoarece de cele mai multe ori primeste toata avalansa de hate. Deciziile nu le face el. Dar GF da. Un server de evenimente nu este ceea ce ni s-a oferit. Sistemul spirit este cea mai nefolositoare chestie posibila deoarece NU este drop la pergamente spirit. Chiar daca prin absurd ar fi, este neinsemnat, cam ca si sansa de a castiga la loto - exista, dar doar o parte foarte mica din populatie se bucura de asemenea noroc. Aici, intr-adevar, esti "obligat" sa incarci contul cu MD-uri pentru pergamentele din IS, lucru care inainte nu se intampla la acest event.Acelasi lucru se intampla cu rata la drop si exp, care de la mentenanta de ieri nu se mai simte DELOC. Practic, este acolo doar cu numele, pentru ca pana marti chiar se simtea. Poate vorbesc in necunostinta de cauza si nu este adevarat, dar am auzit ca pe alta comunitate s-a oferit Ellie de o ora in distribuie. Daca este asa, al nostru unde s-a ratacit? Noi de ce nu avem oportunitatea de a vota pe forum daca suntem pro/con pentru eveniment Jigsaw? De ce primim mai multe "evenimente" in IS decat pe joc?
Personal, am jucat si la roata, am deschis si cufere si nu m-am ales cu nimic folositor. Ar fi fost frumos ca dupa un anumit numar de MD-uri sa ai un premiu garantat. Am jucat la roata de aprox. 1000MD si nu am vazut mountul nou decat de 3 ori, in rest era plin de marcasite si spirale timp. Ce este corect in asta?Cat despre impertinenta anumitor membri din staff nu o pot pune decat pe seama lipsei de aplicanti pentru asemenea voluntariat. Stiti si voi, uneori cand mergem la banca sunt doamnele dragute, alteori mai artagoase, cum ne-o fi norocul.
Sper totusi ca problemele sa se remedieze, e pacat sa cada serverul in cap atat de repede.O zi frumoasa si spor tuturor!
-
cum zice și titularul topicului, ați stricat serverul România, joc de câteva luni in continuu iar cu deschiderea noului server m-am lăsat, mersi
-
Mare dreptate, sincer regret ca m am apucat, am bagat 50 euro, mi-am facut un start ma rog, am farmat de am lesinat, mi au esuat continuu la plus si degeaba...
Am prieteni care joaca cu bob si eu nu l am bagat, hai sa va zic ce, de o saptamana nu i-a prins nici pulea si au deja peste 150-200 kk, iteme si valoare, pe cand eu corect, farmand, si cu bagat de bani nu cred ca ma aproprii de 100 kk cu tot cu iteme si ce am..
Pe bune? parca ii banati drag staff metin2ro, fac pariu ca daca ar fi 2 GM on si ar strabate map1/map2 macar o ora, ar bana 90% din hackeri, zic doar de map1 map2 nu mai zic de v1 [pick upu] / boo / imha / arhani la rib.
Hai ca deja mi s-a luat eu bag bani, farmez de lesin si se pisa pe mine unu cu bob?
Ala cu bob se duce la cafenea sta cu prietenii si rade, si contu ii farmeaza face bani, eu ca sa fac ceva imi dau duhu 24/24 pentru un joc?
Pacat ca am realizat prea tarziu, pentru un joc? las-o asa.GYLDA//Avertisment pentru limbaj agresiv.Daca ai ceva de reclamat,te rog sa folosesti Sistemul de Tichete.
Am rugamintea sa iti moderezi limbajul fata de ceilalti useri. -
Eu cand va spun ca anumite iteme din item shop sunt ilegale, si ar trebui sa fie dropabile la mobi nu ma credeti, numai add-uri si schimbatoarele dau dovada ca suntem inselati pe fata si ni se baga mana in buzunar de atatia ani, toate iteme full bonus sunt facute cu md-uri chiar daca tu preferi sa joci gratis un fraier tot trebuie sa bage md-uri sa le faca apoi sa le puna pe piata ... Iar de la 75 + Bonusul bate plusul , nu ai nu avansezi
-
Rubinum = o sursa foarte buna sa isi primeasca si staful "salariul" pt munca depusa si credeti-ma chiar depun efort...ex: aseara mi sa cerut lista cu codatii de la Bo pe Irc... imi pierd timpul sa fac lista,dau toate coordonatele si ce sa vezi.... in loc sa dispara ei sau inmultit
deci?
-
Rubinum = o sursa foarte buna sa isi primeasca si staful "salariul" pt munca depusa si credeti-ma chiar depun efort...ex: aseara mi sa cerut lista cu codatii de la Bo pe Irc... imi pierd timpul sa fac lista,dau toate coordonatele si ce sa vezi.... in loc sa dispara ei sau inmultit
deci?
botii la gm .-))alfel erau banati,ati uitat cand apareau 10 de boti map2 desert si nu era m2bob sau alte hackuri ?chiar credeti ca un gm care e "voluntar " nu scoate profit.-)) acum chiar ca imi da ban:-))
-
Mare dreptate, sincer regret ca m am apucat, am bagat 50 euro, mi-am facut un start ma rog, am farmat de am lesinat, mi au esuat continuu la plus si degeaba...
Am prieteni care joaca cu bob si eu nu l am bagat, hai sa va zic ce, de o saptamana nu i-a prins nici pulea si au deja peste 150-200 kk, iteme si valoare, pe cand eu corect, farmand, si cu bagat de bani nu cred ca ma aproprii de 100 kk cu tot cu iteme si ce am..
Pe bune? parca ii banati drag staff metin2ro, fac pariu ca daca ar fi 2 GM on si ar strabate map1/map2 macar o ora, ar bana 90% din hackeri, zic doar de map1 map2 nu mai zic de v1 [pick upu] / boo / imha / arhani la rib.
