Adauga bonus+ / Elimina bonus.

 • Propun adaugarea unui nou item (in itemshop/joc /recompense la cufere evenimente etc.) asemanator schimba bonus + , dar pentru adaugat bonusuri. Acesta sa iti permita odata dupa folosirea lui, daca vrei sa pastrezi bonusul pe care urmeaza sa il adaugi sau nu. Nevoia adaugarii acestui item vine din urmatoarele motive :
  Odata cu adaugarea bonusurilor 6 si 7 sunt multi jucatori care doresc sa adauge pe armele de pvm acele bonusuri. Problema cea mai mare este ca odata ce ai prins % otrava sau % insangerare pe acea arma , la nivel relativ mare ,devine imposibil sa mai bati bossi cu acea arma .
  Dupa cum stiti din experienta un bonus maxim (10 % 20% ) este foarte greu de adaugat cu add bonus , cel mai probabil valorile maxime adaugate vor fi de 6% .
  Consider ca adaugarea acestui item va ajuta majoritatea jucatorilor ce vor sa progreseze in PvM, dar in acelasi timp va aduce un profit destul de bun GF-ului.


  PS: La un pret asemanator schimba+ nu va exista nimeni care sa bage mii de MD-uri pentru a prinde 10 diavol 6 str. , deci nu va faceti griji ca cei cu bani vor avea iteme mai speciale.
  Acest post este facut in interesul jucatorilor cu arme de 30/75/105 ce doresc sa prinda bonusurile 6 si 7 in siguranta.
  Daca aceasta idee a mai fost propusa, imi cer scuze in avans. :beer:

 • " va aduce un profit destul de bun GF-ului" .Am ajuns sa urasc atat de mult chestia asta,e ca si cum te-ai milogii sa iti ia banii,iar apoi ne plangem ca baga gf doar chestii si eventuri in itemshop...Voi i-ati invatat asa,felicitari. Haide sefu baga si tu asta,ca iti ies si tie ceva banuti....O atitutine de sclav,daca imi permiteti.
  Cand despre idee,contra.
  Daca vrei sa iti asumi riscul bagi 6/7,daca nu ,lasa itemul asa cum e acum.

 • Daca ai o arma pvm cu o paguba medie foarte buna, si te "mananca" sa ii adaugi bonus din nu stiu ce motiv.. scuza-ma.. dar iti lipseste ceva.


  Tu iti dai seama... ce iteme s-ar putea obtine in acest fel? Adauga bonus cu + pana prindem ce bonusuri vrem noi? Hmm... totusi suntem pe oficial..


  Contra.

 • sunt pro doar daca acel item adauga bonus+ ai sansa ca la un vrajeste obiect sa prinzi bonus maxim,iar daca e sa se implementeze ca cel normal ,mai bine sa nu-l mai bage ca nu are rost.


  ps:eu am riscat pe otravita+9 pgm 50 sa adaug cele 3 bns si nu am prins otrava(sangerarea nu era implementata)

 • Contra, mai bine se adauga o imbunatatire doar pentru arme si care sa nu contina otrava sau insangerare. Sunt oameni care au cumparat md de o avere, nu m-ar mira sa fie oameni care cumpara md de 500 de lei doar pentru un item bomba.

 • *bump*

  Ca sa nu deschid mai multe topicuri, pe langa sugestia de adauga bonus +, sugerez adaugarea unui alt item : elimina bonus. Acesta va elimina ultimul bonus adaugat (pana la 5 bonusuri) si nu va functiona pentru itemele care au bns. 6/7.

  De asemenea, rog un moderator sa schimbe titlul topicului in Adauga bonus+ / Elimina bonus.

  :beer:  FireStart3R: Nume titlu modificat.

 • FireStart3R

  Changed the title of the thread from “Adauga bonus +” to “Adauga bonus+ / Elimina bonus.”.
 • :hbd::romania:
  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.

  Ai primit o atentionare!