Propunere evenimente: OX, Ploaie de Metine sau Drop Cufere Clar de Lună.

• oricum ar fi raspunsul oricum e josnic sa jignesti oricat de barosan te crezi,asta nu denota decat lipsa de respect fata de comunitate iar pentru a nu avea dubii Domnule Half si pentru cunostiinta Domniei tale afla ca nu numai lucrez dar lucrez pentru Deutsche Post si chiar sunt curios ce or sa spuna angajatorii tai care sunt de aceeasi nationalitate cu ai mei de faptul ca angajatul lor face -MODING-fata de clientii GF;chiar nu suntem leprele tale si chiar daca ar fi doar copii pe forumul asta nustiu cat ar crede ce ai scris acolo mai ales ca la sfarsit alegi varianta de incheiere de jignire...

Se pare ca tu nu stii sa citesti printre randuri de ai luat-o asa de personal...Nu ii tin partea lui HalfOp, dar nu a jignit pe nimeni si cumva are dreptate atata timp cat toata lumea sare ca arsa ca expira ba amuleta, ba manusa sau mai stiu eu ce... pana la urma si mentenantele sunt facute pt a rezolva diverse buguri care uneori se rezolva ...de cele mai multe ori doar cele care nu afecteaza jocul asa rau iar cele importante sunt amanate cu lunile...
    Intamplarea a facut sa fiu pe joc si sa apuc eventul cu cl si a fost un drop foarte bun ...poate cel mai bun din ultimi 2-3 ani, iar pe de alta parte cumva ma bucur, ca si jucator de server vechi, ca a fost anuntat din scurt pt ca in felul asta nu au mai intrat jucatorii de eventuri pe care ii vezi pe joc doar de 3-4 ori pe an.

Inteligența mă urmărește dar... eu sunt mai rapid ca ea !!! :bendis:

• TOPIC INCHIS. V-ati primit raspunsul la nemultumiri. ~'SUGESTII'~ Va spune ceva acest cuvant? Discutii pe marginea eventurilor, implementarilor (feedback) in sectiunea DISCUTII GENERALE, nu aici, si asta lasand la o parte atacurile la persoana si limbajul 'de dupa blocurile gri'.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'