Hai ca deja mi s-a luat eu bag bani, farmez de lesin si se pisa pe mine unu cu bob?
Ala cu bob se duce la cafenea sta cu prietenii si rade, si contu ii farmeaza face bani, eu ca sa fac ceva imi dau duhu 24/24 pentru un joc?
Pacat ca am realizat prea tarziu, pentru un joc? las-o asa.cum sa-i baneze bro?
Ca si gm iti depui candidatura ca vrei sa faci dreptate pe Rubinum si te pune pe serverul RomaniaCel putin asa am auzit ca nimeni nu a devenit gm pe serverul pe care joaca.
-
Au distrus serverul Romania, care de-abia se facuse "Ocupat" CH1 cu 1-2 saptamani inainte de a se deschide Rubinum, acum.. e pustiu, cauti un item cateva zile, shop daca iti faci poti sa stai cu el 2-3 zile si sa ti se cumpere 1-2 iteme maxim, playerii in map1 sunt vreo 15-20 (numarati, ca nu va mint)..
Nu inteleg de ce s-a deschis un server nou din moment ce in trecut s-au facut 2 fuziuni PENTRU CA NU MAI ERAU PLAYERI. Care e logica? Nu ai playeri, faci 2 fuziuni, iar apoi deschizi server nou? Singurul raspuns logic il stiti si voi : BANI BAGATI IN ITEMSHOP.
Au distrus un server ca sa deschida altul pe care, cel mai probabil, il vor distruge si pe ala mai devreme sau mai tarziu..
De bug-uri nu mai zic nimic, stim toti cum apar bug-uri la fiecare mentenanta si cat dureaza sa se rezolve acestea. -
Au distrus un server ca sa faca altul , ce la rândul lui va fi și ăla distrus de un altul dar oare acesta cel din urma, cum va fi? Ce le mai da im gând? Server special?romania, server ca la turci? Rubinum, server privat? Următorul
-
Au distrus serverul Romania, care de-abia se facuse "Ocupat" CH1 cu 1-2 saptamani inainte de a se deschide Rubinum, acum.. e pustiu, cauti un item cateva zile, shop daca iti faci poti sa stai cu el 2-3 zile si sa ti se cumpere 1-2 iteme maxim, playerii in map1 sunt vreo 15-20 (numarati, ca nu va mint)..
Nu inteleg de ce s-a deschis un server nou din moment ce in trecut s-au facut 2 fuziuni PENTRU CA NU MAI ERAU PLAYERI. Care e logica? Nu ai playeri, faci 2 fuziuni, iar apoi deschizi server nou? Singurul raspuns logic il stiti si voi : BANI BAGATI IN ITEMSHOP.
Au distrus un server ca sa deschida altul pe care, cel mai probabil, il vor distruge si pe ala mai devreme sau mai tarziu..
De bug-uri nu mai zic nimic, stim toti cum apar bug-uri la fiecare mentenanta si cat dureaza sa se rezolve acestea.off-topic:
Un proverb romanesc suna asa : "Prostii nu se nasc, se inmultesc."
Nu eu am spus-o, este proverb romanesc din folclorAlte proverbe faine care rapund la intrebarile tale sunt:
1."Prostia este eternă și invincibilă" - Alexandru Paleologu
2."Doar două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană; iar de cea din urma sunt foarte sigur." - Albert Einstein
3."Prostia ar putea contribui la progresul societății numai dacă devine impozabilă." Vasile Ghica
4. "Jumătate din lume este compusă din idioți și cealaltă jumătate din oameni destul de deștepți cât să profite de ei." - Walter Francis Kerr
5. "Proștii sunt coșmarul rațiunii." - Costel ZaganOn-topic:
Cred ca ajung atatia savanti in spate ca sa dau raspuns intrebarilor tale.
Se pare ca metin2 invatat sa faca prostia impozabila, excat ce spunea Vasile Ghica. Asa ca bravo lor.
Tot respectul -
off-topic:Un proverb romanesc suna asa : "Prostii nu se nasc, se inmultesc."
Nu eu am spus-o, este proverb romanesc din folclorAlte proverbe faine care rapund la intrebarile tale sunt:
1."Prostia este eternă și invincibilă" - Alexandru Paleologu
2."Doar două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană; iar de cea din urma sunt foarte sigur." - Albert Einstein
3."Prostia ar putea contribui la progresul societății numai dacă devine impozabilă." Vasile Ghica
4. "Jumătate din lume este compusă din idioți și cealaltă jumătate din oameni destul de deștepți cât să profite de ei." - Walter Francis Kerr
5. "Proștii sunt coșmarul rațiunii." - Costel ZaganOn-topic:
Cred ca ajung atatia savanti in spate ca sa dau raspuns intrebarilor tale.
Se pare ca metin2 invatat sa faca prostia impozabila, excat ce spunea Vasile Ghica. Asa ca bravo lor.
Tot respectulPacat de acest joc care ne-a umplut copilaria..
pacat de comunitate, pacat de timpul investit de unii dintre noi..
Daca era manageriat de alta companie, probabil, metin2 inca era printre cele mai jucate jocuri din Romania.. -
SI totusi cu pachetul ala rufus ce se intampla? S-a anuntat ca il putem cumpara si a doua oara pe Rubinum, dar nu s-a anuntat pana la ce data. De ce? Dupa 2-3 zile s-a scos treaba asta, fara sa fie anuntat... Un raspuns oficial cand primim?
-
Salut vreau sa dau si eu disparute evenimentele(alea multe si bune ) si dropul de pe server rubinum . Cine are informatii pm